![]() |
mattet ben senile arkadaş olmak istiyorum kabul edermısın sayfan hayrılı olsun:1::70:
|
Alıntı:
daha erken bira daha yaşlanalımm sonra beraber giderizz anlamadım nerden cıktı bu hac seyahati :( |
Alıntı:
ya ne diyeyim öncelikle beni arkadaş olarak seçmen benii çok mutlu ettiii tabiki arkadaş oluruzz beni mutlu eder zil seni daha önce tanıyor gibiyimm nick mı değiştirdinn :89: |
sevgili matet kader ağlarını ne kadar yoğunda örmüş olsada biz yine karşılaşırız :72: ama geldim y.o.k.s.u.n :79: uzun zaman oldu görüşmeyeli bu sıralar siteye takılamıyorum..
sn neler napıyorsun? |
zaman bulursam bende bakıyorum fark ettim uzun süre yoktun unuttu mu diye düşündüm :) şiir paylaşmak istemedimm çünküü şiir ilgi beğeneilmek ister bunu şiiri yaşayan bilir şiiri bilen gerçek bir kalp taşıyordur buna emin ol bu kalp sende var :) kış geldi artık kader de uyumumuştur korkma ağlar yok ben buralardayımm inş... görüşürüzz........ kendine iyi bak yaprak.... :)
|
canm sni burda görmek ne güzel inan sni tekrar aramızda görmek bni mutlu etti.
kendi adıma söyleyimki şiirlerini özleyip arar oldum.ama inanki sn olmadığın zaman arıyoruz bunu bilin lütfen aramızda bulunmaya çalışın sizi çok iyi anlıyorum biz bazı arkadaşlar sizi ve şiirlerinizi özlüyoruz sizde kendinizi özletmeyin :2: |
teşekkürler yaprak......
|
Usul Usul</B>
degil sevdalanmak, sevdalanmaya yeltenmek bile suc iken sana |
Mattet sayfana selam verdiğimi hatırlamıyorum,belkide geç takılmamdandır. Sayfan güzelliklerle dolsun.Uğramaya çalışırım.
|
teŞekkÜrler Bahar Sayfama Gelmene Çok Sewİndİm Herzaman Beklerİmm
|
günaydınlar mattet epeydir sninle görüşemedik nerelerdesin yoksun.:20:
neden böyle bi anda kabuğunuza çekildiniz :65:oysa snin gibi değerli arkadaşlarmızı aramızda görmek isteriz özelliklede o güzel şiirlerinizden bizi mehrum etmeyin :72: |
:(:(:(:( YAPRAK :(:(:(:(:( teşekkürler yaprak senin gibi arkadaşlar yüzümüzde tebessüm yaratıyor güzel bir duygu bana gelince şu aralar ehliyet sınavı hazırlıkları içindeyim o yüzden pek paylaşıma sağuk durgunluğum iki hafta cekmez gelirim yine o güzel şiirlerle teşekkürler................................ |
tamam sevgili matet sınavlardan sonra seni bekliyoruz
tabi güzel şiirlerinle :2: ayrıca sınavların için başarılar diliyorum umarım ehliyeti en kısa zamanda alırsın ve arkasındanda iks beşide alırsın (aminnnnn ) |
teşekkürler yaprak........ :72:
|
rica demek ne demek arkadaşım sni aniden aramızda görmek güzel süpriz oluyorrr:72:
|
ya hiç sorma bzen boş zamanlarım olunca böyle foruma girerek değerlendiriyorum :)
|
Ben Bu Köyün Delisiyim
