![]() |
pastasız olurmu veririm canım ne demekkkkkkk geç olsada önemli değil canım düşünmen yeter :64:
|
Alıntı:
|
OOOOOO BABANESİNİN GÜLÜ DEPRESYONAMI GİRMİŞ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] YERMİŞ BABANESİDE BUNU [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]DAHA ÖNÜNDE KOCAMAN KOCAMAN YILLAR VAR BU KIRMIZI BAŞLIKLI HALİNLE YAŞLANDIMMI DİYORSUN :11::11::11: |
çok sağol bitanemmmmmmmmmmmm:106:
m!grom sen kaç yaşındasın yaaa |
ben diyim 30 sen de 34 :89:depresyona girmesi gereken benmiyim senmisin amaaaan boşver gönlün yaşlanmasın bebişim:85: |
yakup ekin düş
Bir düş gördüm sana aşıktım yine
Sen bana kördün, ben sana kördüğümdüm yine almasınlar elimden seni koparmasın beni senden Yalvarırım yalvardım yine Aşk dolu gözlerimle senin önünde Sana vurgun sana tutkun Gözlerim gözlerinde Bir düş gördüm sana aşıktım yine Sen bana kördün, ben sana kördüğümdüm yine almasınlar elimden seni koparmasın beni senden Yalvarırım yalvardım yine Aşk dolu gözlerimle senin önünde Sana vurgun sana tutkun Gözlerim gözlerinde.. |
DERİİİİİİN YAKALADIM SENİİİ |
ne Yapion Bak Sonra GÖrdÜn KaÇtin Muhabbetlerİne Gİrme 10 A Kadar Sayiyorum |
offff m!grom ya ben çıkmak zorunda kaldım canım yine kaçırdım seni:65:
|
ÖNEMLİ DEİL TATLIŞIM SABAH BAKARSIN ARTIK YAZDIĞIMA SANA İYİ İŞLER CNM LÜTFEN TAKMA HER ŞEYİ BU KADAR KAFANA TAKILANLARI PAYLAŞABİLİRİZ HER ŞEKİLDE:1::50: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:47 . |