![]() |
Doğruluk: O gün yazmamam gereken yazıyı yazmak...
Doğruluk: Tüm kimlik bilgilerini buraya yaz:D:D:D... Cesaret: Alakalı alakasız forumdaki bütün konulara "Paylaşım için teşekkürler" yaz:D:D ßæ |
Doğruluk: İntikam kötü şey... İntikam almayı da düşünmem hiçbir zaman inş...
Doğruluk: Babanı mı çok seviyorsun anneni mi? Cesaret: Baba/anne selam söyle benden :D :D :D ßæ |
Doğruluk : Annemi daha çok seviyorum.
Doğruluk : Sonunu düşünmeden yaptığın ßirşey ? Cesaret : ßirlikte yaşadığın herhangi ßirinin yüzüne uyurken su dök |
Doğruluk: Gençlik yıllarında yapılan bir hata...
Doğruluk: Sevmediğin birine samimi davrandın mı? Cesaret: Dışarıda ilk gördüğün kişiye benimle sinemaya gelmek ister misin de ßæ |
Doğruluk : Hayır davranamam da.
Doğruluk : Aşkta gurur olur mu ? Cesaret : Pencerini aç ve avaz avaz sevdiğin ßir şarkıyı söyle :=) |
Doğruluk: Aşkı bilemem ama insanda gurur olur... olmalı...
Doğruluk: Bu forumda en çok sevdiğin kişi? Cesaret: Herhangi bir konunun altına konuyu yazan kişi hakkında kötü bir şeyler yaz :D ßæ |
DoğruLuk : D!LaN
Doğruluk : Forumda hoşlanmadığın ßi üye :) Cesaret : Şaka anlamayan ßir arkadaşına kötü ßir şaka yap |
Doğruluk: Yok öyle biri...
Doğruluk: Forumda en çok beğendiğin konu? Cesaret: Bu konuya alakasız bir mesaj yaz :D ßæ |
doğruLuk - "kanadım değil ama yüreğim kırık "
doğruluk - Özür dileyecek seviyede yaptığın ßir hata cesaret - arkadaş ortamında döne döne dans et |
Doğruluk: Özür dilemenin seviyesi kişiye bağlıdır derim...
Doğruluk: İnternette en çok ziyaret ettiğin yer? Cesaret: Modeme bir tekme salla :D ßæ |
doğruluk - forum
doğruluk - Sevdiğin ßir şairin en güzel şiiri cesaret - Acıyı sevmeyen ßirine fazlasıyla acı ßir yemek yap |
Doğruluk: Dini şiirlerden ayrı olarak...
Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? Doğruluk: Şuan seni en çok mutlu edebilecek şey? Cesaret: En sevmediğin insana telefon et ve seni seviyorum de :D :D ßæ |
doğruLuk - hasretLiğin ßitmesi
DoğruLuk - gerçekleşmesini istediğin ßir hayaLiN Cesaret - sohßeti seni ßoğan ßiriyle saßaha kadar sohßet et |
Doğruluk: Okulu bitirmek...
Doğruluk: Bu konuya girince düşüncen neydi? Bu soruyu okurken ki düşüncen ne? Cesaret: Bilgisayarını 1 yıl boyunca antivirüs yüklemeden kullan ßæ |
Doğruluk : Her insanın hayali vardır düşüncesinin küçük ßir örneğini görmekti.
Soruma karşılık güzel ßir soru olduğunu düşündüm. Doğruluk : Yıl olarak kötü anısı olan yılın hangi yıl ? Cesaret : Misafirlerine ikram edeceğin çayı tuzlu ikram et |
:D :D :D Hem doğruluk hem cesaret demek istiyorum:D
Doğruluk: 2007 yılı Doğruluk: Alttaki en sevmediğin ay hangisi ve neden? Cesaret: Elbiselerinle duşa gir :D ßæ |
:)
Doğruluk : Ağustos ayı çünkü iklim şartlarından hemde değerli ßir yakınımı kayßettiğim için. Doğruluk : Gitme dediğin oldu mu neden ? Cesaret : Cimri olan ßir arkadaşından yüksek meßlağda para iste |
Doğruluk: Vardır herkesin hayatında gitme dediği/dedikleri, benimde var işte :)... Gitme dediğim zamanki çocukluğumdan mı desem o anki duygularımın yoğunluğundan mı bilemiyorum şimdi...
Doğruluk: Hayatında bir daha öyle bir duruma düşmeyeceğim bir şey var mıdır? Varsa neden? Cesaret: En sevdiğin arkadaşına kötü bir şaka yap. ßæ |
Doğruluk : Yok çok şükür.
