Arkadaşlar ben uyarı çektim. Zyrec çekti. bu sitede msn adresi istemek yasak. Tespit edilenler atılacak dedim. Kim olursa olsun.. burası paylaşım platformu. Bunu lütfen herkes dikkate alsın.. almayanlar siteden uzaklaştırılacak. Bilginiz olsun.
Evet arkadaşlar biz bu durumdan çok şikayetçiyiz. Lütfen biraz daha dikkatli olalım. Bu şekilde devam ederse özel mesaj sistemini kapatacaz. Sizde bu konuda bize yardımcı olun ve sizi bu şekil rahatsız eden birileri varsa [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] veya [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]'a özel mesajla bildirin. Gereken yapılacaktır.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adlı üye tarafımdan özelden msn adresi verip istediği için banlandı. Bunu yapanların sonu hep böle olacak. Bu olaylara kesinlikle taviz vermiyecez.
Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile geçme gurur kapısından; Bardağı insan bunun için öper daima alnından…
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla, ışığından bir şey kaybetmez...