![]() |
ins erken gelirim bi daha ki sefere
|
rica ederim....duydum ki beleşe çay bide çikolata varmış bende geldim...hani nerde ? :D:D:D
|
erken gelene :D
|
bekleyin su koydum ocağa birazdan gelir:D
ßæ |
iyi ya canım çekti çok korktum bana vermiyeceksiniz diyee:D
|
Uçuk intiharların çığlığına soyundum Çoğuldu adı bende sizinkinden farklı İntiha çokluğunda boğuldum Ki ölemedim hiç Çok yoruldum… Dokunmayın tenime Tan yangın alev alev Ten değil Ve sokulmayın lütfen Solumayın nefesimi Ben giderken düşmüşüm meğer O yer, yer değil Size emanet nefsimi bırakıp giderken Okşamayın lütfen Okşamalar karanlıklarda biyan Siz şimdi Oturup tüm hayatta kalışlarıma yanın lütfen Çünkü ben… Ölürken yorulmadım Hayatta kalışlarım kadar ßæ |
Bugün küçükyalıma yağmur; usulca göz yaşlarını akıttı,süzülüyor bedeninden sanki ter damlaları o geceden kalan...
Benim odamın en kuytu köşelerinden geçiyor zerzenişim bedenim,yağmurdamlacıklarım ve benler... Senden önceki el değmemiş saf ve masum sevmelerinden eser yok şimdi,ersessim çıkmıyor gibi Bunu sana yazdım hani varya yağmur damlası ;yağmur; düşüyor toprağa sarı saçlarından süzülürcesine Odamda kalan kokun dağılıyor tüm çiçeklere ve her açtıklarında sen kokuyorsun diye sesleniyor ersesime Sanki sanki okuna sinmiş yağmurdamlalarına oradanda karışıyor bedenime sinemden süzülürcesinesol taraftaki al yuvarlağıma Yevet hayata herşeye senden sonra ve ondan sonra herşeye yevet diyebilmek güzel yağmur bir düşüyor ellerine ellern içindeki aya ya sakın kapatma sıkma yağmurumu ellerinden atma osaman acıyor kırılıyor elleriMmM Sevgin gibi buhar oluyor benlerim senin dediğin kadar sahte olsaydı,anılarımız,arkadaşlarımız hatta hayatımız Yağmazdı osaman yağmur durmadan üzerine. Benlerim ile sevgi gölüne sessizce ama sel gibi ama sen gibi gürkanakana... alıntı: gürkan erses ßæ |
Mavi Gece
Bir mavi gecede başlamıştı sevdamız Ve maviye çalmıştı bütün umutlarım o gece Unutturmuştun bana karanlığın siyah olduğunu Ve gözlerinde farkettim ilk kez Bütün gecelerin mavi olduğunu Bir mavi geceydi o Bütün gecelerden güzel Bir mavi geceydi o Benim için ömre bedel Ve sonra... Bir gidişin vardı ki Mutluluğuma inat Bir gidişin vardı ki Kırıldı içimde kol kanat Umutlarımın mavisini alıp gittin Denizlerimin mavisini çalıp gittin Masmavi dünyama Simsiyah bir çivi çakıp gittin... Gittin, Ve sen de her yalan gibi bittin... |
hipokondriyak hep birliktelik, kalbinin emzirecegi bir yeni bebektir. once emeklemeyi, sonra yurumeyi ogretmen gerekir.. kalbindeki sutu tuketmediler mi? bezen hic baslamamasi, bir gun bitmesinden iyidir.. cunku beraberlik yaslanirken, bir terkedir genclesir. seni hic terketmediler mi? aslinda dostluklar da kardanadam gibidir.. eriyecekleri bile bile insa edilir.. kapim neden hic calmiyor artik? fotograflardaki insanlar hatirliyor mu beni? isimleri neydi? yuzleri cok tanidik.. yalniz kalmak.. bir ilac midir? yoksa hastaligin ta kendisi mi? isigi gorunce karanliga kaciyorum hemen, bocekler gibi.. bir seye cok uzun sure bakarsan, onu gormemeye basliyorsun. hayat, keske bu kadar etobur olmasaydi.. iste sen.. kurbanlarindan korkan bir kanli zalim bicak.. iste sen.. kendi goldesinden bile korkan bir paranoyak.. iste sen.. kirik cam ustunde yalinayak.. ve cirilciplak.. iste sen.. kalbi coktan iflas etmis kimsesiz bir kardiyak.. iste sen.. bir hipokondriyak.. bir hipokondriyak.. hipokondriyak.. hipokondriyak.. ßæ |
Sana Olan Özlemim Her gece düşünüyorum seni Düşüncemin en ıssız yerlerine bile, serpiştiriyorum hayalini Henüz tanışmamış olsa da tenin tenimle Kapattığımda gözlerimi karşımdasın, rüyamdasın uyanıkken bile Hani her kışın ardından, baharı özlersin ya İşte öyle özledim seni Sigaramın dumanı odama resmini çiziyor, bana inat Yatağım yorgun bir bedenle buluşmayalı çok oluyor Sabahlara kadar geziyorum Bazen güneş doğuyor üzerime Daha önce hiç gitmediğim, yabancı bir yerlerde Düşüncen beni kocaman şehirlerden, küçücük odalara hapsediyor Anahtarına ulaşamıyorum. Ben bu kadar özgürlüğüme düşkünken Sana karşı koyamıyorum Hani her kayboluşun ardından tanıdık bir ses ararsın ya İşte öyle özledim seni Hayat olanca gerçekliğini omuzlarıma yüklerken bir yandan Bir yandan da uzaklaştırmaya çalışıyor beni senden Hayatın karmaşık oyunlarına yenilecekken çıkıyorsun karşıma Hani kendini bulmak için çıktığın uzun seyahatlerin ardından Doğduğun şehirleri özlersin ya İşte öyle, memleketim gibi özledim seni |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:45 . |