![]() |
ayyy ewde kalcan sen başıma:72::72:
|
:72::72::72::72::72::72::72:
|
gülme kahvemi getir bana:72::72:
|
kahwelwerde geldiiiii afiyet olsunnnn:72:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ooo çok şükürrr :72::72:
bu çikolata da ne sen bilmion mu bnm çikolata yemediimi bilerek mi getirion bunları:19::19: |
ayyyyyyyyyy seweersinn sandımm diyee marketcii deddi wanilyalı kahwe yanında çikolata güzell olurr oyüzdenn hemen kızma istersen kaldırayuımmmm
|
yokkkk tmm sen yersin benimkilerini de:19:
|
ağlama ama bende dayanamayacammmmm :19:
|
yaf tmm tmmm ağlamıom hadi, soğudu kahveler içelim barii:72::72:
|
tamamm icelimm sağuksa tazeleyeyimmmm :89:
|
yok idare etcem artık bide deiştirmeni beklersem sabaha gelir anca o kahveler:72:
|
ben acıktımmm sende istermisinnn
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
yooo su sıcakkk yaa hemen hazır olurr sonra deme bana sağuk kahwe içirdiii herkes bizi tanıyorrrr ayıptırrr :72::72::72::72: |
ben onla doymam ki:72:
bak yeni yaptım sen istermisin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
yok ben istemem doydummmm nedirrrrrrr buuuuu
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:72::72: görünüşüne aldanma tadı çok güzelll:11::11: |
:72::72::72::72:yok ben satanistt değilimm günahtırr sende yeme garibimm acaba kimin başıdırrr :72::72::72::72:
|
senin başın tanımadın mı:72::72::72:
|
ayyyyyyy benidee mii kesecennn :72::72::72:
|
:72::72::72: he he çok eğlencelii [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
wallah ben korktummmm şeyy yazıktır banaa yaa gel pişik keselimm daha eğlencelliii :72::72:
|
:78::78:
walla bizden ii satanist olur ama iki gözüde renkli olan pişiklerden keselimm |
tamam benii kesmeyelimmm wan' kediside yazıktırr yaa neslii zatenn tükeniyorrr gell bizim mahhalede warr siyah kediler onlardann keselimmmm uğusuzlarmışş zatenn:72:
|
needen sustunnn...........................
|
:72::72:
kapadım ben fincanımı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hani bana falll:72::72: |
faallll dur sağusunnn bakcammm msn kapalımııı darkwin
|
:18: yooo sadece çevrim dışıydım:72:
|
sağuduu bakayımm mııı faalınaa at bir 5 liktee :72:
|
abiiii sen de ii alıştın bakıom beni kazıklamaya yok beşlik meşlik hiç mi hatırımız yok:72:
|
arkadaşlık ayrı iş ayrıı arkadaşımm 10 nufüsa bakıyoruzz cocuklarr aclıktann ewde yatağ yorganı yiyorlarr ekmek götürmem lazımm yoksa yatak yorgan kkalmayacakkkk :72:
|
:72::72::72::72::72:
wayyy bide ewin reisi olcak senn ne işin war forumda git çoluk çocuğunu doyur önce vefasız baba:72: |
çoluk cocuğun rıskını bende forumdan cıkarıyorummm ne yapalımmm iş yokkk güç yokk saolsunn senin gibi mertt arkadaşlarr ne wersee
sende bii 5 lira werecenn tümm sülalemii sorguladınn wer artıkk şu beşlirayyıııı |
:72::72::72:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] hadi bakcan mı artık.bak o parayla çoluk çocuğuna yemek kendine de yorgan yastık al:72::72: |
:72:hele şükürr çok mertsinnn :72::72:
|
çocuk diyince akan sular duruo :72:hadi ama başla artık uyuycam ben daha
|
tamam uykucuuu
aaa ne görüyorummmmmmm |
yine ne görüonnnn:72:
bak dağ deme düşer bayılırım şuracıkta:72::72: |
hayırr senii görüyorummmmmm
|
:72: nasıl yani zaten benim falım gayet doğal bnm olmam:72::72:
|