![]() |
' aşk nerdeysen çık dışarı (: |
yakaladım seni:85:
|
Hehe.. naber tatlım :)
|
iyilik seni bekliorum msnde ama yoksun:(
senden naber:) |
bende iim cnm :) ..
benim dier msn yok mu sende tatlım :S .. o msni kullanmıyorum bn =/ .. dier msn yoksa pm atarsn tatlım ok ;) |
' her yerde aşk var ama gören yook (: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen; Kız Kulesi, Tüm zamanların en güzel prensesi... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adım; Kız Kulesi, İstanbul'un en yalnızı. Etrafımda yükselir dalgalar, Üzerimden geçer martılar. Soğuk 1 gecedeyim, Boğazın suları çok serin. Üşüyorum, Lodos işliyor ciğerime. Leandra ışık ister, İşaret bekler. Gücüm yok, ateş yakamam. Bul kendi yolunu! Sen de bakma öyle Galata, Çek üzerimden, şu, asırlık, çapkın bakışlarını. Heybetli bedeninden utan, Bir de koca adam olacaksın! Hala, cılız 1 ışığın Yol göstermesini bekliyorsun. Sana hiçbir zaman 'Gel' demeyeceğim. Bilirsin, Bazıları yalnızlığa aittir. Onların tek sahibi; Kendilerinin karanlık sularıdır.. |
Çok güzeldi Nagy .. Şuanki psikolojimede cok uydu :) ..
teşekkür ettiimm .. |
Ben de sevdim demek yetmiyor,yanımda yoksun yoksun artık Sensizliğe gücüm yetmiyor,günler sensiz sensiz geçmiyor .. |
:74:
napıon? |
iim tatlım .. sen napıon :)
|
BENde İYİm işte GEZİyORum FOruM köŞelERinDE:D
|
Ya nE şekERlER :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
hehe gercekten cok sekerler :)
saol cnm .. |
Şimdi başkalarında ellerin Dudaklarını kimler öpüyor Kıyıp bakamazdım gözlerine O gözlerin kimlere gülüyor? |
Yıldız Tilbe - Seni sevmek istemiştim ;)
Gözlerimden süzüldü aşk yaşımla beni acıttı Benimle dalga geçti aşk beni çağırdı kendini sakladı Kaç mevsimsin Aşk başkası var mı ? kaç yıl kaldı ? Aşk gerçek misin rüya mı? |
|
|
s@yf@N H@yıRLı oLsUn
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Ho$G€Ld!!N T€b€ssÜM
T€b€ssüML€r€ n€d€N OLmaN d!L€ğ!yL€ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Tatlım foruma anca girebildim ksr bakma olur mu :( .. güzel resim için çok sağol cnm ... Bu arada nasılsın? |
Alıntı:
Hsb .. Sende sayfama hosgeldiin .. Amiin insAllah .. Tebbessümün eksik olmasın ;) |
T€b€ssÜm T$k €d€r!M s€N!nD€ yÜzÜN H€p GüLsÜn Cnm :89:KoL€r@ nın S@yf@sıND@k! y@zıNı Üzer!Me aLınMı$ım:89:
:79:Bend€ f@rkeD!l!r!m B€Lk! b!rGüN N€ D€rs!n |
Alıntı:
iyi olmaya çalışıyrm:) baksana facede eklermisin bni:D şüheda Mete die:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Rabbim daha ii etsin cnm .. Eklerdmde face dondurdum yknda acarm acınca eklerm tatlm olur mu :) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|
B@yR@MınI en !çT€n D!L€kL€r!mL€ KuTLuYoRum TeBeSsüM K@rd€Ş!m...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tam Bi TEBESSÜM'sün ;)
|
Umut Kaya - Mor Yazma
Kaldım şehirlerde sen bana kızma
Hep haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne zaman geri gelcem Alcam o yerlerden sana mor yazma .. Aşık oldum Kapıldım hissine İstedim babandan Buyum ben dedim Bak hiç tükenmedim Düşmedim yakandan Bak ne hale geldim Tövbeler ettim Nefsimi kuruttum Eskileri attım Alemi bıraktım Alamadım babandan N'apsam Ne etsem ben Koptum gittim ben Üzülme sen Kaldım şehirlerde sen bana kızma Hep haber edemezsem moralini bozma Bilmiyom ne zaman geri gelcem Alcam o yerlerden sana mor yazma |
Alıntı:
Tesekkurler efemm :$ :) |
Giderim , alışığım gitmelere
Direndi bu can ne bitmelere .. |
yürü be kim tutar seni :D
|
Tamam bu gaz yeter bana artik :D
|
yeter değil mi fazla bile hatta :P :D
|
yok fazla dgl :P :D :D
|