![]() |
N.Ö ne :72:
|
sen piyasa yapsaydın bu hale gelmezdin inanmayın örtmene :11::11::11::11:
|
Alıntı:
|
burasıokul değil dersane yoklamayı al yok olanı yaz dersini işle :11::11::11:
|
Alıntı:
|
yok yaz dedim işim vardı neden kızıyonki olmuyo böyle:11::11::11:
|
onuda ben yazdım...:11: görmüyonmu.. :72:
|
görüyorum kör deeğilim :11::11:
|
DERS: İnternet Dili ve Edebiyatı
Konu: Forum.van.gen.tr’li zamanlar…:11: N.Ö: Satan22 Bildiğimiz Gibi Paylaşımların, Dostluğun ve Özgürlüğün Mekanıdır Forum.van.gen.tr Büyük Bir Dünya'dır... Karmaşık Gibi Gözükür Ama Çözümü Zor Değildir... Sen'de burdasın ve Özgürsün.:11: Giriş: ilk Olarak Kayıt İşlemleri ve Giriş Kısmı Var. Bunları Hemen Yapacağınızdan Eminim Zeki Şheyler...:11: Daha sonra paylaşım, dostluk, arkadaşlık, vs vs vs İşte forum.van.gen.tr Sana'da Kapılarını Açtı. Paylaşmak Güzeldir Düşüncesi İle Kurulmuş Bu Temiz ve Bir O Kadarda Mükemmel Forum Sayfasında Başlıyoruz Gezmeye Karşınıza ( uyuz ) Pardon Zuzu Nick'li Bir mod Çıkarsa Muhattap Olmayın :72: İlk Olarak Uğrayacağınız Bölüm : Forum Kuralları Olmalı Tabiki Her Bölüm'unde Kendine Özel Kuralları Vardır Bunlarıda Okumak Ve Uymak Gereklidir Yoksa Nickinizin Üzerine Çizik Atılması Kaçınılmazdır…:11: Daha Sonra Sımsıcak Dostluklar Mükemmel Paylaşımlar ve forum.van.gen.tr Özgürlüğü Sizi Saracak....:85: Bugünlük ders bu kadar... Bol forum.van.gen.tr’li Günler. :78: :72: |
sağol ötrmenimmmmmmmmm :11::11:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:53 . |