![]() |
:18: ağlanacak halimize gülme hikmet:19:
|
neso keşke = hayat demişsin nasıl oluyor bu? acıkla bakem
|
aslında keşke büyük eşittir hayat...bilmem anlatabildim mi??
|
:11: keşke >= hayat...böle mi yani...;)
|
evet caneler...
|
ii...eee yani?
|
yani fetonun da dediği gibi dostun da dostu varmış....
|
hmm..önemli bi noktaya parmak bastın....:D
|
evet farkındayım...
|
neyin farkındasın?
|
hakkaten neyin farkı?
|
slm!!tanıdın mı beni:D
|
tanımadıysan sölim sibel ben hülyanın kardeşi:)
|
Alıntı:
|
slm hikmet nasılsın??
|
hikmet yoq şimdi..bakma sen online göründüüne...:D...cumhuriyete kadar indi...10 dk ya gelir....:D
|
Alıntı:
senin sayfanada gelemiorum zaten.. :( |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Karmakarışık görüyorum hayallerini.Unutuyorum sanma senden hiçbir şey eksilmiyor bende sadece sen deyince karanlık geliyor aklıma sen deyince isyan geliyor aklıma sen deyince neyse hakaret değil niyetim.Bundan sonrası olmayacak biliyorum.Mutlaka eksildi senden bir şeyler ayrılığı seçtiğine göre.Ben hep aşık olduğum resimlerine yazacağım şiirlerimi üstüne alınıp dönme bana.Yokluğun zor.Sensizlik harbi zor.Hasret zor.Ee sende çok kolay biri sayılmazsın hani :P.Deliler gibi sevdiğin o deyince güldüğün yanındayken titrediğin insan yoksa yanında offf aklıma yazacak bir şeylerde gelmiyor.Yoruldum artık.Aptal aptal saçmalıyorum işte pek sana yazasımda gelmiyor hani.Belki bir çoğu okunmuyor.Okunsa da ne fayda sen yoksun ya yanımda ilham mıdır nedir o nalet şeyde gelmiyor bana.Onun için siktirediyorum virgülleri hep nokta koyuyorum şimdi olduğu gibi.... |
bazen luzumsuz şiirler yazıyorum hayata luzumsuz
bir kaç mısra hermısra bilinç altımda olmayan düşlerimin etkisiyle dökülüyor sayfalara boş hatıraları seninle var sayan dakikalar bi an bile unutturmuyor seni unutarak uyanmıyorum hiç bir sabah. sen sıkarken ellerini soğuktan yanına gelip tutmak geçiyor aklımdan onuda yapamıyorum işte yanımda oturan hayalinle yetiniyorum bir kes daha bir kez daha çekiyorum sensizliğim çilesini yoruluyorum gitgide beklemekten yoruluyorum yalancı sırıtmalardan yoruluyorum sana tutuklu bu hayatı sürdürmekten. acınası bir durumu göz ardı ediyor gülüşün. anlam vermek git gide güçleşiyor sensizliğime sokak lambasından sızan ışık aydınlatıyo senin fotoğrafını bense hala koyu düşler kuruyorum sessizce |
Boşlukta sessiz soğuk ve karanlık bir yerdeyim
ama mutluyum çünkü hayatımda sen diye birşey var. Biliyorum yanımda yoksun ama olsun her gece öylesine beliriyorsan aklımda aşktır nedeni. Şimdi hergece yanlızlığıma sarılıyor sensizliğe iyi geceler deyip öyle yatıyorum. |
Koşmam lazım..
Uzaklara kadar taa kimseyi tanımayana kadar.. Hızlı hızlı kimseden vedalaşmadan.. Ağlamadan .. Üzülmeden.. Düşünmeden. Kulağımda gülümse çalsın... Yüreğimde dünden kalan sesler... Yanımda gölgem... Gözlerimde mevlam... Biryere gitmek değil derdim... Yerimde kalmamak.. Kaybolmadan , uzaklaşmak... Yaşamadan yaşlanmak..... Tek dileğim seni üzmeden .. Seni tatmak... Aslında amacım direnmeye gücümün kalmadığı Bu boktan şehirden kaçmak Seni ölesiğe seviyorum elma şekerim... |
Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık.Her uçurumun kenarında birlikte meydan okuduk rüzgara.Ve gök yüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize.O ışıklı yolda attığımız her adım hançer oldu ihanetin yüreğine.Sevgilere yankı olur isyanımızın sesi.Bİr baba edasıyla yüreklerimizde hayatın acımasızlığı yavaş yavaş yürüyoruz sırat'a doğru.Sigaramızdan çektiğimiz her nefes kabus olur güneşsiz her geceye.Marlboro ne demek biz bond'a lark'a şiirler yazarız.Karamsarlık Bir çığlık gibi yükselirken gök yüzüne.İnşaat ta çarptığımız şarap şişeleri gülücük gelir güzel söz duymamış kulaklarımıza.Yalanda olsa mutluyuz ya o yeter bize...
