![]() |
Hayatın Söylettikleri.. Boğazından geçene haram karıştıysa asla ağız tadıyla yiyemezsin ; günün birinde muhakkak boğazında kalır. Toplumun bozulmasından şikayet edeceğine o toplumu bozanlara bilerek veya bilmeyerek verdiğin desteği kes! Allah'ın dar zamanlarda imdadına yetişmesini istiyorsan geniş zamanlarında O'na şükür ve niyazda bulun. Senden beklenenden fazlasını yapmazsan sana beklediğinden azını verirler. Karşılık umarak yaptığın iyilik ve yardım hamallıktan başka birşey değildir! Gücünü artırmak istiyorsan güçsüzlere el uzat. "Kısmetine razı ol ki rahat edesin!" Madem birşey BAŞINA gelmiş emin ol ki BOŞUNA gelmemiş.. Kasanın içindeki çürük elma olmadığından EMİNSEN kendini ve ömrünü çürütme ! ßæ |
Alıntı:
tşekkürler yiyecekler için:D ßæ |
Sokakta giderken kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım anlarda insanların beni deli zannedeceğini düşünüp gülümsüyorum... ßæ |
sen cidden açmışsın belli oldu bekle onlarda geliyor önce yemek sonra çay:11:
|
Yüreğine uzak düşen yüreğim seni yazıyor zamana… Zaman ki sensiz bir asır seninLe bir an ‘bana’… Ve ben yine... ÖzLedim` çok özLedim… GeL ömrüme ‘şans’ dediğim… ßæ |
Alıntı:
ßæ |
Alışmak ZorundayıM...
Dün hayat durdu benim için Sanki bugün herşey farklı Sanki bu ev benim değil Bu nefes bana zararlı Alışmaya çalışmak diye birşey yok Alışmak zorundayım Üzülmemek diye birşey yok Üzülmem gerek Severek unutmak olur iş mi Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz Boş bırakacağım yerini hep bomboş ßæ |
Çamur ~ Serguzest ßæ |
Buraya yazdım..!
ßæ |
Senin kafanda doLanan bin tiLki, benim kafamda doLanan bir tavşanı biLe yakaLayamaz...
ßæ |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:42 . |