Çetin Çetinkaya Künyesi (Takma İsmi) Muabbettir Almanya Doğumludur yalnız Türk'tür O Da Birgün Bizim Gibi Aşık Olup Acıların Yoluna Başlamıştır Aşık Olduğu Kızı O Kadar Severki Canını Bile Hiçe Sayabilecek Şekilde Sevmektedir Daha Sonra Birgün Tartışma Başlar Kız İle Aralarında Sonra Çetin Çetinkaya Dayanamayıp Kızın Üstüne Çok Gitmiştir Kız Bunu Üzerine Koşarak Uzaklaşırken Çetin Çetinkaya Arkasından Gitmiştir Yalnız Artık Sevebileceği Bir Kız Yoktur Sevdiği Kişi Gözlerinin Önünde Kollarının İçine Düşerek Hayata Son Verir O An Çetin Çetinkaya nında Hayatı Sona Ermiş Sayılır Artık Hiçbirşeyi Görmez Olur Biranda Bizim Gibi Duyguları KArışır Ve Karışık Duygular İçinde Değişik Bunalımlara Girer Ve Bir Süre Sonra Bir Şarkı Yapmaya Karar Verir "Zu Spat" Şarkısı İle Almanya'dan Tüm Dünya'ya Seslenir Bu Şarkıyı Anlamanıza Gerek Yok Almanca sını Dinlerken Bile Değişik Duygulara Dalabilmeniz Mümkün Ama Yinede Türkçesini Tavsiye Ederim Klibi Bir Harika Neyse Daha Sonra Yıllar Geçer Ama Çetin Çetinkaya Birkaç Şarkı Yaptıktan Sonra Birdaha Ses Çıkmaz Ve Gazeteler de Şu Tür Başlıklar Yer Alır;
Buna Birçok Hayranı Üzülmüştü Bende Üzüldüm Gerçekten Almanya'yı Kötü Sarstı Bir Güzel Ses Değerli Bir İnsanı Kaybetmek Acı Verir...
Ama Son Olarak Şaşırtıcı Bir Durum Yaşandı "A milli takım" Şarkısı Ve Klibi İle Gelen Çetin Çetinkaya Türkiye'yi Sevindirdi Yaşadığını Yeniden Haykırdı
Çetin Çetinkaya'nın Şarkıları Ve Şarkı Sözleri ;
Zu Spat Şarkısının Türkçe Sözleri;
Hani Beni Bırakmayacaktın Ölüm Alıp Gitti Seni Benden Sana Son Kez Sarılamadan Seni Seviyorum Diyemeden
Bu Bizim Tartışmamızdı Sana Kalleşçe Çok İleri Gitmiştim Sevgimizde Çok Hata Vardı Bu Yüzden Seni Kaybetmişim
Çok Üzdün Beni Sen Beni Kırdın Kalbimi Affet Aşkım Beni Aşkım Bırakma Beni Çünkü Seviyorum Senii
Aşk Acı Veriyor Bana Sen Yanımda Olmayınca İçimden Çok Şeyler Kopuyor Bu Aşk Bana Acı Veriyor
Görüşecektik Konuşacaktık Sevgimize Çare Bulacaktık Bir Çözüm İstedin Benden Seninle Yeniden Başlayacaktık
Ama Yine Olmadı Tartışmamız Başladı Kalktın Ayağa Koştun Kapıya Herşeyinn Sebebi Ben Hani Beni Bırakmayacaktın Ölüm Alıp Gitti Seni Benden Sana Son Kez Sarılamadan Seni Seviyorum Diyemeden
Allahıma Yalvarıyorum Beni Yanına Al Diyee Bu Ondan Son Dileğim Sana Kavuşabilmek İçin