![]() |
Gitmek...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Dar Dünya
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
a$k ßeNi Sevmedi ...
|
MecNuN İseN €y DiL ! SaNa LeyLa mı ßuLunmaz
mecnun isen ey dil sana leyla mı bulunmaz bu goncaya bir bülbül-ü şeyda mı bulunmaz sun şerbet-i lal-i lebin ağyara vefasız saki mi bulunmaz bana bir sahbâ mı bulunmaz arzetmiyorum aleme alam-ı derunum yoksa bana bir mahremi sevda mı bulunmaz bir sen misin alemde tabip illet-i aşka teşhis-i dile başka etibba mı bulunmaz al aşkını ver gönlümü allah için olsun dil vermek için dilber-i rana mı bulunmaz mesud edecek kimse seni yoksa nezihe meşgul edecek bir şuh-ı hülya mı bulunmaz. Nezihe Bükülmez |
Su Gißi ...
Su gibi olmalısın... Kırılmamak için bükül, Düz olmak için eğril, Dolmak için boşal, Parçalan ki yenilen… Lao Tzu |
Namaz !!!
İnsanLığın Tükeni$i ...
Korkuyorum, bir gün biri çıkıp "Ey İnsanoğlu !" diyecek ve kimse üstüne alınmayacak . İlhan Berk |
ßendeniz - AğLayayım mı ?
|
14.03.2011 ZamaN Dursun İstedim ...
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:49 . |