![]() |
arkadaşım sen buralarda :)
|
elif bize iki demli çay lütfen...:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Pekii Lokman bey :D nsl olsun caylarınız arkadaslar (: |
fazla demli olmasın...:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Pekii :p :caylar: buyur rakip ;) (: alosar senin nsl olsun arkdsm ? |
Alıntı:
|
eh güzel olmuş ellerine sağlık rakip..;) ayıp olmassa ben bi tane daha alayım..:D:D
|
Alıntı:
Afiet olsun rakip .. Aa tabii ne demek (: :caylar: buyur rakip ;) (: |
Alıntı:
|
ee sağol...bu kadar iii..akşam akşam fazla içmeyelim...:D:D
|
Alıntı:
|
neyse rakip ben kalkayım artık geç oldu:D:D..grşrz;)
|
Alıntı:
rica ederm rakip her zmn (: .. |
Alıntı:
Pekii rakip .. Görüsürüs kiib .. bashh bashh ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ölee arkdsm (: |
Ya işte böyle gözüm Bakıyorumda şunlara şaşıyorum Canım sıkılıyor ALLAH canımı alsın Zengin babaları sayesinde Lüks arabalarla gündelik sevgili değiştiren Aşkı ve sevdayı iki öpücük zannedenlere kızıyorum Kızdığım gibide acıyorum Banane diyemiyorum işte takıyorum kafama Bölüyorum uykularımı Anlat diyorsunya ikide bir Yaralı yüreğimle yaralamak istemezdim seni Ama sevda ne demek, Gönül ne demek, Vefa ne demek, Ve ben seni nasıl sevmişim vay vayki vay Ben insanların toprakla haşır neşir olduğu Çocuklarına helal lokma için terlerini toprağa akıtan Eli nasırlımı nasırlı yüzü güneş yanığı Gönlü ezelden yanık güneşin toprakla öpüştüğü Buram buram dert, Buram buram hasret Buram buram sevda kokan Hürriyet sevdalısı milyonlarca yiğitten biriyim Anam abdestsiz göğsünü vermemiş bana Ola ki Allah a ola ki vatana ve ola ki sevdiklerine İhanet eder diye Anamın ak ve helal sütünden midir nedir Vefasızlığın “v” si yoktur kitabımızda Hele güzelim sevdiğini yarı yolda bırakmak Nankörlüğün ve namertliğin en adisi budur işte Gönül dersen gönül,yürek dersen yürek Aşk dersen aşk … Bırak duygularını yüreğime yüreğimde bul kendini Gör ki nasıl sevmişim seni vah vah .. Gönül gönül bu ya hep ulaşılmaz erişilmez Dallara bağlanır.. Çileyse çile, dert ise dert Pes etmek mi asla Ve yiğitliğin kitabı yazılmaz gülüm Yiğitlik yürekte saklı Yiğitlik gönülde gizlidir Yiğitlik sadece bilekte değil… Bizi biz eden bizi farklı kılan bu düşüncemiz Bu gönlümüz,çünkü biz sevdiğimizi iki öpücük niyetinde değil Allahın bir emanet kuşu bilip Bir ömür boyu aynı yastıkta bir ömür sürmek için severiz Ben sevdiğime gel dediğim vakit dağları yırtıp gelen Git dediğim vakit kaşlarını çatmadan, Arkasına bakmadan gidendir… Zannet meki korkudan, Edepten,gönülden,sevgiden İşte güzelim diyorum ya ikide bir Gönül desen gönül,yürek dersen yürek Aşk dersen aşk… Bırak duygularını yüreğime yüreğimde bul kendini Gör ki nasıl sevmişim seni vah vah .. MUSTAFA YILDIZDOĞAN! |
KöR TuTSaK - FeRhaT BaLPeTeK (=
Gökteki yıldızsın uzanamadığım erişemedim sana Karanlık dünyamda güneşimdin bir ışıktın bana Sevda çiçeğimdin vazgeçilmezdin Seni çok sevdim, sebebim sendin Aklıma düştü gözlerin bir çıkmazdı sözlerin Sevdim dedin sevmedin kör tutsak ettin Gökteki yıldızsın uzanamadığım erişemedim sana Karanlık dünyamda güneşimdin bir ışıktın bana Sevda çiçeğimdin vazgeçilmezdin Seni çok sevdim, sebebim sendin Aklıma düştü gözlerin bir çıkmazdı sözlerin Sevdim dedin sevmedin kör tutsak ettin |
Hoşgeldin Yakamoz ..
