![]() |
Kendi emeğimdir resim ;) ;)
|
Yıldız Tilbe - Anlamak İçin [ K.T armagan ettiği şarkı:) ]
Anlamak için bu kadar çabaya rağmen Üzülen her zaman ne yazık bendim Anlamak için bu kadar çabaya rağmen Tüketen her şeyi ben değil sendin Bu aşk suç olsa da kabul ediyorum Sessizliğin çözüm değil Biraz düşün bizi ne olur Uzaksın olmadığın kadar Bu gidişin sonu hayır değil anla Sessizliğin çözüm değil Biraz düşün bizi ne olur Uzaksın olmadığın kadar Bu gidişin sonu hayır değil anla Her gece sana sarılıp uyumak varken Boşluğun koynuna yığılan bendim Sormadın düşüncemi hiç bilmene rağmen Haklıyım, ah savunmasızım, sevdim Bu aşk suç olsa da kabul ediyorum ... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Keşke hep çocuk kalsaydım da dizimdeki yarayı en büyük acı sansaydım........... |
Avaz Avaz Susuyorum! |
Dilek - Kahramanım
yakışıyordun benim masalıma sen benim kahramanımdın... iyi geliyordun acıyan yanlarıma... sen benim dermanımdın.... sıcak ekmek kokusu gibi baba evi uykusu gibi... ya giderse korkusu gibi... ne güzeldin sen içimde... neden kaçtın masalımdan sen hep kolay yolu seçtin kahramanlar böyle yapmaz kahramanım benden niye vazgeçtin ... |
İnna Lillâhi ve İnna İleyhi Raciûn! ( Allah'tan Geldik ve Vakti Geldiğinde Elbette O'na Döneceğiz ) |
slm baci n habersin...:)
|
Alıntı:
Tskler iyi ve yorgunum , Sen Nasılsın?:) |
.. Ömrüne yüz çevirmiş iki masalcıyız Gerisi hiçlik Gerisi yokluk .. |
... En fazla içimde ölürsün Nasılsa yokluk rehin bırakılıyor kalana Kalan gidene denk neyi varsa susuyor. Ve susmak inceltiyor her yarayı Ve susmak bakmak oluyor Gitmediğin her yere ... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:18 . |