![]() |
slm cnm nasılsın...
|
Selam ..
Mersii iyiyim :) .. Sen Nasılsın ? |
bende mersiii..:)
iim ya aynen işte farklı bişey yok..:) |
Oda güzel :)
|
evet güzel...:)
|
Susmak; eylemsiz ve durağan bir edim gibi görünse de her susku bir şey anlatır yine de ve her suskunun bir nedeni vardır ve her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir…
|
Bugün yüzüne baktığınız kaç kişiyi gülümsettiniz? Sevinçli selamınızı ruhundan okuyan kaç kişi sesinizi duyma bahtiyarlığına erişti? Kaç kişiyi bir yığın dert arasından çekip huzura çıkardınız? Tebessümü esirgemeyin! Tebessüm bedava iyiliktir; üstelik çok değerlidir. Şu an yüz hatlarınız nasıl? Kendinize gülümseyin. Çiçeklere, gökyüzüne, duvarlara ve insanlara gülümseyin. Melekler bile güller gibi gülümsemenizi bekler .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Gittin, boynumu büktün Nasıl üzüldüm, nasıl üzüldüm bilemezsin Uyandım, bir sağa döndüm, bir sola dödüm Deliye döndüm, görsen ölürdün gidemezdin Başımın ucunda tek kelimelik ayrılık Büyük harflerle sessizce çıkmış, gitmiş Elinde tuttuğun karar, bense sanık Cezam müebbet aşk, tek sorun yalnızlık Biraz kızıl, biraz mavi Yalnızlığın asil rengi Gün batmadan dönsen bari |
Piiz - Gitme Kal Bu Şehirde
Güz yaprakları düştü gazeller oldu Bulut indi yeryüzüne sevdalı oldu Bir avuntu biraz keder böyle bize neler oldu Bu ayrılık birde hasret çekilmez oldu Ay karanlık hep karanlık yüzü bize döner oldu Bir ihtimal daha vardı felaket oldu Gitme gitme gitme kal bu şehirde Gitme gitme yazık olur bize Geceler kör dilsiz sanki konuşmaz oldu Hüzünler koyduk üstüste ayrılık oldu Bir avuntu birar keder böyle bize neler oldu Bu ayrılık birde hasret çekilmez oldu Ay karanlık hep karanlık yüzü bize döner oldu Bir ihtimal daha vardı felaket oldu Gitme gitme gitme kal bu şehirde Gitme gitme yazık olur bize ... |
Biliyorum aslında sen hiç bir zaman gelmedin bana. Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çığlıklarım boğuluyor gecenin karanlığında. Gece korkunç, gece sessiz, gece yalnız... Sesim kısılıyor Gidişin bitişi olacak yüreğimdeki heyecanın, Gidişin sönüşü olacak gözlerimdeki ateşin. Beni,yüreğimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma. Gidişin dinderemez bu fırtınayı. Bir fırtınanın ugultusuyla sesleniyorum sana; Gitme...!!! |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:27 . |