Gelirken boş gelmediğin için teşekkürler .. Güzel şarkı için ayrıca teşekkür ederim (: ;) |
..Tebessüm et Yüreğim/e.... sadece Tebessüm / et..!.. Ağlarken / hatta giderken bile.. ! |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Cumanız Mübarek Olsun .. |
Şebnem Ferah - Hoşçakal
Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum, Bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düştüm Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin Söylenecek söz yok, Gidiyorum ben... Hoşçakal, hoşçakal, hoşçakal, hoşçakal Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya, Şahlanıp gitmek içimde var Hoşçakal.. Biraz su biraz yeşillik her yer benim evimdir Taşırım dünyayı sırtımda Her dil benim dilimdir Ama söylenecek söz yok gidiyorum ben.. Hoşçakal, hoşçakal, hoşçakal, hoşçakal Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya Şahlanıp gitmek içimde var Hoşçakal.. |
Bakışların kıyıma vuran gemi gibiydi,bir gün gideceğini düşünemedim! |
Candan Erçetin - Ben Kimim ?
Ben Kimim? Az mıyım çok muyum? Var mıyım yok muyum? Ben neyim? Masal mıyım gerçek miyim? Kaç mıyım göç müyüm? Hiç miyim suç muyum? Ben kimim? İbret miyim cinnet miyim? Hiçlikler içinde kanayan yürek Yokluklar içinde savaşan beden Boşluklar içinde karışan zihin Güçlükler içinde değil miyim? Yoksa Yoksa Her ihanete akıl erdiren Her cehalete kılıf uyduran, Her esarete fiyat biçtiren Sen değil de ben miyim? Geçimsizim bugünlerde Kimsesizim bu yerlerde Değersizim bu ellerde Çaresizim doğduğum yerde Gölgesizim her gün her yerde Ses miyim sus muyum Sis miyim pus muyum Ben neyim Deha mıyım Heba mıyım Ak mıyım pak mıyım Al mıyım Sat mıyım Ben kimim Yarar mıyım ziyan mıyım Yalanlar içinde doğruyu bulan Cayanlar içinde sözünde duran Satanlar içinde ayak direyen Yananlar içinde değilmiyim Her adalete duvar ördüren Her cesarete kilit vurduran Her asalete boyun eğdiren Sen değil de ben miyim Geçimsizim bugünlerde Kimsesizim bu yerlerde Değersizim bu ellerde Çaresizim doğduğum yerde Gölgesizim her gün her yerde |
Tüm sözler seninse sessizlik benim.
İçimde açan bu siyah şey senin, Yüzümden, elimden, kalbimden damlayan, Yerlere saçılan bu renkler senin, Elinden tutar hep götürür seni, Kapılar kapatır bırakır beni, Geride derinde gecenin içinde, Seni izleyen o gölge hep benim. Uzaklar seninse, tüm yollar benimdir, Gördüğüm yüzünse sevmek bana emirdir, Sana uzanan sadece ellerimdir, Hissetmelisin! Kalbim en sağlam, en yıkılmaz kalemdir, Yıldızlar seninse, karanlık benimdir, Sözlerim en dokunulmaz mabedimdir, Gitmemelisin. Hoşçakal deme… Kal.. Uzaklar seninse, tüm yollar benimdir, Gördüğüm yüzünse sevmektir emir, Sana uzanan sadece ellerimdir, Hissetmelisin! Kalbim en sağlam, en yıkılmaz kalemdir, Yıldızlar seninse, karanlık benimdir, Sakın vazgeçme... Sakın vazgeçme... Gitmemelisin... Hoşçakal deme… Kal.. |
Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki... Öldü bir melekti. Sen sen sen giderken… Kalbim burda kalırken… Ellerim sessiz soğuk ve suskun öyle dururken… Yalnızlık gittiğin yoldan bana geri gelirken, Gözlerinden yaş yerine sessiz harfler damlarken, Sen sen sen giderken… Ben ben ben kalırken… Ayak seslerinle bütün camlar pencereler inerken… Bir veda saçlarımdan tutup beni yerlerde sürüklerken... Yüzümde ne acı ne keder sana son kez bakarken... Sen sen sen giderken… Bir kalp burda kalırken… Bir şehri bir tekmeyle benim üstüme yıkarken… Bir dua dudaklarımdan düşüp paramparça olurken… Sen sen sen giderken… Ben ben ben kalırken… Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki.. Öldü bir melekti. Yağmur gecenin karanlığını gökten söküp atarken, Rüzgâr vurup bulutlarına beyaz şimşekler çakarken, Uykusundan uyanmış çocuklar korkmuşlar ağlarlarken... İçlerinden biri neden! “tanrı çok mu üzgün ki !” derken, Göç yollarında kuşlar kaybolmuş ölürlerken, Bir deniz kıyısında bir adam hâlâ onu sayıklarken, Gökyüzüne açılmış eller birer birer kapanırken, Sen sen sen giderken… Bir meleği öldürürken.! veda etmeden gidilmez çocuk! bu vedadan sayılmaz çocuk! bir melek ölürken... öyle sessiz durulmaz çocuk! Sustu içindeki.. Yorgun yüzündeki.. Düştü elindeki.. Öldü bir melekti.. |
