![]() |
kimlik sormaları yokmu buda cabası bu konularda belediyemizin çok aktif olması gerek gelin arkadaşlar beni belediye başkanlığına seçin inanın zararlı çıkmassınız emin olabilirsiniz:20:
|
Alıntı:
|
ben bunu bütün samimiyetimle söyledim
gülmenizi gerektirecek bir sebep olduğunu sanmıyorum |
bn ce sadece öğrencılere oyle gelıyodur :)
kım senın öğrencılere ters baktığı yok... o bi çeşit psıkolojı :) şoför ve muavin ters bakıyosa onlarıda ıdare edın artık :) |
bi de matematikleri yok mu... parayı veriosun adam paraüstü vereceği yerde hadi öyle olsun diyo allahtan sık sık otobüs minibüs kullanan biri değilim sürekli kullananlara da allah sabır versin...
|
en komik olanı şu aslında :) 1 ytl veriyon muavin soruyo abi 1 kişimi ? :) |
yaw kendinizi bide o araçta şoför olarak düşünsenize... sizde olsanız ters ters bakarsınız..:72: ben olsam es geçerim..:72: banne yürüyerek gelsin banamı okuyor..:72:
şaka bi tarafa ama sistem böye demekki yapıcak bişey yok..;) |
Alıntı:
Alıntı:
gülmeme sebeb olan senin senin kendini başkan adayı olarak seçime dahil etmen dır yok eğer bu şaka değilse o zaman belediye başkanlığına adaylığını bırakgerçekten bırakacan mı demek oluyor.... :2::2::2::2::2::2: |
adaylığımı bırakacağım dememdeki sebep hizmet ii değil manasında sadce fikrimi söyledim
|
Mavin : Öğrencimisin Yok Değilim De Bak Bakayım Ne Diyor
Mavinin Söyleyeceği Söz mavin : eeee Elinde Kitap Defter Var Öğrenci : MAdem Elimde Kitap Defter Var Üniforma Var Öğrenciyimde Peki Sen Nie Öğrencimisin Diye Soruyorsun Mavin : Upssss ...... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:33 . |