![]() |
Alıntı:
|
~Dursun Ali Erzincanlı ~ Ay YüzLüm~ ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kim Tanır Beni .? Şaşkınlığım Olmasa.. İbrahim Tenekeci ßæ |
DAR DÜNYA
Yüreğim gövdeme sığmıyor Gövdem odama Odam evime sığmıyor Evim dünyaya Dünyam evrene sığmıyor Patlayacağım Acımın acısından susmuşum Ki suskunluğum göklere sığmıyor Böyle bir acıyı kimlere nasıl anlatacağım Gönül dar geliyor sevgime Kafam beynime Ah şakaklarım Çatlayacağım Anladım artık anladım Kimselere anlatamayacağım Aziz NESİN Umarım beğenirsin bu şiiri |
Teşekkürler kardeş... güzelmiş...
ßæ |
Sonunda bitti sınavlar:D... bikaçgünlük tatilde iyi gelecektir:D
ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] “ Söz, suya atılan taşın etrafındaki hâleler gibidir. Suyun etrafındaki halkaların ne kadar genişleyebileceğini bilemeyeceğiniz gibi, sözün gönüllerde ne etki yapabileceğini de bilemezsiniz, burada anlatırsınız, kim bilir kimin gönlünde ne etkiler bırakır !” -Sabahattin Zaim- ßæ |
Tutmuyorum evet ağlıyorum, senden daha fazla. Kim bakar ardına ? Sen mi ben mi ? Adın ne senin ? Gül mü, diken mi ? Yana yana ben yandım. Benim adım korken, senin adın buz mu ? Söyle erimez mi ? ßæ |
Bazen susmak gerekiyormuş, Bazen bomboş bakmak...
Zaman değilmiş gideni geri getiren aslında... Zamanmış var olanı götüren... Ama bazen unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına... Sadece susmak istiyorum, yaLan insanları kaale almadan... Haklıyken HAKSIZ gözüksem bile kendimi savunmadan huzur bulmak istiyorum... GözLerimi kapayıp kimseyi anmadan sessizliği dinlemek... Herşeyi yaşamış gibi. . . ßæ |
Gelmedi o bekledim bak Günlerim geçti o Dönmedi o Gelmez bekleme görmez gözleri Sevmez o Bana kalan gönlüydü ezdi geçti o Sensin sana gerek bırak ellere gitsin o ßæ |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:42 . |