![]() |
Bu Gece Icin " iyi Geceler " Sarkisi ..
Bıraksan da elimi sevgim bana yeter susarım öpüşüne avunur da söylemem Belki yalandır, oyundur derim ya yine de korku basar.. Yazık ki ağır ağır çökmüş yüreğine nefret değil mi bu, yalan sevişmeler sen değilsin sanki yarısı yatağımın üşürüm sarılsam bile.. Isyanım yanışıma ölüm bile susuyor.. ardına dönüp giden sen misin a kadın.. gururum yere düşer yeter ki bak yüzüme.. üstüme basıp geçme yar.. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kaç gece terk ettim.. kaç sabah koştum.. Ah benim hazanım... eylül bakışlım.. |
calipso kim ya..:) galiba şiirleri çok beğenmiş keman eşliğinde sana yardıma gelmiş..:)
|
Bilmiyorum , umrumda da degiL..:) |
Bana Bir Şarkı Söyle.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Özledim sesini ne olur konuş Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden.. Bana bir şarkı söyle.. İçimde bir şey kımıldıyor.. Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum.. Bir baksana ne haldeyim deli divane.. Yaralıyım, çaresizim umutsuzum Bana bir şarkı söyle.. Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt Dökül karanlığıma ışıklar gibi.. Al beni, en uzaklara götür.. Sesin aksın içimde bir pınar gibi.. Bana bir şarkı söyle.. Bütün renkleri kat birbirine Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan Bir tüy gibi, bir bahar dalı gibi Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan Bana bir şarkı söyle.. Bazan kar nasıl hazin yağar bilirsin Kurşuni bir gökyüzünden ağlamaklı İşte öyleyim, kapkarayım bugün gel En hüzünlü sesinle, en dokunaklı Bana bir şarkı söyle.. Ümit Yaşar Oğuzcan |
İnsan duvarları olmayan tapınakta bir gece uyursa sanıyor ki kederi azalacak.. ama yetmiyor.. Bezler bağlıyor bulduğu her ağaca.. Hikayeler anlatıyor inanıyor aşkın hep olacağına.. Oysa aşk biter dinginliği başlar göllerin.. Bekleyiş, sonsuz mavi bir göz olur camdan ve gittikçe uzayan.. acı verir bazen renkler beyaz mesela.. Kuş gibidir insan beyaz bir yatakta ölümü gibi çocukların.. soluğu kesik.. suda dolaşan... :( Bir kaya mezarında ağlayan adam ölülerini suya ve göğe gömüp, gelir acısıyla avunmaya.. Dua ve kuş gibidir zaman bir şey olur bulutlara, bir ağırlık.. bir koyuluk taşırlar uzaktan. Tuhaf yitik hayatların seslerini doldururlar kovuklara.. Bir şey olur sarnıçtaki sularda unutulmuş anahtar parlayınca yağmurumuz.... der biri sarnıçlarımızda gizli acımız... avuçlarımızda.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bejan Matur / Beyaz Mesela |
Sarki olarak karsima cikan muthish Siir..
