![]() |
bu kitapla ilgili izlemediğim program kalmadı sanırım :D ama ben ısrarla almayacam inatla her yerde karşıma çıksada :D
dinlediğim kadarıyla -ki okumadan aslında karar vermemek lazım ama- biraz hayal söyledikleri.anlattığına göre sen sürekli iyi düşüneceksin ve yaydığın titreşimle iyilikler sana gelecek :D zengin olmayı düşlersen ve gerçekten istersen zengin olabilirsin .. o zaman insan düşünüuor mademki bu kadar kolaydı iyiye güzele ulaşmak neden hepimiz düşünerek kolayca sahip olmuyoruz ? bana biraz insanları psikolojik olarak rahatlatmaya yönelik bir kitap gibi geliyor.gerçeği yansıtmayan ancak anlık bir rahatlama sağlayan bir kitap .. belkide okumalıyım :D hatta en iyisi okuyayım :72: ato sağolasın bilgilendirdin. |
işte böyle düşünmene kizdim denizkızı :) ewet duydugun dogru ama sadece o kısmını söyledikleri için saçma geliyor kitapta adam bunun nasıl gerçekleştigini mantıklı bir biçimde açıklamış şahsen bana inandırıcı geldi ;) hatta istersen uzuuuunn uzuuuunn anlatirim sana ama bence sen kitabı oku :)
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:25 . |