![]() |
burdakkii çaylarr mersininn çaylarına benzemezz kacakk cayyy ha bide şeker istenmezz şekerr tabağıı ( şekerdanlık ) hep masada olur hem burdaa kaşıkta pek kullanılmaz gıdlama denilenn tabirrle içilirrrr bilmeemm anlata bildim miii serkan bunlarıı öğrennn :72:
|
Sen gidersen, Denizlerde gider kıyılarımdan Uzak iklimlerde eser sesim. Bir rüzgardan bir rüzgara koşar Çoçukluğumun şarkıları Kimseler duyamaz Sen gidersen , Ellerimde gider peşinden Irmaklarım yataklarını şaşırır. Dipsiz bir uçuruma bırakırım sözlerimi Cam kırıklarında yürümüş gibi Kanarımda aşarım gözlerimi Her şafak vakti,her yol ağzına kimseler bakamaz Sen gidersen bende giderim bu can dan NEREYE GİDERSEN GİT AMA SEN SAKIN BENDEN GİTME SENİ SEVİYORUM BİRİCİĞİM .... |
gıtlamayı duydum abi ağzına koyup şekeri öyle içiyon çayı kaçak içerim zaten bizde ama saol öğrendiğim iyi oldu erzurumlu tanıdıklarımda öyle içiyor çayı farklı kültürler öğreniyom yaw daha neler öğrencem abi senin sayende
|
daha neler warr benimm bilmediklerimmm zamana göre yaşıyoruzz oo güzelimm kültürlerimizdeen hiç haberimiz yokkk
|
ÖLÜM VE HAYAT
Ölüm Ne güzel şeydir Ama kimse bilmez değerini Kopacağım diye korkar sevdiklerimden Ama bilmezki gene yanlız ölüp Ve yanlız kalacağını Hayat herkesin sevgilisi İnsana acıdan başka birşey tattırmayan Ebedi olmayıp ezeli olan Zalim hayat |
İ¢İм∂є Öℓєи вİяİ ναя!!-[ MATTET ]- |
Doğru mu anne?
Yalnızca bir gün mü yaşarmış kelebek? Olsun, nerde yanlışım söyle Özenmişsem kelebeklere Olacaksa benim de kanatlarım Ve kırlar da mekanım Özgürlük diye Çarpacaksa sol yanım Allah'ım Ol de! Bende kelebek olayım... |
Suya düşen bir karanfilse yüregin,bırak kendini ırmagın türküsüne,çünkü umut o berrak suda gizlidir....
|
sende mi bırakıp gidiyorsun sende mi beni acılarla sende mi bırakıp gidiyorsun sende mi beni acılarla dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı ölüme beş kala bu şarkıyı yazdım sana sakın dinlersen ağlama ruhum artık yanında ölüme beş kala bu şarkıyı yazdım sana sakın dinlersen ağlama ruhum artık yanında offf oooff oofffff ooooooooooooffooffff sende mi bırakıp gidiyorsun sende mi beni acılarla sende mi bırakıp gidiyorsun sende mi beni acılarla dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı ağlamak geldi içimden eski günler geldi aklıma hani söz vermiştik birbirimize sen benim ben senin olacaktık dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı dinle bak senin için bu şarkı her duyduğunda içine girecek bu sancı |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:09 . |