![]() |
“-Bana ümit vereceksen, bundan daha iyisini yapmalısın...
Ben boğuluyorum, sen ise suyu tarif ediyorsun!...” (...As Good As İt Gets filminden) |
(...Scott Pilgrim vs. The Word filminden)
“-Onun için deliriyordum, ama o beni görmezden geliyordu... Onunla birlikteyken tek başıma olduğum zamanlardan daha yalnızdım...” |
(...Good Will Hunting filminden )
“-Gerçek kayıp ne bilmiyorsun... Çünkü hiçbir şeyi kendinden daha fazla sevmedin, birini bu kadar sevmeye cesaret bile edememişsindir...” |
(...Meet Joe Black filminden )
“-Siz insanları anlamak mümkün değil, sizi almak için geliyorum ama kalmak istiyorsunuz, kalmanıza izin veriyorum ve siz gitmek istiyorsunuz...” |
(...Love Rain dizisinden)
"-Büyükannem insanların iki kolunun olma sebebinin diğer insanları kucaklamak olduğunu söylemişti..." |
“-Senden daha çok nefret edebilirim ama daha az sevemem...”
(...War Horse filminden) |
-Beni asla affetmeyeceksin...
“-Hâlâ anlamıyorsun... Affedilmemek hâlâ umursandığın anlamına gelir...” (...Wu Xia filminden / |
“-Uyumak üzücüdür, insanları birbirinden ayırır...
Beraber uyusanız bile uyurken tamamen yalnızsınızdır...” (...A Bout de Souffle filminden) |
“-Kafana çivi çakmayı bile düşündüm...
Ama daha kötüsünü yapacağım; seni görmezden geleceğim...” (...The Libertine filminden) |
“-Bütün işlerimi bitirdikten sonra hobime zaman ayırıyorum;
Ay fotoğrafları çekmek... Çünkü orada kimse yok... Kimse olmadığı zaman yalnızlık da hissedilmez...” (...Kimssi Pyoryugi filminden) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:51 . |