![]() |
Alıntı:
|
Manga - Cevapsız Sorular
Birden Ay ışığını kesti Bir de Sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Birde Sen karşıma geçtin Başka biri var, biri var dedin İnanamadım gittiğine,inanamadım gittiğine.. Ne sen baktın ardına ne ben Hep ayrı yollarda yürüdük Sustu bu gece, karardı yine ay Kaldı geriye cevapsız sorular Uyandığında onu ilk kim görecek Bıraktığım düşü kim büyütecek? Her sabah kaybolup giden Bir rüya gibi oldun artık gecelerimi bekleyen; Gündüzlerimi zehir eden.. Ne sen baktın ardına ne ben Hep ayrı yollarda yürüdük Sustu bu gece, karardı yine ay Kaldı geriye cevapsız sorular Uyandığında onu ilk kim görecek Bıraktığım düşü kim büyütecek? |
Kimileri kaybolur unutulur hatta sesi bu şehirde Bir gidenle, bir kalanın bilinir hikayesi Kimileri hayattan mutlu sonlar çalar bu şehirde Kiminin de bizim gibi yarım kalır hikayesi Bir hüzün şehri ayırdı bizi Ve bu son olmayacak Gözyaşıyla beslediği Her aşk ölümü tadacak Ne dualar kurtarır bizi artık ne de zaman Unutabilmek gerek bazen ağlamadan Ne yeni bir aşk avutur bizi ne de geçmişin izi Kabullenmek gerek bazen yenilgiyi Bir hüzün şehri ayırdı bizi Ve bu son olmayacak Gözyaşıyla beslediği Her aşk ölümü tadacak |
Sanma ki ben bilmiyorum oyunun kurallarını
Ama tercih etmiyorum Denedim hiç tat almadım Olana kadar bekliyorum Gururdan sevgi ölür mü Yağmursuz çiçek büyür mü Bir kaç cümle son bir bakış Bilinmez maceralara gidiyorsun can evimden Ağlat beni sana da bu yakışır İnsan bu elbet bunada alışır Bela oldun zaten başıma Git gidişin aslında benim kurtuluşumdur Gururdan sevgi ölür mü Yağmursuz çiçek büyür mü Bir kaç cümle son bir bakış Bilinmez maceralara gidiyorsun can evimden Ağlat beni sana da bu yakışır İnsan bu elbet bunada alışır Bela oldun zaten başıma Git gidişin aslında benim kurtuluşumdur |
Alıntı:
cook sevdigim bi sarki :( .. cok tskler genc adminim (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamam o zman :2:
|
Alıntı:
|
Şimdi, git bir taş ustası bul seyret. Adam belki yüz kere vurur taşa. Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz.Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. İşte o zamananlarsın ki, taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekileridir aslında ... |
Yalın-Gelme!
Duydum ki çok pişmanmışsın Gecen gözyaşıyla dolmuş Sana deli gibi aşıkken tükettiğin bu kalbe yan Seni çok sevmiştim inan Sana gözü gibi bakarken Kaybettiğin aşkına yan Seni canım bilmiştim inan Gelme bunca yılın ardından Dönme yeniden başlayamam Son sözün hala rüyalarımda Kalbim yorgun artık dayanamam Yeniden başlamaya Dönüşü yok ki her hatadan Gözlerde bitmişse yürekte aranmaz inan Sana gözü gibi bakarken Kaybettiğin aşkına yan Seni canım bilmiştim inan |
Hayırlı Olsun Sayfa ;)
|
Candan Erçetin - Unutursun ..
