![]() |
amiiin, şimdi abimle yapcas bakalım şans bizi hangi şehre yolayacak............
|
nese snn konuşacağın yok ben kaçar kib:2:
|
Alıntı:
Hmm .. Hakkında Hayırlısı Olsun .. |
Alıntı:
yaa misafirler geldi onlara hosgeldin falan dediim .. hemen gitmişiinn :65::65: .. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Suşim hani benim sayfama..:11::72:elif napıon abla..:D
|
Alıntı:
Cok sevdigim bi şarkı resimlendirmeside cok güzel olmuş .. Çok Sağol Canım :) .. Pek uğramıosun sayfama =( ..Arada bi uğra böyle fazla özletiyosun kendini .. |
Alıntı:
Hep sana mı olcak delii .. huuh .. :p Sağol iyiyim ablası sen napıon =))) |
:72:
|
Alıntı:
eyw saol nasıl olsun aynı..:)gerçi aynının nasıl olduğunu pek bilmiosun ama..:Daa aip inSan kendinden küçük birine deli der mi..:72: |
Alıntı:
:85: |
Alıntı:
Evet aynıyı bilmiorum :D .. Senin gibi biriyse deriim :p :D |
slm vermeden geçmiyim dedim selam.... (senin yapmadığın bişey):11::11:
|
Alıntı:
ii..:) |
Alıntı:
Cok aip iftiraa atmaa :p .. Bu arada V.a.s Hosgeldiin :) |
Alıntı:
Sana iyi :) |
Alıntı:
|
Sezen Aksu - Yol Arkadaşım
Yol arkadaşım gördün mü, Duydun mu olup bitenleri? Kıskanıyor insan bazen, Basıp gidenleri Yalnızlaşmışız iyice Üstelik de alışmışız Hiç beklentimiz kalmamış Dosttan bile Korkular basmış dünyayı Şimdi bir semt adı “vefa” Kutsal kavgalardan bile Kaçan kaçana Anlaşılır gibi değiliz Tek bedende kaç kişiyiz Hem yok eden, hem de tanık Ne esaslı karmaşa Ben sana küsüm aslında, haberin yok Koyup gittiğin yerde kötülük çok Kime kızayım, nazım senden başka kime geçer? Benim sensiz kolum, bacağım, ocağım yok Sen esas alemi seçtiğinden beri Ben o saniyede bittiğimden beri Dünya bildiğin dünya, dönüp duruyor işte Uzun uzun konuşuruz birgün son İstanbul beyi Yol arkadaşım, nerdesin? |
vayyyy kimler gelmiş....slm....
|
V.a.s .. Hosgeldin :)
|
:45::45::45:
|
h.b ...
nbr.... |
Alıntı:
Vay canım sen uğrar mıydın buraya =) .. Hosgeldiin (K) .. |
Alıntı:
Sen Nasılsın ? |
iiiiiiyim....
eee okul yaklaşıyoo şimdi yakında dershanede başlar ... bu zorlu sürece hazırmısın.... |
Alıntı:
Bilmeem .. Bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum =/ .. Off Aklıma Geldikce Kalbim Sıkışıyoo yav :) :) .. Sizin tercihler ne zaman acıklanıcak ? |
Ugrarim Yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ww
Osledim Be Elifff Seniiii |
Alıntı:
büyük ihtimalle afyon olcak nasılsa... |
Alıntı:
Hmm .. Herkese uğruyon bana pek uğramıonda ondan dediim :) .. Bende Öslediim Canım Senii .. Ama Seni pek msn'de göremiyorum .. Gercii Sana diorum ama bnde pek takılmıyorum =) .. |
YAW BILMiom yaw msn canimi sikiyo icinde gormek istemediklerimde war gerci sil dicen ama silmeyede elim warmio en ii si pek girmiomm:D
|
Alıntı:
Hmm .. Hakkında Hayırlısı Neyse O Olsun .. Memnun Değil gibisin Afyon'dan ? |
yooo güzel bi şehir diyolar...
hani ortamı falan bilmiyom ondan....... sonra bide ailmden ayrılıcam...(gerçi bu beni heyecanlandırıyo ama olsun) |
Alıntı:
hmmm :) .. Bak ben temisledim .. 20kişi artık akşamlar 20kişi fln acık oluo Ezikleri oynuorum kısacası :p =) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hmm .. Bende kötü bişe duymadım Afyon hakkında .. Ailenden ayrılcan icin mi :p baak sonradan doruyu sölemişin heycanlandırıo fln aleme akcan filan tabee :D Ailene Allah yardım etsin sen okulu bitirene kadar (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
:72::72: en iiisi |
Alıntı:
yok bea pişman oldum :11: .. Hepte muabbeti güsel olanları mı silmişim napmışım anlamıorum kii :D :D |
:72:
|
Alıntı:
Sölemeyi unuttum avatar güsel olmuş .. :1: Bende mi atsam napsam :p |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:03 . |