![]() |
ben kayıt olmayı düşünüyom ama eğitimden memnun değilim :11:11:
|
abi sınav kötüydü... senee bi dh hazırlanıcam... kayıtlarınız başladıysa benide kaydediverin size zahmet... :11: :72:
|
tamam arkadaşlar bu dönem iyi bir hizmet ve daha ii hocalarla sizinleyiz...:72:
|
tamam o zamn kayıt yaptırabiliriz.ama ben sınıf başkanı olurum ona göre:11::11::11:
|
öğrenci kayıtları bittikden sonna seçicez başkanı..:85: şimdi daha çok erken başkanlık için sea star..:72:
|
tatile girmedikmi daha biz :72:
|
Ya yen, kayıltlar ne zaman başlayacak:D
|
ptesi günü..:72: hoca geldi artık nede olsa.. hoşgeldiniz hocam.:72:
|
Benide kayıda alında sonra yamuk olmasın:D
|
olurmu yaw öle..:72::11: merak etme sen en başlara yazdım ismini..:72:
|
:D Tamamdır o zman:D
|
hoca bu sene kıyamet gibi :72: kayıt paralarıyla sen ilgilen satan :11:
|
O kada altın verdik bi de kayır parası mı yok artık:D
|
tmm.. zaten baya bi borcum var belki öle kapatırım..:72::11: ama bu yıl öle geçen yılki gibi yapmak yok dersler gününde verilecek tammmı:72:
|
altın ayrı kayıt parası ayrı ama..:72:
|
bana emir mi veriyosun :72: atartım seni bu okuldan :72:
agaya beleş ismail sen hep gel :72: |
emir değil yaw reca reca ha anla.:72: parasız kimseyi alamam bu yıl zarardayız çünkü..:72::11: öle ağa mağa yok..:72:
|
sus nan burda patron benim :72: ben ne dersem o :72:
|
Ya sorun bensem gelmiyom tamam:(
|
Ya tamam sorun bensem gelmem:(
|
ne sorunu be :72: satana tutanak tutturacam :72: miiifetttiişş beyyyy :72:
|
yok ismail sen değilsin sorun.. du bakalım gel nan buraya bakem sen n diosun..:72: unuttunmu benden çektiğin günleri..:72: tazelemekmi istiyosun..:72:
|
senden mi korkacam pehhh :72:
attıracam seni bu okuldan :72: |
yaw ekmeğinden olursun sonna yapma bak...:72:
|
ee hiç yeni öğrenci gelmemiş:11::11:
|
korkudan gelmiyolar..:72::11: disiplin ön safada ya ondan..:72:
|
Abi Ben Bu Sitenin Yenilerindenim Ama Geyik Dersle öğrenilmez Ki Geyik Insanda Doğuştan Vardir
|
hoşgeldin kardeş.. :2: doğuştan olan bilgileri derslerle çıkarmaya yardımcı oluyoruz :72: :11:
|
:11:
|
Hani banada haber verecektiniz. Nerdeee
|
arkadaslar şimdi diyalog dersine baslıyoruz ... güzel dinleyin...:11: :11: :11: :72: :72:
Geyik Muhabbeti - gel senle muhabbet edelim. - ne muhabbeti? - geyik muhabbeti. - ne geyiği? - ren geyiği. - ne reni? - el freni. - ne eli? - hanımeli. - ne hanımı? - ev hanımı. - ne evi. - dağevi. - ne dağı? - ağrıdağı. - ne ağrısı? - baş ağrısı. - ne başı? - kuşbaşı. - ne kuşu? - muhabbet kuşu. - ne muhabbeti? - geyikmuhabbeti. :72: :72: |
:11: güzeldi hikmet....:1:
|
:11:hocam başınızı çevirip durmayın aklınızdan geçenleri okuyamıyorum..:72: :72: :72: :11: :11: :11: :87:
|
Çok şey öğrendim bu derslik güzeldi sağol:D
|
ismail abe sana bi kıllık yapayım kıllarını koyarsın....:11:
|
ne oldu ismail abeeeee
yoksa2 haftadır kıl koymaktan foruma vakit mi bulamadın.....:11: :11: :11: :11: |
bende kılı kırk yarıp kıllık yaptım ismail kayboldu gene
|
:72:
|
hackoogle ewladım geldin mi? eet dersimizee başlıorz... ben yeni geyik öğretmenin LastDesigner Geyikçibaşı... :11: senle birebir eğitim görücez....babanın parası çokmuşş....dedi benm oğluma özel ders verin bizde kabul ettik...geç otur şöle yavrum...eet ilk dersimizin konusu Geyik nedir? nasıl yapılır? :11: :72: eet geyik bildiğimiz şu trt-1 veya ntv de sıkça gördüğümüz bir kaplanın veya aslanın sürekli kovaladığı, hayatta ki! tek işi kaçmak olan bahtsız, çilekeş, dertli hayvandır.....!! öğrendik mi? eer kafana takılan bişi yoqsa geyik nasıl yapılıra geçiorzz... :11:
|
hucam ben anlamadım
şidi nie gayik demişlerde neden lezik dememişler...:72: :72: :72: . |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:47 . |