![]() |
Alıntı:
|
İnŞ. Bİzden Çoktan GeÇtİ Bende Denemek İÇİn Gİrİcem Kendİmİ Bakalim Sİze Allah Sabir Versİn Ne Dİyİm.
|
allah sabır versin yaw cidden..saol..:2:
|
gerçekten de sabır lazım yaw. duan için saol:)
|
üzli sen nereyi istiosun..:)
|
Rİca Ederİm Sİz İstegİn Yeterkİ
|
odtü mimarlık
sen? |
katü-diş hekimliği..
hayırlısıyla bi gidiiim bi daha gelmm..:72: |
:72: ay ben de bi kazansaydım...
|
kazanırsın inş cnm...:)valla kazanalımm bi okuldan kurtulalım dünyalar benim olcak..:72:
|
aynen ya bazen seviyom ama bazen hiç çekilmez oluyo
|
evt yaw...aslında bülent hoca gitse i olcak..:72:
|
yok yaw ben o adamı seviyom. mesela kravatına bi iltifat et. yaşadın! bütün sene arkandadır!:72: bi çok şıksınız de aynen öle:11:
|
her sabah diodum adamaa..:72: ama aramız ii deil o la yaw..nese zten pekte önemli deil:72:
|
walla bizim aramız süperdi. tek sorun okulun çoğu kızlarının saçı açık bi benm saçıma takardı:72: hatta bi kere müdürün odasındaydı ben de bahçenin öbür ucunda, cama çıkıp bağırdı "üzlifeeeeeeeeet saçını toplaaa:72:" alem adam yaw:11: bi kerde mikrofondan demişti:11:
|
mikrofondan mıı uyy tam rezillik yaw..:72:bu adam beladır yaw..:11:
|
evet yaw mikrofonda bağırdı. ama etrafıma baktım kimse anlamamıştı. hayır okulda başka üzlifet olsa tamam dicem ama:72::11:
|
kimse anlamamış allahtan yaw..:72:
|
:72: tabi okulda 50 tane üzlifet olunca kime dediğini anlamamışlardır:11:
|
:72: :72:
|
o da bnm özelliğim işte benden bi tane daha yok:72: çok da mütevaziyimdir yaw:11:
|
:72: çok mütevazisin harbiden:11:
|
öyleyimdir:72::11:
|
:72:
|
eee daha daha nasılsın?
|
:72: nasıl olalım valla..iş güç uğraşıomm...sen daha daha nasılsın..annen baban iiidrler inş..ellerinden öperim...:11:
|
iidirler iidirler. senin çoluk çocuk???:72::11:
|
iiiidr onlarda yaw..öle yaramazlık falan uğraşıom onlarla..:72:baya saçmaladık ama neyse..:D
|
bence de:72:
|
napalım sıkıntıdan..:72:
|
evet haklısın
|
:94: :94: :94:
|
S.a. Mİllet
|
vayy gizmcim..hoşgeldiin...:D
|
kızlar slm kımse yok bende sızınle takılım :72: matıne yapalım kızlafr matınesı :11: bakam muhabbetınız nassıl
|
sen ben gizem valla süper.:72:ee suphi nasıl gidioo anlat biras...:D
|
Eet Suphİ Anlat Bakam Bİzİ Bİlİon Baslasak Susmayiz :72: Once Sen
|
:72:evt doğru suphi baslasın hele bi...:D
|
valla arkadaslar hec eyı gıtmıo onu soleyeyım bastanda sonmna vay solemedıydıg yok bılmıoduk demeyın ole:72: iş guc kosturuyoz yasamak denırse at kıcında sınek gıbı yasıoz.:72: sız napıonuz neduıonus halıgız keyfıgız nassı eyımı:72: saglıgınız sıhhatınız nassı mahallenın bekcısı mahalle mıhtarı hassan emmı sarıların sulo eyyımı:72:
|
Allah A Sukur Hepsİ İyİ Şecİm Telasi İŞte :72:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:06 . |