![]() |
Hép HayıR DeseDe Bana HayaT, HeP "HayırLısı" diyeceqiM HayaTa inaT ßæ |
Bir çiçekLe bahar oLmaz... Ama her bahar bir çiçekLe başlar...
ßæ |
Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş..
hz.mevlana |
Teşekkürler Ronahi... Güzel söz...
ßæ |
Rica ederim .
|
Geldim...! Gitmelere bekle diyerek Attım Valize Bir Kaç Kırgınlık... Bir İki Vefasızlık... Bir Kaç Acı Söz... Benim Hatırladıklarım... Bir Kaç İyi Söz, Senin Unuttukların... Geldim...! Korkma Aç Kapıyı..! Sende Kalmaya Değil... Beni Almaya Geldim..! ßæ |
Umursamıyorum yılgınlığımı filan...
Çünkü sessizce yaşanmalı her şey... Bir devrim sessizce olmalı mesela... Ve her sözcüğüne inanmalı bir palyaçonun... Bir palyaço neden yalan söylesin ki... Ben palyaço olsaydım söylemezdim..! ßæ |
Aşk; susmaktır Ey Sevgili! Onun güzelliğini, iyiliğini tarif etmeye gücün yetmediği an susmaktır. Kelâmın, kalemin, sözün tükendiği yerde, manayı sessizliğe yükleyip susmaktır. Artık sustum Ey Sevgili. Bilesin...!! ßæ |
.."Sanki aşk sustu '' dedim.. ..''Aşk hiç susar mı? '' dedi.. ..'' Sen susuyorsun ya'' dedim.. ..'' Ben aşk mıyım'' dedi.. .."Aşksın '' dedim.. ...Sustu... ßæ |
sağ tıkLa ve yeNiLe... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ßæ |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:30 . |