Beni bilen böyle bilsin Ben dostluğun delisiyim Akıl irfan sizde kalsın Ben bu köyün delisiyim Bu acılar bitene dek Ağlayanlar gülene dek Bu can bende ölene dek Ben bu köyün delisiyim Sesi çıkmaz kırık sazın Tadı olmaz susuz yazın Mezarıma öyle yazın Ben bu köyün delisiyim Ne köleyim ne de bir kul Vicdan bir borç hayat okul Alın sizin olsun akıl Ben bu köyün delisiyim Benim yolum aşkın yolu Benim yolum hakkın yolu Bir tek derdim Anadolu Ben bu köyün delisiyim Sizde para sizde banka Sizde silah sizde bomba Bende dostluk bende sevda Ben bu köyün delisiyim Haydi koşun savaşmaya Bu dünyayı paylaşmaya Ben bakarım çocuklara Ben bu köyün delisiyin Aşk okurum aşk yazarım Aşktır benim tek pınarım Size değmesin nazarım Ben bu köyün delisiyim Yaşayın siz aklı selim Boşverin siz benim halim Siz bir dahi siz bir alim Ben bu köyün delisiyim Benim yolum gönül yolu Benim yolum sevda yolu Bir tek derdim Anadolu Ben bu köyün delisiyim Ben bu yurdun delisiyim... ahmet selçuk ilkan |
BAHARIMIZ SENSİN/ BEKİR KOÇAK
Kategori: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] BAHARIMIZ SENSİN Torunum Salih Ege YÜKSEL’E seni de karşıladım oğul, seni de ölmeden önce bir serinlik bahçemde gülüşün sabah rüzgarlarına karşı üşümüş bedenim değince dudakların sıcacık kuş kanadınca masum kuş uçmalarınca ince seni de karşıladım oğul, seni de hoş geldin Ege Salih demek ne kadar güzel ne kadar kolay seninle mutlandı yuvamız seninle çoğaldı baban Özgür annen İlkay onların gülümsemelerinde seni kucaklamak cemre sıcaklığınca kutsal bahar tazeliğimce berrak düşmek kirpiklerine damla damla gözpınarlarına acıdan uzak niyetim ve düşümü oğul hoş geldin ellerin ellerimde minnacık yüreğimiz nevruz ateşi mevsimler değişti bak baharımız artık sensin sen Salih Ege bebeğim ne de güzelsin ne de güzelsin… Bekir KOÇAK |
güzel şiirler için teşekkürler yaprak........:)
|
beğenmene sevindim :2:
|
:4:
|
geçerken bi uğrayımda bi çay içeyim dedim ama nerdeeeee :72: yoksun haaaaa sahi ya bugün tatil sen uyuyorsundur pardon ya :72:hemen çıkıp gidiyorum sonra uğrarım
|
işte geldim ama şimdide sen yoksun
neyse çay yaptım gelince ısıtır içersin yabancı gibi durma yaprak sen yabancı değilsin.....:) |
günaydınlar mattet yav gel artık kendini bu kadar özletme arkadaş
sen geliyon bn yokun bn geliyorum sn yoksun biz ne zaman karşılaşcazdemlediğin çayda keklik kanı derler ya işte öyle olmuş eline sağlık aslında çayı sninle içmek istiyorum ama:79: yoksun hadi gelde beraber içelim çokmu yoğunsun? |
Dostlukla ilgili
Dostluklar Yüz yüze dostluklar vardır Güneşle ayçiçeğinin dostluğu, böyle bir dostluktur mesela. Ayçiçeği sabahtan akşama kadar hiç ayıramaz yüzünü güneşten... Uzak dostluklar vardır... Denizlerin ortasındaki bir adayla, dağların arasındaki bir göl,birbirlerinin uzak dostlarıdır. Dostluklarını gündüz kuşlarla, gece yıldızlarla iletirler birbirlerine... Sessiz dostluklar vardır; Dilsiz bir adamla, duymayan bir başka adamın elleri arasında sessiz bir dostluk oluşur. Her şeyden konuşur sessizce bu eller... Zorunlu dostluklar vardır; Pazar ile Pazartesinin dostluğu gibi. Pazar ağır bir gündür, Pazartesi hızlı bir gün... Ayak uyduramazlar birbirlerine. Ama dost olmak, yan yana durmak zorundadırlar.. Uzun dostluklar vardır; İkindi güneşinin altında uzayan gölgeler birbirlerine kavuşurlar ve uzun boylu bir dostluk oluşur aralarında... Günün birinde ölen dostluklar vardır; Bir bahçe içindeki ahşap ev ile yanı başında duran ceviz ağacının dostluğu gibi... Bir