![]() |
Alıntı:
|
Nasıl gecicek bu zaman . . .
|
pişt ayın üyesi n habersin... ramazanla aran nasıl..:)
|
senin uzun zamandır sesın cıkmıo bea:(
aşk hiç bitmez,bitmez derleryanlış..seven gözden düşer mi,düşmez derleryanlış..kabullenmek zor oldu,bi göründü bi kaybolduvarsın kaybolsunonsuz günler geçmez derleryanlış..kader adam seçer mi,seçmez derleryanlış..kabullenmek zor oldu,içim yandı kor olduvarsın kor olsunyaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksabu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksakanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksabir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksasabrettim bekledim,hiç sorun etmedimbunlar yıkmaz beni,ben daha bitmedim aşkım bak dimdik ayaktayım hala hayattayımyaramazım döndün mü,duramadın geldin mi yoksabu garip halinle yükseldin yan durdu mu yoksakanadını açtında,uçamadın düştün mü yoksabir özür borcun var,o büyük gün geldi mi yoksa
|
Alıntı:
Ramazala aram cok iyi cok sükür ;) .. Sen Nasılsın ? Senin nasıl gidiyo ramazanın ilk günleri ? |
Alıntı:
ya gözümü acamıorum .. dersane falan cok yoruluyorum .. gelip direk uyuyorum .. ama gene iyi dayanıorum takılabildiğim kdr takılıyorum ztn forumaa:) .. Sen nasılsın cnm? |
ıdare pek ii oldugum soylenemez..ins. derslerın iidir:)
|
iyi olmaya calıs canım beniim ..
derslerim simdilik iyi gidiyo insAllah daha iyi olur :) |
hşşşt napıyon selamsız...
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
7 Harf / İki Kelime / Seni Özlüyorum ..
Seni özledikçe, Sana gelen bir nehre özeniyorum.. Kırıyorum belimi, Akıyorum 29 harf, iki cümle… Dur gitme mavi bilyelerin peşinden… Ölüm ölmeden beni bekle… Seni düşündükçe, Sana giden her yola büküyorum kendimi.. Bir heybeye sığdırıyorum yüreğimi.. Dolduruyorum kendimi.. Küçük bir bedene sığrıdırılmış koca bir yürek… Dur vazgeçme rengarenk balonlu bekleyişlerden.. Özlemin ölmeden beni bekle… “ Seni özlüyorum….” Şimdi bir yaşını doldurmaya az kalmış sevdanın koynunda, Uzun bir yol oluyor cümlelerim.. Eskimiş şarkıları demliyorum yüreğimde.. Kucağımda Elif’in büyüme heyecanı, Sana büyüyorum…. Küçük bir köyün kaldırımı oluyorum sonra.. Hani kutu kutu çikolata dağıtacağımız çocukların koşuşturduğu… Sonra da küçük bir koy… Ellerimiz bellerimize kavuşup, Rengini kaybetmiş gökkuşağına renklerini iade edeceğimiz Balonların delice bırakılacağı.. Sonra da 29 harf ve bir cümle… Sen sustukça ben sana susuyorum.. Dudaklarım kurumadan, Kirpiklerinin hayat dalından sağılmış, Bir damla “ umut “ ikram et.. …… Unutmadım sana gelen yolların yarı uykulu seslerini.. Unutmadım cam kenarları özlemlerimi… Seni özlemin tuza dönen hallerini saklarken iç cebimde.. 29 harf ve iki cümleyi kurban ediyorum.. Ve adına ithaf edilen her harf düştükçe göğsüme, Babamın öldüğü ekin tarlasında, Sana büyüyorum… Dudaklarımda kuruyan ölüm ölmedikçe, İçimdeki sana yürüyorum… Susadıkça toprağın terli dudağında, Senin gözlerinden geçiyorum denizlere.. Kana kana içerken maviyi… “ 7 harf ve iki kelimelik “ bir hayata bağışlıyorum kendimi.. “ Seni özlüyorum….” |
Alıntı:
saol iim sen napıon ? |
Askerdeki Abim icin ..
Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu. Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur. Kurudu gözyaşlarım içime akar durur. Kurudu gözyaşlarım, İçime akar durur. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu. |
' .. Sevgiyi Tükettim Sayenizde .. ' |
Rafet El Roman - Sende Herşey Yalandı
Gözlerimden tane tane Akan yaşlardan ziyade Her yerimde ayrı sancı İçimde yer yer kanar saklı Gel de gör bak şu ömrümden Neler çaldın neler kaldı Sende sevda sevgi herşey,yalandı Mutlu bir aşk görmedim ben Çok mu şey istedim senden Ömrü eylem ziyan ettin, zalim Bildiğim yollar kapandı Baktığım her yer karardı Yersiz ansız çekti gittin, hain Can gücendi can usandı Gönül yerden göğe haklı Sende sevgi, aşk ve herşey yalandı.. Neden başka kimse geçmez Şu aklımdan uyandığımda Varlığında yokluğunda Aynı dünya aynı dert Öyle mutlu öyle sarhoş İlk bakış ilk öptüğümde Kim sanırdı sende sevda Sevgi herşey yalanmış |
Asker bacısı selam nasılsun...;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
İyiyim çok şükür .. 2Nefes Arası yaşamaya çalışıyoruz .. Sen Nasılsın ? |
iiiidr ya... napalım...
hayat nası gidiyo..be |
iyi yaa .. okul-dersane-ev arasında mekik dokuyorum :) :) ..
senin nasıl gidiyo ? |
Aynen öylee ;) ;)
Gitmeyi bilemedin madem, iyi dinle o zaman; Seviyorum demek, çocuk oyuncağı değil Sensiz yaşayamıyorum diyip, başka kollarda hayat aramak hiç değil Aşk ise yaşadığın duygunun adı; kirletmeye, kirletilmeye gelmez bunu bil Beni seveceksen ya adam gibi sevmeyi dene Ya da adam olup çekip gitmeyi öğren… |
ohoo sen donatmıssın yine sayfalanıı :)hiç bizimkinede ugrama :D
|
onun diğer sayfalara ilgisi yok.....(bnm sayfayada hiç uğradığı yok...):1:
|
tmm sagol onun adına cwp werdiğin için:72:
|
:72:.....
|
Alıntı:
sanki sen cok uruoon =) |
Alıntı:
nie laf yedim ki ben simdi? |
Gece Yolcuları - Aşka ihtiyacım yok benim
Bir sen değil herkes unuttu beni Bir sen değil herkes uyuttu beni Gözden uzak olunca Gönlün unuttu beni Sevgimiz ayrı olunca Terk edip gittin beni Ah! Ayrılık sevgiye ilaç olur Buna sabrın yok senin İstemem artık bunu Aşka ihtiyacım yok benim! |
slm nbr .....
|
A.Selam .. Hosgeldiin ..
Tesekkürler , iyiyim cok sükür .. Sen Nasılsın ? |
iiiim sağl....okul nasıl gidiyo....eee nede olsa zor bi dönemeçten geçiyosun...:20:
|
iyi yaa .. bos vakit gecirmemeye calısıorum ..
Senin nasıl gidiyo? Ortama Alısabildin mi? |
bnm iii gidiyooo.....daha gitmedimki ortama alışayım...
|
Gittim falan diodun??
|
giitim doğrudur ama 3 gün kalıp döndüm....dayanamadım......bari başlasın sonra giderim dedim....inşallah alışırım ama zor gözüküyoo...
|
hmm .. Hayrlısı olsun .. Alışırsın inşAllah .. :)
|
inşallah ...sen denemelerde kaç yapyon.....
|
Bi tane sınav olduk onunda sonucu acıklanmadı =|
|
hmmm anladım....sen çalışmya devam.....:1: belki yyü ye gelirsin...:11:
|
hehehe :) ..
insAllah bakalım .. :) |
hade ben kaçar kib by.....
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:07 . |