![]() |
ya şimdi 100 üzerinden değerlendir:D
aslında güzel bi hediye olabilrdi ama beni sarma sarmaya layık gördüler:( bi kontr alın bari dedim çok gördüler yaw:19: |
bişe olmaz yaa sana daha güzel bir süprizleri vardır kesin:D
ßæ |
emin ol vardırr:D
|
Merhaba gülen gözlü arkadaşım dudağındaki tebessümü kaybetmemissin daha. Ne güzel dünyaya gülen gözlerle bakabilmek ve insanlara tebessümler saçabilmek senin gibi. Biliyorum üzülüyorsun donuk gözlerle karşılaşınca. Ne yapalım arkadaşım herkes senin gibi olamaz. Duyabiliyorum hayır olmalı dediğini.
Haklısın arkadaşım aslında bütün insanlar senin gibi olmalı. Bilseler bir tebessümle neler yapabileceklerini; bir çocuğun gözlerindeki ışıltıyı bir tebessümle nasıl görebileceklerini, sıkıntılarla dolu bir insana nasıl dünyaları vereceklerini bilseler ve gülen gözlerin buzları nasıl erittiğini, kalpleri nasıl birleştirdiğini bilseler. Eminim onlarda senin gibi olmak isterlerdi. Ve sevgi saçıyorsun gülen gözlerinle arkadaşım. Saf ve hiç bir beklentisi olmayan bir çocuk gibi. Hayır arkadaşım sevgi sadece sevgiliye duyulmaz. Sevgi evrenseldir. Hiç kimse altın yığınları gibi kasasına kilitleyemez onu. Onun yeri kalplerdedir. Bir annenin kalbindedir onun yeri çocuğuna verebilmek için, onun yeri bir bahçıvanın ellerindedir sevgi tohumları saçabilmek için... Evet sevgi her yerdedir. Yeter ki sen onu bulmak iste. Sevgiyi bulmak kolay, zor olan onu elinde tutabilmekte. Unutma arkadaşım sevgiyi duyabilmekle de iş bitmiyor. Sevgiyi göstermekte gerekir. Hayat kısa arkadaşım bugün olan yarın yok. Sevgiyi göstermek beklemeye gelmez, yarın çok geç olabilir. Elindekini kaybetmeden kıymetini bilmelisin. Biliyorum arkadaşım bana hak veriyorsun. Şimdi koş sevdiğinin yanına, önce ona gülen gözlerle sımsıcak bir gülümse ve kelimelerin gücünü kullanarak bir kelimeye bin anlam yükle ya da "Seni Seviyorum" deyiver - içinden geldiğince - en sıcak sesinle. Hayır bunlar komik şeyler değil arkadaşım. Seni seviyorum anne, baba, kardeşim, arkadaşım, vs. demek komik değil. Bu senin gibi bütün canlılara karşı sonsuz bir sevgi duyan bir insan için hiç de zor değil sadece biraz cesaret arkadaşım. Bu yalnızca yüreğinin buz kapladığını, taşlaştığını zanneden insanlara biraz zor gelecektir ama onlarda senin gösterdiğin cesareti gösterdiklerinde, kalplerinde sevgi kıpırtılarını hissettiklerinde ve ağlamayı öğrenebildiklerinde inan her sey onlar için ve bütün insanlar için daha güzel olacak. Evet arkadaşım gülmek varken surat asmak niye, güldürtmek varken ağlatmak niye, güzel sözler söylemek varken kalpleri kırmak niye? Hayat çok kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hiç bir şey kırılan kalplere değmez. Şimdilik hoşçakal arkadaşım yine gel. Yanına senin gibi gülen gözlü, yüreği sevgi dolu insanları alıp yine gel olur mu? Beni fazla bekletme çünkü yarın burada olamayabilirim. <alıntı> ßæ |
Alıntı:
ooo cok güzel bi alıntı...:) |
senden de beklerim:)...
ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|
teşekkürler kolera:)... :caylar: buda sana:D
ßæ |
bir gün yaşamaktan sıkılırsan aynanın karşına geç ve sırf aynada gördüğün yüze inat yaşama sıkıca tutun:)...
ßæ |
yaşamak güzel midir hayata inat...
