![]() |
“-Bana ümit vereceksen, bundan daha iyisini yapmalısın...
Ben boğuluyorum, sen ise suyu tarif ediyorsun!...” (...As Good As İt Gets filminden) |
(...Scott Pilgrim vs. The Word filminden)
“-Onun için deliriyordum, ama o beni görmezden geliyordu... Onunla birlikteyken tek başıma olduğum zamanlardan daha yalnızdım...” |
(...Good Will Hunting filminden )
“-Gerçek kayıp ne bilmiyorsun... Çünkü hiçbir şeyi kendinden daha fazla sevmedin, birini bu kadar sevmeye cesaret bile edememişsindir...” |
(...Meet Joe Black filminden )
“-Siz insanları anlamak mümkün değil, sizi almak için geliyorum ama kalmak istiyorsunuz, kalmanıza izin veriyorum ve siz gitmek istiyorsunuz...” |
(...Love Rain dizisinden)
"-Büyükannem insanların iki kolunun olma sebebinin diğer insanları kucaklamak olduğunu söylemişti..." |
“-Senden daha çok nefret edebilirim ama daha az sevemem...”
(...War Horse filminden) |
-Beni asla affetmeyeceksin...
“-Hâlâ anlamıyorsun... Affedilmemek hâlâ umursandığın anlamına gelir...” (...Wu Xia filminden / |
“-Uyumak üzücüdür, insanları birbirinden ayırır...
Beraber uyusanız bile uyurken tamamen yalnızsınızdır...” (...A Bout de Souffle filminden) |
“-Kafana çivi çakmayı bile düşündüm...
Ama daha kötüsünü yapacağım; seni görmezden geleceğim...” (...The Libertine filminden) |
“-Bütün işlerimi bitirdikten sonra hobime zaman ayırıyorum;
Ay fotoğrafları çekmek... Çünkü orada kimse yok... Kimse olmadığı zaman yalnızlık da hissedilmez...” (...Kimssi Pyoryugi filminden) |
“-Herkesin cehennemi farklıdır... Sadece alev ve acıdan oluşmaz..
. Asıl cehennem; yolunda gitmeyen hayatındır...” (...What Dreams May Come filminden) |
“-Çocuklar gerçekten istedikleri bir şeyin önünde asla tereddüt etmezler... Çünkü kaybederlerse ağlamaya başlayacaklarını bilirler...”
(...Boys Over Flowers filminden |
“-Hapiste öğrendiğim tek şey ise bu hayattaki en önemli şeyin para olmadığıdır...
Hayattaki en önemli şey zamandır...” (...Wall Street: Money Never Sleeps filminden) |
:4:
|
“-Bazen üzüntüler; gözyaşlarının ulaşamayacağı kadar derindedir...
(...City of Angels filminden) |
“-Bırakabileceğin zaman bırakmak istemezsin, bırakmak istediğin zamansa bırakamazsın...”
(...Candy filminden) |
“-Olağanüstü şeyler gördüm... Ama çözemediğim tek gizem, neden kalbimin senden vazgeçemediğiydi...” (...The İllusionist filminden) |
“-İhanet sadece başka bir kadınla olmaz... Bana göre en büyük ihanet beni kalbinden çıkarman... Ama sen ikisini de yaptın...”
(...A Gentlemans Dignity filminden ) |
“-Saatlerce tüm fotoğraflarına baktığına değil, tek bir fotoğrafına saatlerce baktığın kişiye âşıksındır...” (...La Fille Sur Le Pont filminden) |
“-Kaybetmeyi öğren... Yoksa kazanmayı bir hak gibi görürsün...” (...La Fille Sur Le Pont filminden) |
“-Normal insan yoktur, normal olduğuna inanan insan vardır. Deliler içinse normallik ölümdür...”
(...Flypaper filminden) |
:1:
|
“-Başkalarını affetmek için bulduğun bahaneleri kendin için asla kullanmazsın...”
(...Dogville filminden) |
"-Karanlıkta gözlerin bile faydası yoktur..." (Black Filminden)
|
"-Hayaller yaşlanınca anlatılacak anılar değildir... Gerçekleştirilecek şeylerdir..."
(...King Of Dramas filminden ) |
"-Aşk topuklarına işlemiş bir nasırdır... Ya canın acıyarak adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın..."
(...Sultan'ın Sırrı filminden) |
(...The Flowers Of War filminden)
“-Bazen gerçek; duymaya ihtiyacımız olan son şeydir...” |
“-Bence kadınlar çok akıllı varlıklar... İsteseler dünyayı bile ele geçirirler ama onlar alışveriş yapmak istiyor...”
(...Louie filminden ) |
"-Ne kadar incinirsen incin, aşkın eğlencesi acısından fazladır..."
(...Samurai Champloo filminden) |
Keşke beni görmeyeydi böyle hasta yatağımda... "-Korkma... Evlatlar babalarını hep hatırlamak istedikleri gibi hatırlarlar..." (...Babam ve Oğlum filminden) |
“-Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; dünya beş para etmiyor...”
(...Donnie Brasco ) |
“-Affetmek ruhunu özgür kılar, korkuyu siler atar, işte bu yüzden çok güçlü bir silahtır...”
(...Invictus filminden) |
"-Ölümü kendine çok yakın hissetmeden, hayata saygı duyamazsın..."
(...Saw 3 filminden |
"-Çünkü biz biraz da kaybettiklerimiziz..."
(...Amores Perros filminden) |
"-Gerçeği ararken, gerçeği keşfedeceğime, onun değiştiğini görüyorum..."
(...Stalker filminden) |
“-Hayat, onun için planlar yapan birçok insanı es geçer...”
(...Blow filminden) |
“-Hepimizin problemleri var, çözümsüz problemleri... Sonra birisiyle tanışırız, bizden daha büyük problemleri olan birisi.
Ve bir şekilde zayıflıkları bize güç verir... Basit Gerçekler 22 Numara: Birisine yardım edersen kendine yardım edersin...” (...Oz 1. sezon dizisinden) |
“-Beklesem bile
gelmeyecekse, bu beni terk ettiği anlamına gelmez... Bunun anlamı yolda oluşudur...” (...I Miss You dizisinden / |
"-Bazen aydınlık çok karanlıktır... Bazen kargalar, tarlakuşu gibi şakır... Bazen kış, bahar gibidir... Bildiğini sanma sakın her şeyi..."
(...Death to Smoochy filminden) |
“-Üç gündür kimseyle konuşmamıştım, bir süre sessiz kalmak iyi geldi... Kelimeler bazen tüm duygularımızı ifade etmeye yetmiyor...
Çok sönük kalıyor...” (...The Mirror filminden) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:19 . |