mrb arkadaşlar bi vanlı olarak türkiyede vanın görünüşü genelde hep kötü yanlarını göstermişler biliyosunuz bizim artılara daima bi virüs bulaşır van tarihi köklü olan bi çok medeniyete başkentlik etmiş ve değişik kültürlerde kalıntılar bırakmış çalışkan insanları misafir perverliği ve dostluğunu unutmamak gerek biz vanlı gençler bile bu sitede tanışmak fikir alıp vermekten aciziz van bi dünya kentidir bunu yaşatmak dile getirmek bize düşer.sevmeyenlere inat yaşayacaksın kalenle hep zirvede,ahtamaranın aşkıyla gerçek aşklara tanık olacaksın güzel vanım..
bende vanlıyım.ama izmirde doğup büyüdüm.cok fazla tanımadığım halde içimde memleketime karsı büyük bi sevgi var.nede olsa baba topragı.gercekten herkes gibi bende memleketim adına güzel ama cok güzel şeyler olmalı diye düşünüyorum.ve vanı cok ama cok seviyorum.kısmetse bu yaz ordayım.yani ercişte.adım attığımda topragını öpücem.babamı öper gibi.
bende vanlıyım 22 sene vanda yaşadım.evlenince mecburen ankara ya geldim.ama şundan emin olun arkadaşlar buradakiler bizim oralara o kadar ön yargıyla bakıyolarki anlatamam.Vanlıyım dediğimde önce şöyle bi bakıyolardı.şimdi ise vanı en çok onlar merak ediyor.Hatta inanmayacaksınız sırf vanı onlara göstermek için bi blog bile yaptım.Nerde olursak olalım aslımızı asla inkar etmiyoruz çok şükür.en önemliside bu bence.