![]() |
arkadaslar şimdi diyalog dersine baslıyoruz ... güzel dinleyin...:11: :11: :11: :72: :72:
Geyik Muhabbeti - gel senle muhabbet edelim. - ne muhabbeti? - geyik muhabbeti. - ne geyiği? - ren geyiği. - ne reni? - el freni. - ne eli? - hanımeli. - ne hanımı? - ev hanımı. - ne evi. - dağevi. - ne dağı? - ağrıdağı. - ne ağrısı? - baş ağrısı. - ne başı? - kuşbaşı. - ne kuşu? - muhabbet kuşu. - ne muhabbeti? - geyikmuhabbeti. :72: :72: |
:11: güzeldi hikmet....:1:
|
:11:hocam başınızı çevirip durmayın aklınızdan geçenleri okuyamıyorum..:72: :72: :72: :11: :11: :11: :87:
|
Çok şey öğrendim bu derslik güzeldi sağol:D
|
ismail abe sana bi kıllık yapayım kıllarını koyarsın....:11:
|
ne oldu ismail abeeeee
yoksa2 haftadır kıl koymaktan foruma vakit mi bulamadın.....:11: :11: :11: :11: |
bende kılı kırk yarıp kıllık yaptım ismail kayboldu gene
|
:72:
|
hackoogle ewladım geldin mi? eet dersimizee başlıorz... ben yeni geyik öğretmenin LastDesigner Geyikçibaşı... :11: senle birebir eğitim görücez....babanın parası çokmuşş....dedi benm oğluma özel ders verin bizde kabul ettik...geç otur şöle yavrum...eet ilk dersimizin konusu Geyik nedir? nasıl yapılır? :11: :72: eet geyik bildiğimiz şu trt-1 veya ntv de sıkça gördüğümüz bir kaplanın veya aslanın sürekli kovaladığı, hayatta ki! tek işi kaçmak olan bahtsız, çilekeş, dertli hayvandır.....!! öğrendik mi? eer kafana takılan bişi yoqsa geyik nasıl yapılıra geçiorzz... :11:
|
hucam ben anlamadım
şidi nie gayik demişlerde neden lezik dememişler...:72: :72: :72: . |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:27 . |