![]() |
sende onu sık..:)
n bilem öle birden yazınca hani ben geldim diyemi sıkıldı sandım...:) |
yok yav senle alakası yok .. :)
|
n die sıktı peki o birisi söle bakem...
|
Bosveer =)
|
verdim gitti...:)
|
:) ..
Neysee ben cıkıyorum .. Daha fazla vakit kaybetmiyim .. Kiib .. Bashh bashh ;) ;) |
tmm.. aman vaktini ii değerlendir.. sonra bulunması çok zor oluyo..:85:
sende kib... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yarın ki BursaSpor - Fenerbahçe Maçında BursaSpor'maa Başarılar!!
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]TEBESSÜM EDİN[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu gece yatmadan evvel, parmağınıza bir kurdele bağlayın; Sabah uyanır uyanmaz, gözünüzü açar açmaz, size “TEBESSÜM ETMENİZİ” hatırlatması için... Ve hatırlamakla da kalmayıp; Lütfen tebessüm edin... Niye mi?.. Niye olacak; ne çözdünüz ki bu güne kadar, asılmış suratlarla?.. Tebessüm edin; Çünkü önünüzde, en azından “BİR İYİLİK” yapabilecek bir gününüz var... Tebessüm edin; Çünkü önünüzdeki gün içinde, en azından “BİR BİLGİ” kazanabilme fırsatınız var... Tebessüm edin; Çünkü en azından “BİR İNSAN”ın sizin tebessüm ettiğinizi görmeye ihtiyacı var. Varsın şaşırsın insanlar... Varsın, biribirlerini dürtüklesinler ve; “A aa, şuna bak, nasıl da tebessüm ediyor!..” desinler... Varsın, hiç de zamanı olmadığını düşünsün birileri... Ama en az sizin kadar ihtiyacı var, birilerinin daha; “tebessüm eden bir surat” görmeye... Anlıyor musun?.. Evet, bu gece yatmadan evvel, parmağınıza bir ip veya kurdele bağlayın; Sabah uyanır uyanmaz, gözünüzü açar açmaz, size “TEBESSÜM ETMENİZİ” hatırlatması için... Ve hatırlamakla da kalmayıp; Günler ve geceler boyu, size en az bedele malolan “SADAKA”ları dağıtmaya devam edin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]Lütfen tebessüm edin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:12 . |