ßæ |
Weylo ßæ |
Alıntı:
güZElDİr GÜzel:D |
herşey insanın düşündüğü kadar güzel olmuyor...
ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Zaman geciyor, Hergün bir yaprak, Hergün bir damla daha hayattan, Büyüyorum anne. Hani içinde bir kıvılcım olurya, Hani herşey çok güzeldir, Benim kıvılcımım kor oldu, Ama bak herşey yolunda değil anne. Hani ufacık bir bebekken, Sadece acıkınca ağlarmışım, Başka zamanlarda sürekli gülermişim, Artık sadece acıkınca ağlamıyorum anne. Bak yıllar ne çabuk geçmiş, Sadece gülünmeyecegini öğrenmişim, Belkide öğretilmişim. Ben büyümüşüm be anne. Yanından ayrılmayan kızın, Bak artık uzaklarda, Üstelik yalnız, Hemde herkesin içinde anne. Öyle birde tuzağa düşmüşki, Of dese olmaz, yok dese hiç, Adını bile koyamamış, Yardım etsene anne. Anlayacağın eskiyi özledim anne, Yeniden çocuk olmayı, Sadece acıkınca ağlamayı, Ve hiç şimdiyi yaşamamayı. Zaman geriye gitmez değilmi? Ya da ben yeniden çocuk olamazmıyım? Söylesene onu unuttum diyebilirmiyim? Yani herşey söylemek kadar kolay olabilirmi anne? Dur söyleme, Ben yine hayal kuruyorum değilmi? Sadece kendimi kandırıyorum değilmi? Peki kalbimi kim kandıracak anne? Eskiden günlerin, hatta dakikaların hesabını tutardım, Şimdi günlerden Cuma belkide salı, Günlerin ne önemi kaldıki, Takvimlere bile küs oldum anne. Yinede ayaktayım, direniyorum. Belkide bir ışık arıyorum, Bulunca herşeyden kurtulabileceğim, Ne güçlü büyütmüşsün beni anne! Sen yinede beni merak etme, Herşeyle savaşmayı, Güzel günlerinde olacagını, Ben senden öğrendim anne. Yinede buralar güzel, soğukları saymazsan. İnsanlar mutlu, beni saymazsan. Gündüzler ve gecelerde iyi, yalnızlıgımı saymazsan. Beni soracak olursan anne, Bende iyiyim, içimdeki yangını saymazsan. Deniz Tınarlı ßæ |
Heyyy durrr dünyaaa inecemm bennnnn:o
ßæ |
tRipKoLik ~ gÖzLeriNin yEşiLini ÖzLediM Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim GözLerimi kapadım çizdim seni kaLbime açmam nafile isteme son nefesimde ellerinde ben yoksan sende olLma hiç bi yerde. Sadece benim ol hayata döndür yine beni aç kapıLarını zorLama dünyanda dönmez ki bensiz biLirim soLuk almak senin için çok zor. Bu yolLda söz verdik pes etmek yakışmaz aşkımıza isteme hadi al beni yine kendine gitme tut ellerimi sayalım yine günleri. Işığındım ben senin zor diLeğin tüm bu kalbi yaLnız kalmam bilirim zor sensiz elimde kalemim herşeyimi yazdım yine sensiz... Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Heryerde hayalin yine aldı beni rüzgar oLup döndürdü bu bedeni gittiğimiz o yerLerde canımı yine düşLerim. Kurdum yine boş hayaller biLirim dönmen çok zor ahh ölürüm yine dayanmaz bu kalp gidişine almaz kalbim birini. İçimden seni atmam kalpsiz yaşamak kadar zor ben değil her yeri sen kokar sevgilim gözlerini çok özledim... seneLerim ordun her yerde doğruydun bilirim ben seni vurdum çok pişmanım ne olur dön gözLerinin yeşilini özLedim!! Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim... ßæ |
|
|
|
tşkkler Kolera:)))
ßæ |
önemli değil.:)
|