Unutursun unutursun Zaman geçer avunursun İsyan etsen de derinden Hayat tutar ellerinden Bir gün gelir unutursun Önce yaşayamam zannedersin acından Ben de gidiyorum kalamam dersin kahrından Bunun için merhamet dilersin Tanrından Duymaz kimse sesini bıkarlar gözyaşından Unutursun unutursun Zaman geçer avunursun İsyan etsen de derinden Hayat tutar ellerinden Bir gün gelir unutursun Hani geçmeyecek gibi gelir günler Hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler Kabuslar içinde dilin adını heceler Paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler Unutursun unutursun Zaman geçer avunursun İsyan etsen de derinden Hayat tutar ellerinden Bir gün gelir unutursun Sonra bir sabah uyanırsın hayata Bakarsın durmamış dünya dönüyor etrafında Anlarsın eskisi gibi olmaz bir daha Ama yepyeni bir güçle sarılırsın hayata Unutursun unutursun Zaman geçer avunursun İsyan etsen de derinden Hayat tutar ellerinden Bir gün gelir unutursun O gün gelir unutursun |
Alıntı:
Tesekkür Ederim İLLEGAL .. |
Şimdi saat sensizliğin ertesi Yıldız doğmuş gökyüzü ay-aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Bir ben kaldım tenhasında gecenin Avutulmamış bir ben... Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Bu da benden sana Ayrılığın hediyesi olsun... Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun... Şimdi iyi niyetlerimi Bir bir yargılayıp asıyorum Bu son olsun be.. bu son olsun! Buda benim sana Ayrılırken muazeretim olsun! Şimdi saat yokluğunun belası Sensiz gelen sabaha günaydın!. İşi-gücü olanlar çoktan gitti Bir ben kaldım voltasında sensizliğin Hiç uyumamış bir ben... Şimdi dişlerimi sıkıp Dudaklarıma kanamayı öğrettim Ki bu kızıl damlalar Körpe yanağında bir veda busesi olsun Bu da benden sana Heba edilmiş bir aşkın Son nefesi olsun.. Kafamı duvara vurmadan Tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek Ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öylece dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun! Artık sigarayı üç pakete çıkardım günde Olsun be! ne olacaksa olsun! Bu da benim sana Ayrılırken şikayetim olsun! |
Sen Aşık Ben Sana Aşık Oturup Bir Kenara Sevsem Olmuyor Gidecek Bir Yer Var Gitmesem Olmuyor Gidip de Geriye Dönesim Gelmiyor Herşey Bomboş Gerçek Olan Sensin Seni Gönlümde Sevesim Geliyor İçimde Soluyorsun Gözyaşlarım Yetmiyor Yetmiyor Haykırışlar Bu Can Sana Yetmiyor Bilirim Her Acı Zamansız Gelir Gelir de İçimi Benden Alası Gelir Sevmekle Yetinmek İnan ki Zor Gelir Korkarım Söylemeye İçimden Yas Gelir |
Alıntı:
|
Evet bende çok seviyorum , dinlemeside ayrı güzel ..
|
evet bende dinliyorum şimdi çok güzel :)
|
Beğenmene sevindimm (:
|
beğenilmeyecek gibi değil :)
|
bencedee :)
|
|
:) ..
cok tsk ettim adminim .. |
rica ederim ;)
|
Yalnızlığa alıştım ben Hiç yoktun sanki önceden Her şey sona erdi bak Unuttum sevgileri Bu kalbe yeniden sev diyemem! Biliyorum yanlış yoldayım Yine sevdanın koynundayım Unutmuştum böylesine Dayanılmaz sarsıntıları Sana mahkumum farkındayım Anlasan da farketmez Adı böyle aşk affetmez Yüreğin unutmaz beni Kaçsan da aşk terk etmez Ne olur gülme gülme yapamıyorum Elimde değil seviyorum Ne olur gülme gülme yapamıyorum Elimde değil seviyorum |
Bizi bırakmadılarki bizbize Koparıp aldılar beni bir gece Kapkara bir duman oldu gökyüzü Ayrılık geceyi örtünce Gemiler sapasağlam Yaktılar denizleri Bekleme sevgilim Dönmem artık geri ... |
