![]() |
“-Yakınlık, uzaklıktan daha sıkıntılıdır... Çünkü her yakınlıkta kaybetme korkusu, uzaklıkta ise kavuşma ümidi vardır...” (...Prison Break dizisinden |
“-Hasarlı insanlar tehlikelidir... Hayatta kalabilmeyi bilirler...”
(...Damage filminden) |
“-Hayatta pek çok şeyin anlamını bilmesem de, hayatımın bir anlamı olsun istiyorum...”
(...Temple Grandin filminden) |
“-Yine bir 4 yol kavşağında; kopan, birleşen insanlar, paramparça hayatlar, aşklar, duygular... Ölürken 21 gram kaybediliyormuş... Peki hayatta kalanın vicdan azabı kaç bin ton?...” (...21 Grams filminden) |
-Dünya eskiden daha büyük bir yerdi... “-Dünya hâlâ aynı. Sadece içindeki iyiler azaldı...” (...Pirates of the Caribbean filminden) |
“-Hiçbir şey gözümüzü kapattığımızdakinden daha karanlık değildir... Ama yine de kapalı tutmaya devam ederiz...”
(...The Awakening filminden) |
“-Ne kadar yakın olursa olsun, pişmanlık hep gecikir...”
(...Iris - 2 dizisinden |
“-Babam çok zeki bir avukattı ve her zaman şöyle derdi: “Antlaşma sadece iki taraf da fedakârlık yaparsa iyi bir antlaşmadır...”
(...The Tender Hook filminden) |
-Eşim ve çocuğum olduğu için mi beni öldürmedin?... “-Hayır... Seni öldürmedim çünkü onların sahip olduğu tek şeysin...” (...Dead Man Down filminden) |
“-Ben de onlar gibiydim... Kendisine yer olmayan bir dünyada yaşamaya mahkûm, sıradan bir adam...”
(...The Man Who Wasn’t There filminden) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:48 . |