![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba ben geldim nasılsınız
|
Teşekkür ederim . Çok sağolun . Hoşgeldiniz. Sizler nasılsınız
|
b.o.ğ.a.z.ı.m oldumuuuuu:72: bni mazur gör hastayım ya:72:
|
eh tamam madem hastasın yormayalım
Ama dua etki hastaydın yoksa elimden çekeceğin vardı :D Demekki Hastalık bile bazen işe yararmış bunuda öğrenmiş olduk. |
aman allahım sen burdamıydın :11:
|
Yaaa ne sandın :D ama mesai bitti artık evde bakarım :D
|
arkadaşım bn çıkmak zorundayım çünkü bnimde mesayim bitti
eve gidicam yarın görüşmek üzre iyi akşamlar kendine iyi bak |
günaydın güzel bigün geçirmen dileğiyle........
|
gelirsen bekle hemen döncam okeyyy
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:72:
Alıntı:
çabuk gel bekliyorummmmmmm |
Hani yoksun yine :D
|
Alıntı:
bide bana diyosun kendin yoksun çabuk gel sabah çayı hazır :caylar::caylar: |
tamam vazgeçtik sabah çayından belliki hem soğudu hem bayatladı ama yeni çay olursa yok demem.
|
buyursunlar efendim ne demek hemen çayları
tazeliyorum :caylar::caylar::caylar: hadi bu sefer çayları soğutmuyalım |
Bunlar iyi sayılır. Fazla beklemedi çünkü sadece 1 gün E bir gündede çay soğuyacak değil ya . Teşekkürler çaylar için :)
|
günaydınlar sanki biraz bozuk gibisin yoksa bnamı öyle geldi
hayırdır bi sorunmu var:20: |
Alıntı:
|
sorun olmamasına sevindim bnde iyim az sonra bankaya gitmem gerek çıkmak zorundayım daha sonra görüşelim
|
Tamam kolay gelsin hangi bankaya gideceksin az sonra :D Yüklü paraylamı gidiyorsun . :D Adresi ver . :137::143::33:
|
günaydın..........nasılsınız
|
Günaydın çok teşekkürler . Sizlerde iyisinizdir inşallah.
|
iyiyim çok şükür kısmet olursa haziranın 3ünde vandayım.çok mutluyum o yüzden.
|
Allah mutluluğunu arttırsın . Eee gelirken bize bir Ankara keçisi getirirsin artık Burada afiyetle yeriz. :D
|
:11:uçağa alırlarsa getiririm.vanımızın keçileri bile buradakilerden daha güzel.
|
Alıntı:
O zaman Vanımızın keçisini burda satın alırsın olur biter :D |
tamam ne demek gelince alırım yaparız.şöyle göle karşı ayyyyyyy ne güzel ya.
|
Yalnız bir keçi bizi doyururmu acaba . birkaçtanemi alsan :D:78:
|
alırız arkadaşım ne demek ben bi kendimi vana atayımda bütün keçi çiftliğini alırım:11::11:
|
Bu arada yeni rütben hayırlı olsun . Desene bizim Tüccarlar yaşadı bana dua etmeleri gerekir. Bir çiftlik dolusu hayvanlarını sattırdım. :D
|
aa evet sayende rütbem yükselmiş teşekkür ederim.dayımın keçileri koyunları var ben oradan alacaktım ama:11:
|
Olsun dayında Vanlı değilmi neticede amacımız Vanlının kazanması :)
|
evet haklısın valla vanımız van insanımız kazansın.
|
MEMLEKET İSTERİM
Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun; Kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun; Kış günü herkesin evi barkı olsun. Memleket isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun; Olursa bir şikâyet ölümden olsun. |
çok güzel ya bayıldım harika
|
Alıntı:
bidahaki sefere gitmeden haber veririm :72:bn çaktırmadan istediğin kadar para transfer ederim |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:55 . |