Sebepsiz yere gitmedinki sen. Boşluğa beni koydun bilmeden. Yüzüme vuran boğaz rüzgarı, Hiç soğuk değil sensizliğinden. Kendini görmek ne acı, Yok olmuş hayallerin çıkmazı. Anlamak çok zor değil. Farkı yok aslında sonların. Bana bana hep bana... Ayrılıklar hep bana. Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana, Bakakalmak hep bana... Korkumdan değil güçsüzlüğümden. Kaçtım her zaman geri dönmekten. Kısacık yolun ne kadar uzun. Dalgalarla ben şimdi sarhoşum. Kaybeden bir tek ben miyim? Yok olan inancımı neyleyim? Son bir kez ağla bana. Gözyaşın sulara karışsın. Bana bana hep bana... Ayrılıklar hep bana. Gidenlerin ardından bakalmak hep bana, Bakakalmak hep bana... Bana bana hep bana... |
Şebnem Ferah - İstiklal Caddesi
Alnımdan akan ter sana hiç değmedi Gözümden damlayan yaş, denizi bulmadı Bir sokak gördüm rüyalarımda gecelerce Hiç sana çıkmadı Sadece yarım saat tutuştuk elele O saat durmadı Düşünüyorum ne kadar sevmiş olabilirim Düşünüyorum… Sen, ben, gece bir yol başka birşey yok elimde, hafızamda Düşünüyorum ne kadar yer etmiş olabilir İstiklal Caddesi kadar İstiklal Caddesi kadar Anları birer birer topladım sakladım Tarihin ortasında gelecek aradım Hücreme girdin dokundun hücrelerime Buluttun damladın Cümleler kaçtı dağıldı dört bir tarafa Sadece noktayım. Düşünüyorum ne kadar sevmiş olabilirim Düşünüyorum… Sen, ben, gece ve bir yol başka birşey yok elimde hafızamda Düşünüyorum ne kadar yer etmiş olabilir İstiklal Caddesi kadar |
görünmüyorsun ne zamandır.. Çalışmalar nasıl gidiyor..
|
Alıntı:
ii cok sükür ya bi sorun yok dvm yanii .. Sen ne zmn döndün? |
Çoğaldı git gide yokluğun dağ gibi Atılmış üzerime ağ gibi Zaman ilaç değil yanmaya alıştıran Hepsi sönse de yanan Tek bir çıra gibi Kim bilir kaç ilkbahar yaz sonbahar kış Aylar mevsimler derken Seneler sensiz geçti Büyüdü ağaç oldu çoktan Ektiğimiz fidanlar gölgesinde Kaç gün geceyi zor ettik Dön dayanamıyorum artık Dön bu ne çok yalnızlık Çık gel ne olursun apansız Hadi dön, hadi dön, hadi dön yalansız Uzayıp giden yollara kitlenmiş gözlerim Tükenmiyor ümit bir olmazı bekliyorum Bulurmu bulur benide Günün birinde bir muc[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]ze Duayı duaya ekliyorum Dön dayanamıyorum artık Dön bu ne çok yalnızlık Çık gel ne olursun apansız Hadi dön, hadi dön, hadi dön yalansız |
Alıntı:
bir hafta önce geldim.. |
Alıntı:
Hmm hosgeldin (: |
Alıntı:
|
Tüm sözler seninse sessizlik benim. İçimde açan bu siyah şey senin, Yüzümden, elimden, kalbimden damlayan, Yerlere saçılan bu renkler senin, Elinden tutar hep götürür seni, Kapılar kapatır bırakır beni, Geride derinde gecenin içinde, Seni izleyen o gölge hep benim. Uzaklar seninse, tüm yollar benimdir, Gördüğüm yüzünse sevmek bana emirdir, Sana uzanan sadece ellerimdir, Hissetmelisin! Kalbim en sağlam, en yıkılmaz kalemdir, Yıldızlar seninse, karanlık benimdir, Sözlerim en dokunulmaz mabedimdir, Gitmemelisin. Hoşçakal deme… Kal.. |
Bir ihtimâl daha var, o da ölmek mi dersin? Söyle canım, ne dersin? Vuslatın başka âlem, sen bir ömre bedelsin! |
Sessizliğin çözüm değil Biraz düşün bizi ne olur Uzaksın olmadığın kadar Bu gidişin sonu hayır değil anla .. |
Boğazında bir şeyler düğümlenecek Ah yanımda olsaydı diyeceksin İliklerine işleyecek bensizlik Kahrolacaksın! N.F.K |
Bir şey eksik o da enerji Yok ki aramızda sinerji Tutmayınca tutmuyor işte Seninki yaptı bana alerji (: |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:17 . |