![]() |
“-En ağırı da şudur ki; biri hakkınızda bir fikre kapılınca, onu tersine inandırmanız imkânsızdır...”
(...Capote filminden) |
“-Efsane ile gerçeğe inanmak arasında seçim yapacaksan
efsaneye inan...” (...24 Hour Party People filminden) |
“-Bir damla, bir damla daha büyük bir damla yapar, iki tane değil...”
(...Nostalghia filminden) |
“-İnsanlar size kim olduklarını anlatırlar ama biz inanmayız... Çünkü biz onların, olmasını istediğimiz kişiler olmalarını isteriz...”
(...Mad Men dizisinden) |
"-Eğer sevdiğimiz insanlar bizden çalınırlarsa; ama biz onları sevmekten asla vazgeçmezsek onlar yaşarlar... Binalar yanar, insanlar ölür ama gerçek aşk sonsuza dek yaşar..."
(...The Crow filminden) |
Alıntı:
|
"-Koşmadığın sürece ne kadar uzağa gidebileceğini bilemezsin..."
(...Secretariat filminden) |
"-Gurur, hiçbir şeyi olmayan bir erkek için, her şeydir..."
(...A Love To Kill dizisinden |
-Ne yaparsan yap, ne söylersen söyle, aşkını nasıl anlatırsan anlat uçsuz bucaksız bir okyanusta tek bir damladan daha fazlasını ifade etmeyecek...
"-Okyanus nedir ki, birçok damla değil mi?..." (...Cloud Atlas filminden) |
“-Anılar ellerimdeki yağmur damlalarına benziyor... Ne kadar sıkı tutarsam o kadar hızlı kayıyorlar...”
(...Firt Time filminden |
"-Dünyadaki çoğu kapı kapalıdır... Bu yüzden içeriye girmek istediğin bir tane bulmak istiyorsan, kapıyı ilginç bir şekilde çalsan iyi edersin..."
(...People Like Us filminden) |
-Biliyorsun, bunu sana sorup duruyorum ama neden ben?...
“-Çünkü sen iyi bir adamsın... İnsanların seni izlediklerini düşünmediğin zamanlarda bile...” (...Seven Pounds filminden) |
“-Bazen hayattaki en zor şey hangi köprüyü geçip hangisini yakacağını bilmektir...” (...The International filminden) |
“-Doğru ve yanlış arasındaki farkı söylemek kolaydır... Zor olan hangi yanlışın daha doğru olduğunu seçmektir...”
(...The Siege filminden) |
“-Savaşta pek çok şey yitirilir... Ancak kaybedilen ilk şey masumiyettir...”
(...Platoon filminden) |
“-Bu işte iki şeyi geri alamazsın evlat... Silahından çıkan kurşunları ve ağzından çıkan kelimeleri...” (...Gangster Squad filminden) |
:1:
|
“-Tek başımayım... Yalnız değilim...”
(...Neil filminden) |
''-Bir adam hedeflerini paylaşacağı bir arkadaşa, kalbini paylaşacağı bir kadına ve kendini adayacağı bir vatana ihtiyaç duyar... Bu birinin yaşayabileceği en iyi hayattır...''
(...Gu Family Book dizisinden |
Çok sık yalan söylerdi... Daha uzun yıllar onun yalanlarıyla kandırılmak isterdim...”
(...Heavenly Forest filminden |
:(
|
“-Kimse sana âşık olduğunu anlatamaz... Sen bilirsin... Her şeyinle...”
(...The Matrix filminden) |
“-Her şeyin bir sonu olduğuna inanmak zor... Fakat, her zaman aynı... Elvedalar, duygularımızın farkına varana kadar çoktan söylenmiş oluyor...”
“-Cüzdanında annesinin resmini taşıyan erkekleri sevmelisiniz...”
(...End of Watch filminden) |
“-Her şeyin bir sonu olduğuna inanmak zor... Fakat, her zaman aynı... Elvedalar, duygularımızın farkına varana kadar çoktan söylenmiş oluyor...”
“-Zamanı hızlandırabilirsiniz, yavaşlatabilirsiniz de... Dondurabilirsiniz bile... Ancak başa saramazsınız... Yapılanı geri alamazsınız...”
(...Cashback filminden) |
“-Büyükannem bana kim dik durursa o kişi asla yalnız kalmaz diye öğretmişti...”
(...The Gringo filminden) |
-Mahkemede gerçekler kazanmaz mı?...
“-Yanlış düşünüyorsun çocuk... Mahkemede gerçekler kazanmaz... Mahkemede kazanılan gerçektir...” (...I Hear Your Voice dizisinden |
“-Hasarlı insanlar tehlikelidir... Hayatta kalabilmeyi bilirler...”
(...Damage filminden) |
“-Çiçeklerin, renklerini seçemediği gibi, olmak zorunda bırakıldığımız şeyden de biz sorumlu değiliz... Ancak bunu fark ettiğiniz an özgür kalıyorsunuz...”
(...Stoker filminden) |
“-Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır... Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır...” (...Prison Break dizisinden |
“-Hasarlı insanlar tehlikelidir... Hayatta kalabilmeyi bilirler...”
(...Damage filminden) |
“-Hayatta pek çok şeyin anlamını bilmesem de, hayatımın bir anlamı olsun istiyorum...”
(...Temple Grandin filminden) |
“-Yine bir 4 yol kavşağında; kopan, birleşen insanlar, paramparça hayatlar, aşklar, duygular... Ölürken 21 gram kaybediliyormuş... Peki hayatta kalanın vicdan azabı kaç bin ton?...” (...21 Grams filminden) |
-Dünya eskiden daha büyük bir yerdi... “-Dünya hâlâ aynı. Sadece içindeki iyiler azaldı...” (...Pirates of the Caribbean filminden) |
“-Hiçbir şey gözümüzü kapattığımızdakinden daha karanlık değildir... Ama yine de kapalı tutmaya devam ederiz...”
(...The Awakening filminden) |
“-Ne kadar yakın olursa olsun, pişmanlık hep gecikir...”
(...Iris - 2 dizisinden |
“-Babam çok zeki bir avukattı ve her zaman şöyle derdi: “Antlaşma sadece iki taraf da fedakârlık yaparsa iyi bir antlaşmadır...”
(...The Tender Hook filminden) |
-Eşim ve çocuğum olduğu için mi beni öldürmedin?... “-Hayır... Seni öldürmedim çünkü onların sahip olduğu tek şeysin...” (...Dead Man Down filminden) |
“-Ben de onlar gibiydim... Kendisine yer olmayan bir dünyada yaşamaya mahkûm, sıradan bir adam...”
(...The Man Who Wasn’t There filminden) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:29 . |