![]() |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] O SENMİYDİN HOŞGELDİN NE KADAR ÖZLEMİŞİM O SENMİYDİN Bİ DAHA HİÇ OLMAYACAĞINI SANDIĞIM GÜNLERCE AĞLADIĞIM SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ TERKETMEDİĞİN İÇİN SENİ KAYBETMEDİĞİM İÇİN BU SENMİSİN BEN KÜÇÜCÜK MUTLULUKLARA ÇIĞLIK ATABİLİRİM SENDEN İLK AYRI KALDIĞIMDA TATTIĞIM ACILAR SENİNLE OLAN SALİSELER KARŞILAŞTIĞINDA DÜNYALARA DEĞER BEN MUTLU OLMAYI BİLİRİM SEVGİNLE DOLU YÜREĞİM HİÇ KAYBETMEYECEĞİM BANA KAPILARI AÇAN O SENMİYDİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RÜYALARIMDA BENİMLEYDİN ELLERİNİ ÖPÜP YANAĞIMA KOYDUĞUM O GÜVEN DOLU GÖZLERİNLE RUHUMU DOYURDUĞUM SAKIN BİR ŞEYE HİÇ BİR ŞEYE ÜZÜLMESİN YÜREĞİN BU KAPI ARALIĞI YETER DEĞER HER ŞEYE HOŞGELDİN O SENMİYDİN O SENMİSİN |
düş'tüm / kahraman tazeoğlu
“Düş'tüm", dedim
Hayır dedi kesin ce. Düş olsan fark etmezdim seni.. Sevgim sana güç veriyor mu diye sordum. Başını cevirdi yüzünde kalmamış takatle Hayır dedi inatla Öyle olsa, yıkılmazdım her "seni seviyorum" deyişinde... "Özledin mi beni" dedim. Sustu Nefesini en derinden aldı ve "Özlenmez mi" dedi Git dedim Gitti... Sen kaldıkça genişliyor bu dünya ve ben kayboluyorum uçsuz bucaksızlığında Hayır dedi, sertçe Gidersem, kahraman olurum Kalırsam senin... Küserim dedim, kırılgan çocukluğumun siteminde. Hayır, dedi, gülerek... Küsmek, susmayı göze almaktır Ama sen korkarsın kendi sessizliğinden ve susamazsın Gel dedim o zaman Sesim fısıltı gürültüsünde Gel... Durdu Hayır dedi Gelirsem Biter Aşk.. |
tşkler dostum ya şiir için baktım forumdasın bi slm vereyim dedim.:2: |
Alıntı:
|
:2:nasip
|
''Üzülme!'' Der Mevlana...Ve Devam eder.. "Kaybettiğin Her Şey Başka Bir Surette Geri Döner."
|
BUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUM.EKSİK OLMA ELFİDA....:1: |
Siz de eksik olmayın:2:Zaten siz de olmasanız paylaşımlarıma yorum yapacak kimse olmayacak:11::11:
|
:11:BU SAATTE GÜLDÜRDÜNÜZ BENİ ALLAH DA SİZİ GÜLDÜRSÜN
Alıntı:
|
İnşallah benim de gülmeye o kadar ihtiyacım var ki :2: Vakit oldukça geç olmuş. Size iyi paylaşımlar...Görüşmek üzere:2:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:24 . |