yaz çocuk bu gece ismimi yollarına bu kente anlat ne demekmiş kazı caddelere aşk bu gece şehri terk etti çal çocuk bu gece şehrin tüm kapılarını hüzünle ıslak kelebekler bırak ellerine, söyle; aşk bu gece şehri terk etti "kal" duymayı bekledi "git duymayı değil de... sadece sevilmeyi istedi bu onun suçu değil de... döküldü bu gece yağmur gözlerine, eline, yüzüne al ısıt, elleri çok soğuk kapa göğsüne çarpıyor yüzüne rüzgar ellerine, saçına, tenine sev onu, kalbi çok çok soğuk ısıt göğsünde.. |
Cem Adrian ;)
|
Anladim, hersey bitiyor Her seferinde yine ask kaybediyor bizi Anladim, herkes gidiyor Her seferinde yine cok acitiyor bizi Gözlerine bir bak, nasilda parlak Beni ugurlarken yine yüzüme böyle bak Gözlerime bir bak, nasilda islak Bana hoscakal derken, onlara iyi bak Aglamadan, aglatmadan gitmelisin simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Gitmelisin simdi... Sevgilim, sevgilim Anladim, hersey bitiyor Her seferinde yine ask kaybediyor bizi Anladim, herkes gidiyor Her seferinde yine cok acitiyor bizi Gözlerine bir bak, nasilda parlak Beni ugurlarken yine yüzüme böyle bak Ellerime bir bak nasilda ufak Bana hoscakal derken onlara iyi bak Aglamadan, aglatmadan gitmelisin simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Aglamadan, aglatmadan gitmeliyim simdi burdan Yagmurlardan rüzgarlardan hesap sor bu sokaklardan Sevgilim... |
Elleri... Sanki hep ellerimde... Kalbi... Kalbimde... Ve gözlerinden akan yaş... Sanki içimde... Kırık bir cümle... Hala içimde... Yağmur... Sesini duyunca sende... Beklersin, pencerende... Belki geri gelir diye... |
Bu şehirde bir kadın var adı; Bana özel.. Bana özel, Bana özel.. Elleri var küçücük yüzüyse, Çiçeklerinden güzel.. Çiçeklerinden güzel.. Kimse bilmez benden başka bir kalbi var kocaman ama; Bana özel.. Bana özel, Bana özel.. Bazen kızar dünyaya ama sadece; Kendini üzer, Kendini üzer.. Göremezler.. Göremezler.. İzin vermese asla üzemezler, üzemezler.. Çözemezler.. Çözemezler.. Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler.. Onu neden sevemezler.. Bilemezler.. Hiç hiç, Sevemezler.. ... Bazen bakar gözyüzüne o, Bulutları izler.. Bulutları izler.. Kuş olup uçmak, kanat çırpmak, O bulutları, Geçmek ister.. Geçmek ister.. Yemyeşil çimenlerde sırılsıklam; Koşmak ister.. Koşmak ister.. Bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk, Boyamak ister.. Göremezler.. Göremezler.. Kalbindeki elmasa erişemezler.. Çözemezler.. Çözemezler.. Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler.. Onu nasıl sevemezler.. Bilemezler.. Hiç hiç.. Sevemezler.. ... Göremezler, Göremezler.. Kalbindeki elmasa erişemezler.. Çözemezler.. Çözemezler.. Onun bir düşü var ki asla, asla bilemezler.. Onu nasıl sevemezler.. Bilemezler.. Hiç hiç.. Sevemezler.. Şimdi o kanatlarını rüzgara açmış, Dur diyemezler.. Diyemezler.. Yıldızların arasında o kadar parlak ki onu; Seçemezler.. Seçemezler.. Başka sularda oooo.. Şimdi başka rüzgarlar arıyor... Başka yollarda yürüyor.. Başka... Başka.. |
slm canım n habersin.. görüşmeyeli baya bi zaman oldu.. bu şarkıda uzun süredir görüşemediğimiz için gelsin kib..:2: |
Selam .. Hosgeldin Satan :) ..
İyiyim çok şükür , sen nasılsın ? Haklısın uzun bi zaman oldu görüsmeyeli .. Ayrıca Güzel şarkı için teşekkür ettim :)) |
yoklugumda sayfam bombos kalmıs coook kırıldımmm:( size emanetti:19:
|
Alıntı:
Ben kendi sayfamada pek bakmıyorum ki =/.. |
n habersin..
|
Sağol iyiyim , sen nasılsın?
|
İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben .. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:31 . |