![]() |
Özleyenimizin olduğunu bilmek güzel... Kalp kalbe karşıdır...
Pcmi kırdım:D:D ßæ |
nasıl becerdin yahu :D
|
kandilin mübarek olsun tutsak
|
Valla kırıldı işte alos:D:D
Teşekkürler derin... birz geç oldu ama sanada hayırlı kandiller... ßæ |
MevLa'ya has oLmayan gönüL LeyLa'ya paspas oLur.. ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] "..Ya Yakmalı Senin İçin Biriktirdiğim Tüm Harflerimi.. Ya Da Yazmalı... Kalemimle Beraber Bitene Kadar "Seni".. ßæ |
Dokunamayacağım kadar derinime in Okşa renklerimi Bu okyanuslar senin... ßæ |
"hiç tanımaz tenim ellerini; bilmez yüreğim bilmez yüreğini.... ah bu koku" ßæ |
Yüzüme gülmeyen gözlerine inat... Gözlerinin yeşilini özledim... ßæ |
uYus...
Seni konuşmak ve seni susmak… Yeni yine baştan seni ezberlemek Acını ödünç ver bana Akan gözyaşlarını… hazanını… Kağıtlarda çiçek açmış sevgimi aleve verme Yanmasın bu orman ceylan! Sana her şiir yazışımda Karanfil serperdim kağıdın üstüne Kokulandın mı sevdam? Bir nehirse senin içim adım Yine suyum senden yana akacak Gözlerinde ki ormanın kuytu bir köşesinde Bakışlarım kızararak yanacak Biraz önce yatağımda bir kımıltıydın Ayaklarını kendine çekişini duydum Ellerim titredi yeşilinin gözlerinden Ve alnı ak! Almalıydım bir tad dudağında ki şekerparenden Portakal kokulu güzelyurtun bahçeleri Limon kokulu çoçuklar Dindirdiğim yaraları bak! Ödüm kopuyor birgün hepsi kanayacak Zaferan cilvesinde yeşilden camlar Bir bakışına yere devrilir canlar Bir çobanın dağları inleten kavalı Ve kıskanç koyunlar Melodiyi mi kıskanmış yoksa ağlarmı bunlar Bugün gözlerinde ki sevincini öptüm dudağından Gözlerin şakağıma dayalı bir silah gözyaşı akıtan Ey gül! Üstüne yağan bunca yağmurdan Açılsın artık yaprakların sarsın çehremi sanki buhurdan Ah bu kuşlar ne çekti ellerimden var ya Yüzünü çizdim her kuşun kanadının altına Ben de bir bülbülüm bir türlü konamadım sana Konarım! bugün değilse bil ki yarın ki şafağa Bil ki bil ki bundan böyle aşk ibrem hep sana vuracak Korkunca kalbim hanımeli kokulu sana sığınacak Karanfilin edeble aşkla hep sana açacak Kokusunu sana bulaştırarak kalbini hep kanatlandıracak Hayat kitabımın cümleleri arasında boşluk Nasılsa bir gün vuslat-ı aşkınla tamamlanacak ßæ |
Senin adıN A$k... garfield
''Aşk bu değil!'' diyorlar. ''bu''nun işaret ettiği anlamları düşünüyorum... ''düşünme, zaman'' diyorlar. İşte o zaman susuyorum. Sen bir bardak susun, ben en çok bundan korkuyorum... ßæ |
"..! Hiç düşündün mü belkiyi ? Belki, eline en yakışan takı BEN' im elim... Belki de en belli olacak yalan, BEN'im söylediğim... Belki ~ SEN ~ ve belki ~ BEN ~..! " ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Duvardaki yangın düğmesini örten Cam parçasıyım.. Kurtuluşun olacaksa.! Hiç düşünme KIR BENİ... ßæ |
*** Aynı masaLa yazmamışLar adımızı… ne sende kaLabiLiy0rm ne qidebiLiy0rm… sıkıştı qözyaşLarım ısını benden aLan saydam duvarLar arasında… *** ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] eLden düşme sevgiLer değiL benim istediğim; ya kaLbinin sahini oLmaLıyım, yada hiçbişeyin... kaLbin benim değiLse zaten anLamı yok hiçbir şeyin..! ßæ |
eN güzeL yeriNdesiN uykumuN...
ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Rüzgâr ateş için neyse ayrılık da aşk için odur; küçük bir aşkı söndürür, büyük bir aşkı daha da güçlendirir... ßæ |
Çocuk, Her vedanın ardında bir bekleyeni vardır kimsenin bilmediği Ve her gözyaşının altında bir dua kimsenin duymadığı Çevir gökyüzüne başını. Bakma arkana! Daha sert basa basa, daha güçlü Anlat bu kara şehrin yollarına ak adımlarınla Gitmek yenilmek değil kazanmak da Gitmek gitmektir işte. Hepsi bu. ßæ |
Her Rüzgar Savuracak Bir Toz Bulur, Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş bulur, Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir. ßæ |
..Hadi geL yine sebebsiz sevmeLerime sebeb oL. ßæ |
Şimdi yanımda oLsan KimbiLir beLki bu kadar Sevmezdim ben seni Çünkü; Ben seni sensizLikte sevmiştim.. ßæ |
yaşamak bir ağaç gibi yalnız ve tek başına
ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
uNutuLmadıkk umarımm:D |
Alıntı:
ßæ |
geL...
Aşka yanmalı can dediğin... Ya canan olmalı; ya da canını almalı... Yar diyemezsin ki herkese; İçindeki yaran olmalı... Herkesin de bir yüreği vardır amma; Yürek dediğin bir başka yanmalı... Mevlana ßæ |
Delisin diyorsun sen, delinim diyorum ben. Şimdi: Sensizliğin içinde “delinim” diyorum ben, İşitmiyorsun sen… ßæ |
kanamayan bir hüzün acımayan hatıralar ve doymayan bir açlık getir gelirken yalnız gelme... yalnız gelme gelirken sen de gel... gel ama gel... ßæ |
Ey özgürlük açtın mı kanatlarını ? Git öyleyse adının olmadığı her yere ... ßæ |
Düşüme Düştün... /... Canın Acımadı Ya ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] '' Sen ßenim a$k ararken ßuLduqum ßirisi deqiL , hiç akLımda yokken a$ık oLduqumsun ..'' ßæ |
Gerekçeyi elime verdiler..!
Şimdi gitmek mi lazım..? O zaman bana senden başka gideceğim bir yer göster..! ßæ |
Nasip deilmiş bitanem geceyi seninle bitirip sabaha seninle uyanmak... Nasip deilmiş be gülüm kendi dünyamızda tekrardan büyüyüp yaşlanmak... Bitti ve gittin sen... Ama ben hala buradayım işte... Seni sensiz yaşıyorum tek başıma ve yanlız... Ama üzülme... Bende alıştım sensizliğe... Ama sen zaten hep bensizdin benle hiç olmadın... Yok bir sitemim hayatta herşey kısmet... Benimde kısmetim sen deilmişin zaten... Hoşçakal gülüm hoşçakal... <alıntı> ßæ |
Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan, söze " ama diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda "U" dönüşü yoktur! Aşk der ki sana;yolumdaysan başım fedaama bil ki başınıda isterim yoluma, kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma! Aşk bile ...k gücü değil "YÜREKTİR"! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara...! ßæ |
selam..:)
|
Alıntı:
ßæ |
Hayat bana ayLarın yapmadığını bir sözün yapabileceğini öğretti... Üstüme gelme hayat kıyarım kendime..! ßæ |
~!.. soN Nefesimide aLdıN hayat! defoL şimdi ..!~ ßæ |
Karşımdasın işte... Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni. Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim. Tıkandığım o an, Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte, Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim. Ellerim boşlukta, ben darda kaldım. Ellerim buz gibi, ben harda kaldım. Bir senfoni vardı kulağımda çalınan, bitti artık hepsi... Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme. Bakış açım belli oldu yine. Geride kalan, ardından bakar gidenlerin. Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim. Dağlara çarptım her esişimde. Yollara küfrettim her gidişinde. Demiştim sana hatırlarsan: “Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil, ‘zamanla bırakmamak’tir..” Şimdi bana, geçen o zamanın Unutulmaz sancısı kalır Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim... Nazım Hikmet RAN ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Seninleyken sensizliği yaşatma bana... Biraz senli ama daha çok benli günlere mecbur etme beni. Ya bir an bile gitmeyecekmiş gibi yanımda ol... Yada bir daha hiç dönmeyecek gibi uzağımda dur sevgili… ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hep yarım bırakmışsındır birşeyleri hani haykırmak istersin tam dilinin ucundadur,ama yapamazsın gitme diyemezsin mesela,seviyorum diyemezsin kal diyemezsin gitmek üzere olan kişiye söyleyemezsin işte yarım kalmıştır bir sevdan daha eklenmiştir kalbindeki geri dönüşüm kutusuna, her özel günde geri yüklenmek üzere bedenine ßæ |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:29 . |