![]() |
:11::11::11:....
|
nese senin konuşucağın yok kib byyy....
|
Alıntı:
Gercii simdi de sen yoksun :) :) |
Alıntı:
Gene gelin bekLeriim =) |
Sevdim Ama Sonu Yok
İlk bakışımda gözlerine Öyle dalıp kalmışım ki orda İlk öpüşümde dudaklarından Bir tadına kapıldım ki sorma Göremedim içindeki ihaneti Sevdim ama biliyordum sonu yoktu Ben aşkın ahını yasını bilirim Bana ettiğinle yana kaldım Pişman olur dönersen geri Ben ellerin olacağım Rafet El Roman |
Bir Elif Gibi Yalnızım .. Sızım Elif Sızısı ..
Elif gibi yalnızım, Ne esrem var, ne ötrem. Ne beni durduran bir cezmim Ne de bana ben katan bir şeddem var. Ne elimi tutan bir harf Ne anlam katan bir harekem… Kalakaldım sayfalar ortasında. İşte ben gibi, sen gibi… Bir okuyan bekledim, Bir hıfzeden belki… Gölgesini istedim bir dostun med gibi… Sızım Elif sızısı... |
Sana; kır çiçeklerini anlatacağım, hani dört yapraklı yoncayı, umarsızca ezdiğin! Sana; meleklerden bahsedeceğim seni hiç yalnız bırakmayan! Sana; şükürden bahsedeceğim elhamdülillahın sırrından! Sana; taşlardan bahsedeceğim, bir taşın gücünü gör ve anla diye! Sana; yokluğu anlatacağım, varlığı anlamanın en kısa yolu diye! Sana; bir resim çizeceğim mutluluğun resmi olmasa da hüznü öğrenebilirsin belki! Sana; beni anlatamam onu sen keşfetmelisin! Sana; bir oyun öğreteceğim, sırf arasıra kaybetmeyi bil diye! Sana; dua etmeyi öğreteceğim, sohbetin en güzeli o diye! Sana; nefes almanın ne tür bir borç olduğunu anlatacağım, borcunu ödemeyi şimdiden düşün diye! Sana; ateşten söz edeceğim, gerçekleri unutma diye! Sana; cennetten bahsecedeğim, neyi isteyeceğini bil diye! Sana; rahmeti anlatacağım, ne olursa olsun umudu yitirme diye! Sana; sabrı öğreteceğim, en büyük erdem diye! Sana; aşkı öğretmeye çalışacağım, bazı şeylerin kesinlikle öğretilemeyeceğini anla diye... Sana; gurbetten bahsedeceğim, yüreğimdeki gurbetten... Ama şimdi değil! Şimdi Su-Su-Yorum! Çünkü sükûtu öğrenmeni istiyorum... |
.. İki Elif miktarı uzat acılarımı .. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hşşşt naber kız.....
|
UpSs... :)
Kimleri Görüyorum :) Hosgeldin Hocam .. Sağol iyiyim .. Sen Nasılsın ? |
iiii diyelim iiii olsun ....
|
Allah daim etsiin :) ..
Ne istersin ne ikram ediim ? (: |
ben bişey almayayım.......teşekürler
zaten fazla duramıcam yarım saat sonra arkadaşlar söz verdim havuza gitcem uzun zamndan beri onları ekiyomda...... sen drs çalışıyonmu onu söle... |
hmm .. peki sen bilirsin hocam :) ..
Misafirlerden fırsat buldukca çalışıyorum valla :) |
çalış ha ben yüzüncü yıla yerleştim ama yinede rakibinim çünkü bidaha gircem daha iii bi meslek için....
|
Aaa .. Hadii Hayırlı Olsun :) ..
yaa kazandın iştee daa ne girion sınava aa (: |
daha iii bi meslek için.....
|
Gene rakipiz yanii :)
nesse saalık ossun (: |
Bu arada resmini at diip duruodun al iste attım :p :)
|
bırak şimdi...... bende yedim.....
ben kaçar arkiler dışarda bekliyo kib..... saat 7 ye doğru yine gelirim.....:1: |
Yeminle beniim :S :S ..
|
Ok burda olursam grşrz ..
|
Eğrinin Gölgeside Eğridir! |
slm datlu kız n habersin...:2:
|
Hosgeldin cnm ..
iyiyim sen nasılsın ? |
Çünkü TebessüM Sadakadır ..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ne Kaybettirir ki bir TebessüM.. Ya da Zaman Kaybına Uğratır mı Kişiyi ? HAYIR hatta ASLAA .. Peki neden bazılarımız bozuk bir yüzle dolaşmakta bu kadar inatçı?Çünkü kaybetmeye alışkın tipler onlar.Gülmezler,güleryüz görmezler,kızarlar,kızdırırlar,severler aslında ama belli etmezler(ne zaman belli edeceklerse),sevilmezler vs…vs… Aslında bir bilseler tebessüm ettiklerinde neleri elde edeceklerini,hangi kalbi kazanacaklarını ,kendilerine gelecek olan güveni…Aldanırlar hep. “TEBESSÜM SADAKADIR”der alemlere rahmet Peygamber Efendimiz(asm).Korur bizi tüm kötülüklerden. Allah’ın rızasını kazanmak için bir yol, Annemizi mutlu edebilmek için bir hal, Babamızın en dertli gününde moral, Arkadaşımızın gözyaşında dostluk, Alışverişte ticaret, Güne güzel başlamak için bir renk, Hastaya sağlık…. Herşeyin 2.başlangıdır tebessüm BESMELE’den sonra. İşte sırf bunun için … Hayatımızı ahiretle birleştirmek için tebessümün bir köprü olduğunu düşünerek… Yürekten tebessüm edelim. Karşılık beklemeden. Çünkü TEBESSÜM SADAKADIR.. Sevgiyle kalın inşaAllah… |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir tebessüm değer yaşamaya, Bir tebessüm değer,değer ağlamamaya!... Bir tebessüm neşe katar zamana,insanlara... Tebessümün bol olduğu günlerde yaşamak,yaşayabilmek duasıyla .. 'TebessüM'le : ) |
slm...
|
V.a.s .. Hosgeldin ..
|
h.b .....
|
Moral bozuk mu :S ?
|
evet......
|
Hayırdır ?
|
ne bileyim bozuk işte ......
eee sen napyon konuşmyalı....moral iii galiba |
Eeh idaree ..
Ya boş yere moral bozuk olmaz sanırım .. Ama hiiç bişey kafana takmaya değmez ok ;) ;) .. |
ya bencede ama işte insan kafaya taktımı takıyo.....
|
Alla alla ..
Özel diilse annatırsan dinnerim ? |
özel dersem.....kızmazsın inşallah.....
|
Yook .. Sorun diil ..
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:17 . |