Mrb arkadaşlar, şimdi size HaCKER ların çok iyi düşünerek ürettiği bir virüs ve asıl iyi düşünmeleri ise bulaştırma şekli olan virüsten korunmanızı isteyeceğim..
Nasıl Bir Virüs;
Arkadaşlr bazı arkadaşlrnıza bulaşmıştır ve size otomatik mesaj gönderirler.. İşte bende bundan korunun diyaorumm.. Hazırlanmış olan virüs ise gönderilen otomatik mesajın içinde bulunuyor.. Bulaşan arkadaşlarınızz dan size şöyle bir İleti gelir;
bu videodaki sen misin? :S vtunnel.kdf12ks.url .. (<==Url böyle deil tabi bu uydurma)
Bu iletideki url ye sakın girmeyin.. Çünkü tıkladığınız kendi ellerinizle bilgisayarınıza virüs yüklemiş olursunz..
İşte çok iyi düşünmüşelr dememin nedeni de bu.. İnsanlarıa bu videodaki sen misin diyerek kandırıyolar ve sonucunda insarda ee haliyle merak ederek tıklıyorlar..Ve sonra....
bu çoğunlukla bayramlarda hortluyor normal zamanlarda farklı şekilde karşımıza çıkıyor.
size şu gibi bir ileti geldiğinden sakın tıklamayın ve gelen arkadaşınıza uyarın ki bilgisayarını bir anti virüs ile iyice tarasın
ÖRNEK
Yılbaşından önce kontör alma derdim kalmadı.Kriz falan dinlemeyim bedava kontör dağıtıyorlar. Allah onlardan razı olsun. Az önce 100 kontör daha yükledim. Sende yüklemez misin ? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] (siteyi uydurdum )
işte böyle sahte link veriyorlar ve tıkladığınız anda başka bir sayfa çıkıyor. denemenizi tavsiye etmem.