![]() |
Özleyenimizin olduğunu bilmek güzel... Kalp kalbe karşıdır...
Pcmi kırdım:D:D ßæ |
nasıl becerdin yahu :D
|
kandilin mübarek olsun tutsak
|
Valla kırıldı işte alos:D:D
Teşekkürler derin... birz geç oldu ama sanada hayırlı kandiller... ßæ |
MevLa'ya has oLmayan gönüL LeyLa'ya paspas oLur.. ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] "..Ya Yakmalı Senin İçin Biriktirdiğim Tüm Harflerimi.. Ya Da Yazmalı... Kalemimle Beraber Bitene Kadar "Seni".. ßæ |
Dokunamayacağım kadar derinime in Okşa renklerimi Bu okyanuslar senin... ßæ |
"hiç tanımaz tenim ellerini; bilmez yüreğim bilmez yüreğini.... ah bu koku" ßæ |
Yüzüme gülmeyen gözlerine inat... Gözlerinin yeşilini özledim... ßæ |
uYus...
Seni konuşmak ve seni susmak… Yeni yine baştan seni ezberlemek Acını ödünç ver bana Akan gözyaşlarını… hazanını… Kağıtlarda çiçek açmış sevgimi aleve verme Yanmasın bu orman ceylan! Sana her şiir yazışımda Karanfil serperdim kağıdın üstüne Kokulandın mı sevdam? Bir nehirse senin içim adım Yine suyum senden yana akacak Gözlerinde ki ormanın kuytu bir köşesinde Bakışlarım kızararak yanacak Biraz önce yatağımda bir kımıltıydın Ayaklarını kendine çekişini duydum Ellerim titredi yeşilinin gözlerinden Ve alnı ak! Almalıydım bir tad dudağında ki şekerparenden Portakal kokulu güzelyurtun bahçeleri Limon kokulu çoçuklar Dindirdiğim yaraları bak! Ödüm kopuyor birgün hepsi kanayacak Zaferan cilvesinde yeşilden camlar Bir bakışına yere devrilir canlar Bir çobanın dağları inleten kavalı Ve kıskanç koyunlar Melodiyi mi kıskanmış yoksa ağlarmı bunlar Bugün gözlerinde ki sevincini öptüm dudağından Gözlerin şakağıma dayalı bir silah gözyaşı akıtan Ey gül! Üstüne yağan bunca yağmurdan Açılsın artık yaprakların sarsın çehremi sanki buhurdan Ah bu kuşlar ne çekti ellerimden var ya Yüzünü çizdim her kuşun kanadının altına Ben de bir bülbülüm bir türlü konamadım sana Konarım! bugün değilse bil ki yarın ki şafağa Bil ki bil ki bundan böyle aşk ibrem hep sana vuracak Korkunca kalbim hanımeli kokulu sana sığınacak Karanfilin edeble aşkla hep sana açacak Kokusunu sana bulaştırarak kalbini hep kanatlandıracak Hayat kitabımın cümleleri arasında boşluk Nasılsa bir gün vuslat-ı aşkınla tamamlanacak ßæ |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:41 . |