Doğruluk : Çocukluğunda hatılamak istemediğin ßir anın veya yaşanmışlığın var mı ve sendek etkisi Cesaret : Anneler gününde anneni arama |
Doğruluk: Var... Bendeki etkisi: Beni şimdiki ben yaptı :D
Doğruluk: Çaresizce en son ne zaman ve neden ağladın? Cesaret: En sevdiğin arkadaşına asla unutamayacağı kötü bir şey söyle:D ßæ |
Doğruluk: 4 5 qün önCe.ßi hatayı ikinci Defa yaptım we ßunun pişmanLıqını yaşadıqım için.
DoqruLuk:€n çok kmn yanında mutLu oLuyorsn Cesaret:ßir ßardak pekmez iç .d |
Doğruluk: Annemin
Doğruluk: Kimsiz olmaz? Cesaret: Anne ve babana yurtdışına çıkacam de:D ßæ |
Doğruluk:Taßiki annemsiz
Doğruluk:alkol kullanıyor musun ? Cesaret : qözüne bir damla Limon sık :D |
Hem Doğruluk Hem Cesaret :D :D
Doğruluk: Allah nasip etmesin. Doğruluk: Sence insan nasıl olmalı? Cesaret: Tüm bir limonu tek defada ağzına at ve ye :D ßæ |
DoqruLuk:İnsan DuyarLı , kişiLeri inancına , ırkına qöre deqiL kişilqine qöre deqerlendiren, yaratıLanı yaradan ötürü sewen ,art niyetsiz ön yarqısız oLmaLı.
DoqruLuk:Sana qöre hayatın anLamı nedir ? Cesaret: soquk duşa qir :D |
Doğruluk: Hayatın anlamı insanın önce kendisini sevmesinde saklıdır bence...
Doğruluk: Aklından geçen ilk ismi söyle :D Cesaret: Ellerini kes:D ßæ |
DoğruLuk: Deniz
DoğruLuk:ÇocukLuk aşkın warmıydı ? Varsa ismi nedir :D Cesaret: Kendini tokatLa :D |
Doğruluk: ilk okul 3.sınıfta vardı:D Elif
Doğruluk: Hiç telefonun çaldığı için üzüldün mü? Neden? Cesaret: Bir hafta boyunca su içme:D ßæ |
Doğruluk: üzüldüm çünkü ß konuştumu b daa susmuyor .d
Doğruluk:Küçükken bakkaldan bisey çaldın mı :D Cesaret: ßaşını duwara wur .d |
Evet.
Doğruluk: Ne tür müzik seversin? Cesaret: En sevmediğin parçayı burada bizimle paylaş:D ßæ |
Doğruluk: slow , pop rock kürtçe her telden dnlerm .d
Doğruluk: kaç kilosun :D Cesaret: arı yakala :D |
Doğruluk: 105kg:D
Doğruluk: lttaki senin en büyük idealin nedir? Cesaret: Kelebek ısır:D ßæ |
Doğruluk:€n büyük deaLm okuLumu ßitirip kendi ayaklarımın üstünde durmak.
Doğruluk:Hayatta hiç keşke dedn mi ? neden Cesaret:Arı kovanının içine ßak :D |
Doğruluk: Evet. Çünkü o an istediğimin olması önemliydi...
Doğruluk: İnsan mutlu olmak için sağlığına zarar verecek şeyler yapmalı mı? Neden? Cesaret: Bir sigarayı çiğne:D ßæ |
Doğruluk: Hayır. ßence insan o zararLı şeyLer oLmadan da mutLu oLabLr
Doğruluk: kendini kandırdın mı ? Neden ? Cesaret: €Linde siqra söndür .d |
Doğruluk: Evet... İşime öyle geldiği için...
Doğruluk: Alttaki insan kendi mutluluğu için bazı şeylerden taviz vermeli midir? Neden? Cesaret: Mutlu olmanı engelleyecek birşeyler yap ßæ |
Cesaret:Her zman yaptıqım bsey zaten ..
Doğruluk: Hayattaki 3 doqrun nedr ? Cesaret: tv kumandasını kır |
Doğruluk: Bencil olmak, Menfaatçi olmak, Hırsızlık yapmak
1-) Bencil olmak: İnsan en çok kendini sevmeli. 2-)Menfaatçi olmak: Müslüman dediğin sevap konusunda menfaatçi olmalıdır. 3-)Hırsızlık yapmak: Sevdiklerin için başlarına gelebilecekleri onlardan çalmak... Doğruluk: Alttaki senin 3 doğrun nedir? Cesaret:3 Doğrundan birine aykırı birşeyler yap... ßæ |
Doğruluk: Koşulsuz sewmek , yaLan söyLememek we içten oLmak
Doğruluk:yarı yolda bırakıldın mı Cesaret:en yakınına yalan söyle |
Doğruluk: Evet
Doğruluk: Bir insan sevmeye nerden başlamalı? Cesaret: Sevmediğin birine seni seviyorum de... ßæ |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:48 . |