![]() |
ÇOK ŞÜKÜR TEŞRİF BUYURMUŞSUNUZ:2:GÖZLERİMİZİN GÖZÜ AYDIN...
ŞİİRİ SEVMEMDEKİ KATKINIZ TARTIŞILMAZ TEKRAR TŞKLER.. BENDE SİZE YAŞAMINIZIN HER ALANINDA BAŞARILAR DILERİM.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. Alıntı:
|
BEKLENMEK VE ÖZLENMEK KİMİN HOŞUNA GİTMEZKİ ALLAH OLMAYANLARADA NASİP ETSİN:79:
AMA BEKLETİLMEK VE ÖZLENMEMEKTE ÇOK ZOR OLUYOR TAKDİR EDERSİNİZKİ Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kıskanç
Kıskanç
Sakın bir söz söyleme... Yüzüme bakma sakın! Sesini duyan olur, sana göz koyan olur. Düşmanımdır seni kim bulursa cana yakın, Anan bile okşarsa benim bağrım kan olur... Dilerim Tanrı’dan ki, sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan kara toprakla dolsun, Kan tükürsün adını candan anan dudaklar, Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun! Faruk Nafiz ÇAMLIBEL (Han Duvarları) |
:111:YAŞASIN BENİDE ÖZLEYEN VAR....
SİZ BENİ SEVİNDİRDİNİZ ALLAH'DA SİZİ SEVİNDİRSİN :106: Alıntı:
|
Dostuma özel.....
ELDE VAR HÜZÜN [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] söyleşir evvelce biz bu tenhalarda ziyade gülüşürdük pır pır yaldızlanırdı kanatları kahkaha kuşlarının ne meseller söylenirdi mercan koz nargileler zamanlar değişti ayrılık girdi araya hicrana düştük bugün ah nerde gençliğimiz sahilde savruluşları başıboş dalgaların yeri göğü çınlatan tumturaklı gazeller elde var hüzün o şehrayin fakat çıkar mı akıldan çarkıfeleklerin renk renk geceye dağılması sırılsıklam aşık incesaz kadehlerin mehtaba kaldırılması adeta düğün hayat zamanda iz bırakmaz bir boşluğa düşersin bir boşluktan birikip yeniden sıçramak için elde var hüzün ATTİLA İLHAN |
NEDENSE BU ARALAR BİRAZ HÜZÜNLÜYÜM NOSTALJİ YAPAYIM DEDİM SENİN SAYFALARINI İNCELEDİM...
HAYAT NE GARİP YARIN NE YAŞAYACAĞIMIZI BİLEMİYORUZ SÜPRİZLERLE DOLU... NELER KAZANDIRACAK NELER KAYBETTİRECEK YARINLARIMIZ KİMBİLİR? KİMİLERİ SEVİNİRKEN KİMİLERİ ÜZÜNTÜYE BOĞULACAK HANİ KABİRDE YAPAYALNIZ KALIYORUZ YA ÇOK İLGİNÇ GELİR BANA HEP KENDİ KANIMIZDAN CANIMIZDAN OLAN YAKINLARIMIZ BİLE BİZİMLE OLAMIYOR.... ASLINDA HAYATTA KİŞİSEL YAŞADIĞIMIZ ÇOK ŞEY YALNIZDIR YALNIZIZDIR. FARKETMESEKTE BAZEN GERÇEK OLAN BUDUR. ÖZELLİKLE HASTA OLDUĞUM GECELERDE... ÇOCUKLUĞUMDA ANNEMDEN HARİÇ YAŞADIĞIM ACIYI KİMSE PAYLAŞMAMIŞTI BENİMLE VE O ZAMAN GERÇEKTEN HER İNSANIN YALNIZ OLDUĞUNU ÇOK AZININ GERÇEK DOST(PAYLAŞAN)BULDUĞUNU VE BUNLARIN BU BULUŞU RASTGELE YAŞAMADIĞINI BİR BEDEL YAŞADIĞINI YALNIZLIĞI ACIYI YAŞADIĞIM GECELERDE GERÇEK DOST BULAMADIĞIMDA VE GERÇEK DOST BULDUĞUMDA ANLAMIŞTIM.DAHA ÖNCELERİDE BULDUĞUMU SANMIŞTIM.DEDİĞİM GİBİ SANMIŞTIM.KENDİMİ BİLDİĞİMDEN BERİ İNSANLAR İÇİN İNSANLIK İÇİN MÜCADELE ETTİĞİMİ HATIRLIYORUM.HEPTE MÜCADELEMDE HAKLI OLMAK İSTEDİM AKSİNİ SAVUNANLARA KARŞI; ÇÜNKÜ YÜCE YARADAN YERYÜZÜNE EN ŞEREFLİ MAHLUKAT OLARAK İNSANI İNDİRMİŞSE O ZAMAN ÇOK KIYMETLİ BİR VARLIK OLMALI DİYE DÜŞÜNDÜĞÜMDEN HEP ÇOK ANLAMAYA HEP ÇOK DEĞER VERMEYE ÇALIŞTIM. BUNLARI YAZMAK ŞU AN İÇİMDEN GELİYOR VE YAZIYORUM ZATEN HAYATTA EN ZORLANDIĞIM ŞEY YAPMAK ZORUNDA OLDUKLARIMI ZORUNDA OLARAK YAPMAKTIR.NEDEN SİZE YAZIYORUM ÇOK KIYMETLİ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNDÜĞÜM VE İNSANLAR-İNSANLIK ANLAMINDA EMEKTAR BULDUĞUM İÇİN YAZIYORUM Alıntı:
|
Alıntı:
|
...
Nur cemalimizin astarı kalmış bir tek, o da kaşık kadar...Vur kadehi ustam bu gece de sarhoşuz...Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz..İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze bundandır böyle dibe vuruşumuz...
|
...
Ey her yoklukta varlıklara sandık kesilen; ey yoklukta varlıga kapı açar Sen, bizi yarattıgın vakit yokluktan getirmedin mi?Varlık seninle hos; senin mestin! Yoklugun kulagı da senin elinde, varlıgın kulagı da; ikisi de senin kulun, ikisi de senin yarattıgın sey! îkisi de senin hükmünü kabul etmisler, "Basüstüne!" demisler! HZ. MEVLANA
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:47 . |