Hiç için titredi mi sıcak yaz geceleri Dolunaya baktığında hissettin mi hiç Yapayalnız derin bir karanlıkta olduğunu Ve acı bir şekilde farkına vardın mı Kalabalık içinde sessizce dolaştığını… Düşündüğün şeyi bilmeden uzaklara takılır gözlerin; Ellerin bilmediğin elleri tutar sanki Tuttuğun el sana huzur verir de; Sen o huzurla bir türlü rahatlayamazsın… Boğazında kelimeler düğümlenir yutkunursun; Bakışların buğulanır gözlerini kısarsın Tek damla düşmesin diye çabalarsın; Bilirsin ilk düşen damla habercisidir; sağanakların Bilirsin sağanakların ardından körelir; duyguların Bilirsin ki içindeki yangınlar büyür sağanaklarda… Sen bilirsin ama kalbin bilmez bunları Yaşadıkça yaşar sevdalar kalbinde Büyüdükçe büyür kalbin her sevdayı saklar içinde Gün gelir sığmaz olur kalbin göğsüne Taşıyamaz olur bedenini artık yorulur… Duyguların ağır gelir; ezilirsin Bir gün açıklanmamış duygularınla köşende Teslim olursun ölüme Sessizce… alıntı ßæ |
Ben imKansız AşkLar için yaratıLmışım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım Bir yumak sarar gibi geçtim acılardan Bir kilit yüreğimde, bir demir kapı Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerlerdeyim Belki de aşk dediğin erişilmez olmalı... Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı.... Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en karasını sevdaların Sensizlik bir ok gibi canıma saplanlamalı Coşmalı yanardağlar, kasırgalar kopmalı Aşkın bir zehir gibi kanımda dolaşmalı Elbette aşk dediğin böyle olmalı Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim, ne unutmayı... Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en karasını sevdaların alıntı ßæ |
Selam ben geldmm :):) nas1ls1nn :)
|
hoşgeldin... öldün sanmıştm:D... al bi :caylar:iç:D
ßæ |
yok daha ölmedim :D yas1yorum.. sagol çay için de :D
|
taşı biLe yoSun saRar...
ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmazdı beni. Kendimi zor günlerin adamı görürdüm ya hiçbir güçlüğün beni bırak yıkmayı sendeletmeyeceğini bile düşünürdüm. Oysa şimdi yarımım. Ve sen böylesine uzakken benden hiçbir zaman tam olamayacağımı da biliyorum. “Tasalanma” diyeceksin tasalanmayayım; ama kendime bakıyorum da birkaç umut kırıntısı dışında hiçbir şey göremiyorum. Nerede olduğunu bilmek ya da döneceğin umuduyla yaşamak da kandırmıyor beni. Her sabaha sensiz uyanmaktan her günün sensiz geçmesinden korkuyorum artık. Bu yüzden uyanmak istemiyorum “uyuduğum uykuları”… Ve geceler… Ne yıldızları görüyorum ne gecenin sesini duyabiliyorum. Saniyelerin ne kadar uzun olduğunu görüp şaşırıyorum. Bildiğim bütün hasret şarkılarını art arda ekleyip söylüyorum. Sesimi kendim bile duymuyorum. Senden bir iz göreceğim diye sokaklara çıkmıyorum artık. Bu kentin her yerinde sen varsın biliyorum. Yokluğunu kabul etmek böylesine zorken hiç olmama ihtimalini düşünemiyorum bile. Bekleyeceğim seni. Zor olacak çok zor olacak; ama bekleyeceğim. Bu yarım yüreğin diğer yarısı yani sen…Geleceksin değil mi? MEHMET COŞKUNDENİZ ßæ |
B€nc€....
Ş!!R K!M!N (MEHMET COŞKUNDENİZ KİM)B!LM!YORUM AMA HAR!KA...!
SEN!NDE ELLER!NE VE YÜREĞ!NE SAĞLIK TUTSAK... BU ARADA SAYFANDA HAYIRLI OLSUN.... |
R@M@z@N B@yR@MıNızı KuTLyoruM TuTS@k[/i][/i]
|
tşkkler micro_evren:)) her zaman beklerim...
ßæ |
Yön yön sarılmışım ne yana baksam,
Sarılan olur da saran olmaz mı? Kim bu yüzü çizen sanatkar ressam; Geçipte aynaya soran olmaz mı? ßæ |
Sana uymayan ölçü,
Hayat olsa teperim ßæ |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hayırlı bayramlarrrrrrrrrrrrrr
|
Alıntı:
ßæ |
Alıntı:
ßæ |
yarama tuz basma tutsak yaaa :79:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:22 . |