|
gidiyorum...
|
siten hayırlı olsun
ya bir şey soracam sen ne zaman mezun oldun şu anda senin eski sıranda oturuyorum:2: |
gecen sene mezun oldu.....
|
Alıntı:
|
ya hikmet bir şey soracam sırandaki hackoogle yazısını nasıl yazdın
|
yhaaw sen ne meraklısın kardes...:D kendisi reklamcıdır......meslek sırrı sölenmez....:11:
|
hikmo şair olacak kadınmışsın pardon adammışsın...hakkını yemişler kardaşım:(
|
Alıntı:
|
yussuf kardeş öncelikle hoş geldin sayfama
sırama oturuyomuşsun :D ne diim hayırlı uğurlu olsun... senden bi isteğim olacak üzerindeki yazıyı bozmazsan sevinirim artık o sana emanet:D :72: yazıyı nasıl yazdığıma gelince ayıptır sölemesi elimiz bu işlere yatkındır... nese kendini tanıtırsan sevinirim : şimdilik kib |
yok saten yazıya ellemedim eline sağlık güzel yazmışsın mpalde 11.sınıf öğrencisiyim:sende kib
|
Alıntı:
al benim hipermiyop kardeşim bide burdan okumayı dene :D Hipermiyop: ii espriydi :D Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda en güzel sevgiyi birlikte yaşadık.Her uçurumun kenarında birlikte meydan okuduk rüzgara.Ve gök yüzünden birer yıldız çalıp ışık yaptık geleceğimize.O ışıklı yolda attığımız her adım hançer oldu ihanetin yüreğine.Sevgilere yankı olur isyanımızın sesi.Bİr baba edasıyla yüreklerimizde hayatın acımasızlığı yavaş yavaş yürüyoruz sırat'a doğru.Sigaramızdan çektiğimiz her nefes kabus olur güneşsiz her geceye.Marlboro ne demek biz bond'a lark'a şiirler yazarız.Karamsarlık Bir çığlık gibi yükselirken gök yüzüne.İnşaat ta çarptığımız şarap şişeleri gülücük gelir güzel söz duymamış kulaklarımıza.Yalanda olsa mutluyuz ya o yeter bize... |
Düşündüklerimi anlatmak güç Hayat… Boğucu, sıkıcı Yorucu Kanlı Ve beni kan tutar Bir katili kan tutması ilginç İçimde defalarca seni öldüren azılı bir katilim Ağız dolusu küfürler ediyorum artık Her şeye lanet okuyorum Neden böyle oldum bilmiyorum Ama kötüyüm… Sana yollayamadığım Ve ebediyen yollayamayacağım Mektuplar yazıyorum zihnimde Kargacık burgacık harflerle Sonra yırtıyorum Kaybediyorum Yok ediyorum Ezmek istiyorum içimde seni Başaramıyorum Yok etmek istiyorum Başaramıyorum Hapsetmek istiyorum Başaramıyorum Sonunda Yorulunca Vazgeçiyorum sensiz nefes almaktan |
Ezmek istiyorum içimde seni
Başaramıyorum Yok etmek istiyorum Başaramıyorum Hapsetmek istiyorum Başaramıyorum Sonunda Yorulunca Vazgeçiyorum sensiz nefes almaktan güzeldi..;) |
saol canım seninki de güzeldi
|
:) :)
|
Alıntı:
|
:D
|
Sahi adın neydi senin ?
Sevinçlerimi örttüğü için gece mi. Yoksa umutlarımın kıyıya vurduğu bir sahilmisin sen. Adın neydi senin... Yüzümde sebebini bilmediğim bir tebessüm. Göz yaşlarım tuhaf bir zevk veriyor. Ölümün tınısı hoş; her haliyle çekici. Koyamadığım sürece adını. Tanrıya küsmemin sebebi bilinmez ! Peki adın neydi senin ? Seni içimden kazımak için bıçak biliyorum. Uğraştıkca acıyor içim. Acımı ! adın neydi senin ? Biliyormusun bir kız daha öldürdüm geçen gün. Bir kız daha tecavüz edildi düşümde. Bacağından akan kanı izledim. Ama ben "KÖTÜ" DEĞİLİM. Rüyalarım neden cani. Hayalinle uyudummu hıçkırıkla uyanıyorum. Kabusmu ! adın neydi senin Nesin, kimsin, NEREDESİN Bu şiire adını vermek isterim. Ama adın neydi senin ? Sevinçlerimi örttüğü için için gecemi. Yoksa umutlarımın kıyıya vurduğu bir sahilmisin sen ? |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:25 . |