NOKİA'DAN SON BOMBA:N97-20GB(Bilgisayar mı telefon mu?)
Böyle bir telefonun piyasaya sürülecek olması insanları şaşırtabilir,hadi canım bu telefon mu sorularının sorulmasına yol açacağı aşikardır!Zira şu an güncel laptoplarda bile 20GB hafıza sunan modeller var!Nokia N97 çıkacak çıkmasına ama öncesinde de birçok fısıltıyı gündeme getirecek gibi.
İnternetteki dedikodu kazanı hiç boş kalmıyor, bu defa ise kazanda bir Nokia çorbası pişiyor. Mobilewhack'e göre Finlandiyalıların bir sonraki süper akıllı telefonu üretim yolunda.
Nokia N97'nin 20 kat yakınlaştırma (zoom) yapabilen 5 Megapiksel bir kamerası bulunacak. Yine günümüzde kullanılan PDA'ler gibi ürünün 3" ekranında fotoğraflarınızı görüntüleyebilecek, video izleyebilecek ve metinlerinizi okuyabileceksiniz. Ayrıca telefonda sözde, microsSD yuvası üzerinden takılabilen 20 GB'lık bir kart bulunacak.
Eğer bu projede gerçekleşirse ilerde bizleri ne gibi günlerin beklediğini çok merak ediyorum açıkçası!
umuT nerdesin yine biTTin , nerelere giTTin , ben seni göremeden...
satan nokia N95 ile kendi firması için bir çığır açtı çünkü telefon yerine Palm üretmiş oldu. N97 ile de bu başarıyı daha ileri bir noktaya taşıdı çünkü Palm cihazların bir eksiği kameralarının yetersiz oluşu N95 5mp olduğuna göreN97 de onu aratmaz sanırım çok sağol