Yürek Çağrısı.. Acılı yağmurlarla düşmüşüm yere Tatlı su göllerine akamıyorum Yüzüm yüreğim deprem dalgası Bu gül kıyımlarına bakamıyorum Her sevi bir türküdür bağrımda Her öfke bir ağıt Ağıtlar kuşatmış dört yanımı Kendi türkülerimi haykıramıyorum Şarkılarla bezeniyor ufuklar Yüreğim patlıyor dağbaşlarında Yüreğim... Sancımı duyar mısın yaralarında Kuş seslerinde yas nağmeleri Şarkılar sabır ve çile makamında Mendilimde öfke çıkınımda bilinç Uykusuz kalır mısın kitaplarıma Dudaklarımda hüzün Avuçlarımda sevinç Kulak verir misin çığlıklarıma Dağları aşarak gelmişim sana Demir kapıları kırarak Işık olur musun karanlıklarıma İsterim ki senden Yaylalarda otlak olasın Ovalarda ırmak olasın Yayılasın göğsümün kırlarına Sarasın beni sarasın.. Dalların sevdası düşmüş toprağa Olgun meyvelere hasret gençliğimiz Zamanın billur çağlayanı Gürül gürül akarken avuçlarımızda Bir damla yağmur adına Yakarmış dağbaşlarında yüreğimiz Gökyüzünde sanılmış bütün yaşam Gökyüzüne çivilenmiş ellerimiz Ateşler yine parlıyor dağlarda Dolular yine kırıyor çiçekleri Gecenin karnına inerken şafağın tekmeleri Bulutları delen ışıklar Ezik ve kinli Aydınlık iri Sanki kocaları işkencede kadın gözleri Nasıl kapanır bu kanayan yara Nasıl anlatılır ki sana bu hal Terimde tuz gözyaşımda bal Bağdaş kurar mısın soframa Gözlerimde umut yüreğimde aşk Ölümleri boşlayıp düşer misin sevdama İsterim ki senden İnancıma aşık olasın Zindanıma ışık olasın Yürüyesin gönlümün yollarına Sorasın beni sorasın.. İnce kabukları zorlanıyor zamanın Gelecek damlıyor yorgun havuzlara Damlalarla yılların gelin yüzü Suların üstünde koskoca bir çağ Umutlar sığmaz oluyor alanlara Baharda gazel dökme bahçelerime Ben yaşamayı bilmez miyim Çocuklarım okul yollarında Okullarım sabah kollarında Sanki güzellikleri görmez miyim Papatya beyazlığında ölüm sarısı Karanfil kıvrımlarında kan Bu çiçekler uğruna ölmez miyim De gülüm ben seni sevmez miyim Bahar değil acı yükleniyor dallarıma Yapraklarımda ayrılık Meyvelerimde gurbet Vuslat olup gelir misin kollarıma Ellerimde kış saçlarımda kar Cemre olup düşer misin toprağıma İsterim ki senden Yılgınlıkta inanç olasın Zulme karşı direnç olasın Gömülesin aşkımın sularına Göresin beni göresin Göresin ki destan edesin Söyleyesin dillerden dillere Bir türkünün dizelerinde Bir kavalın nağmelerinde Alıp başını gidesin Bağrı yanık yeller üstünde Güneşin rengiyle düşesin ufuklarıma Kırasın karanlıklarımı , kırasın.. Kaynak: Soframda Kaval Sesi |
Bir gün baksam ki gelmişsin.. Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar. Gözlerinde bir bitmez,bir tükenmez güzellik Saçlarında ilkbahar.. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Gülüşünde taze serin bir rüzgar Ellerin yine eskisi kadar güzel Çiçek açmış dokunduğun bütün kapılar.. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Hasretin içimde sonsuzluk kadar. Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz. Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Ne yüzünde bir gölge,ne dilinde sitem var. Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm Benim olmuş dünyalar. . [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Gelincik çılgın aşkım yanardağım gelincik seviyorum demedin ömründe bir kerecik şüphe dolu kalbimde bir sızısın incecik seviyorum demedin ömründe bir kerecik Bu nasıl bilmecedir açıklasan olmaz mı daha mı kahrolayım ben bunca çektiğim az mı şüphe dolu kalbimde bir sızısın incecik seviyorum demedin ömründe bir kerecik |
..tenine Gözlerimle bir resim çizdim.. bir kuş koydum ; göğsümün Sol köşesine.. öyle yalanlarla kandırki onu... öyle yalanlar.. Uçmasın !! bu dünyanın saklı gerçeklerine.. belki sakinleşir bu yer küre biter sevgi kısırı insanların bulanmadan masumiyetin , Gökyüzüne.. çocuk olup Gel benimle.. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:27 . |