Yav ne kadar uzadı bu Beşiktaş muhabbeti. Çok mu sevindiniz? Gerçi bi tek fenerliler seviniştir. Her yerde kalitelerini ortaya koymuyorlar mı zaten!!!!
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
bugün bütün bjk li arkadaşlarımın telefonu kapalıydı ve halada kapalı........ ee kolay değil tabi... 6 kasımlar bitmiyor yaw
parmaklarımı kanatarak
kırasıya,
çıldırasıya...
Seni seviyorum,
ama nasıl?
kilometrelerce derin, kilometrelerce dümdüz,
yüzde yüz, yüzde bin beşyüz
yüzde hudutsuz kere yüz...
yhaa dalga gecilecek bi konu diil bjk mevzusu arkadaslar.....Türkiye temsil edilio sonucta....bi gs li olarak dün gece uyuyamadım...... bence bu kdr uzatmayalım....
yha dalga değil aslında ama sonucta mac ertelenseydi boyle olmazdı dimiiiii
parmaklarımı kanatarak
kırasıya,
çıldırasıya...
Seni seviyorum,
ama nasıl?
Bence siz beşiktaşın başarısızlığını konuşacağınıza elle tutulur başarı gösterin fenerbahçe adınada bizde bilelim yaptıklarını. Yıllardır fenerin yaşattığı hezimetleri hiç konuşmuyorsunuz ama bjk bi maçta farklı yeniilmiş diye bu kadar üsteliyorsunuz. Ben bir bjk li olarak dünkü maçtan dolayı çok üzüldüm. Ama bu kadar uzatılacak bir konu değil. Bırakın bu muhabbetleri liverpool yapsın. Şampiyonlar liginde biz bi takıma 8 tane attık diye. 3. kişileri ilgilendiren bir durum değil. Sizde kendi takımınızla kendi başarılarınızla ilgilenin. Tabi ortada bi başarı varsa...
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
evet ne diyelim........ ÇAR$I yı tebrik ediyorum gercek carsı lılar farkını koydu..... ama galiba haketmemişlerdi bu skoru.........
parmaklarımı kanatarak
kırasıya,
çıldırasıya...
Seni seviyorum,
ama nasıl?
Biz takımımızı bir maç için sevmedik, bir maç içinde terketmeyiz. Ben fenerlilerin yerinde olsam bu kadar sevinmezdim. Nede olsa bu fenerbahçe. Yarın onun başına ne geleceği belli olmaz...