gün kocaman elli adamlar ve kocaman gövdeli makineler o bahçeye girip de,bir süre sonra evin ve ceviz ağacının yerinde asık suratlı binalar yükseldiği zaman ölen dostluklar... Vakitsiz dostluklar vardır; Bir peçete, bir kağıt mendil vakitsizce dostu oluverir gözlerimizin... Ya da ayrılırken verilen bir dal karanfil ellerimize o anda gelen dostluktur... Bakımsız dostluklar vardır bir de... Zaten var, zaten dostuz deyip yıllarca bir telefonun, bir kaç cümlelik mektubun bile çok görüldüğü dostluklar... |
:)) bende geldimm
Selam nasılsın =))) yine ben geldim =))
~ Ben geceleri ağlarım Karanlık çökünce Yıldızlar göğe dizilince Yeryüzü ay ışığına gizlenince Sokaklar ıssıslaşınca Saksıdaki gülüm yalnızlığa direnmekden vazgeçip boynunu büktüğünde Ben geceleri ağlarım En çok kalabalığımın yalnızlığında o sebeptendir matemim Kimse bilmez kimse görmez Sordurmam sebebimi Anlatamamki.. Sığınırım kendime Herhangi bir odada istediğim kanepede Bazen pencere kenarında Aileler neşe içinde elele geçtiğinde Derin bir iç çekerim Denizlere hediye ederim göz yaşlarımı bilmezler Bazen en sinsi köşede Mutlak dipsiz kuyularda Lakin sessiz hıçkırıksız kendi dehlizimde Gerçekle hayalin uçurumunda Belki elimde bir bardak çay demi göz pınarımdan Belkide kadehde hüzün; soğukluğu ellerimden Kuytularda saklanır kaybolurum Ben geceleri ağlarım... Sen duyup üzülme birtanem YÜREĞİNE YAĞMUR DÜŞSE BENİM KİRPİKLERİM ISLANIR |
slm suat nasılsın çok oldu görüşemeyeli,özledim valla sohbetini..Neyse tekrar gelirim şimdilik hoşçakal Allaha emanet ol..
|
hoş geldin sena inan bende özledim senin gibi dosttun sohbetini işler bu ara yoğun pek onlyn olamıyorum bu arada sayfama gelen arkadaşlara da teşekkürler..........
|
seLammm nasılsınn ne var ne yok..
|
:106:teşekkürler iyiyim sen nasılsın uzun bir süre yoktum bildiğin şeyler yanii.... :106:
|
bende iyiyim çok şükür öyle aynı bildiğin gibi işte :)
|
hep iyi we mutlu olman dileğiyle......................
|
slm nasılsın suat görüşemiyoruz epeydir herşey yolundadır umarım kendine iyi bak görüşmek üzere..
|
Alıntı:
slm herşey yolunda PC de sorun wardı o yüzden yoktumm :) sende kendine iyi bak........ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
nereLErdesnn yinee yoksunn :)
geLince de haber biLe vermiyosun zaten :) çok sıkıLdın sanırım :) |
:( bu aralar işler pek yoğun o yüzden pc bakamıyom ama en kısa zaman da görüşmek dileğiyle :(
|
İŞİTİLMEYEN
Yuvarlanarak geçtim buradan: görmediniz. Güneş bile yumdu gözlerini kapattı kulaklarını işitmedi sözlerimi. Yaralanarak geçtim buradan: sağaltmadınız. Gök bile örtündü bulutlarını sakladı yıldızlarını dinlemedi umutlarımı. Yokolarak geçtim buradan: yaşatmadınız. Ölüm bile çekti aldı anlarını tuttu attı anılarımı dindirmedi acılarımı. Oruç Aruoba |
yoldaş şiir güzeldi senin gibi dostları görmek beni sewindirdiii inann herşey için tşk........ hoşgeldin......:)
|
Beğendiğine sevindim şiiri, hoş buldum zor spas..:2:
Ayrıca; Newroz Bayramın kutlu olsun... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:01 . |