![]() |
Stand by me ...
Ow..DarlingDarling.. |
Askim icin..
|
. Martı . Önce kanadını kırdılar Artık uçamazdı. Aldırmadı Martı. Sonra Ayağına vurdular. Ağırca prangayı Artık koşamazdı. Aldırmadı Martı. Derken Diline kilit vurdular Eğiverdi başını Bir daha kaldırmadı Bunu kaldıramadı.. .. . |
Uğurlar Olsun.. Kaç gecedir borçlu giriyorum geceden sabaha Kumdan ekmekler yapıyorum kendime Sonra dalga sesi sürüyorum ekmeğime Olmadı Sensiz uyanmamak için bu gecede uyunmadı Gittiğinden beri ağlamadım Çünkü o gözyaşları yüreğimde durduğu sürece Senin adın aşk bende Haberin olsun! ... Bu sabah hüngür hüngür ağladım İçimde ne kadar sen varsa Bir bir uğurladım... Ceyhun Yılmaz |
Bir yaşamın içinden sorgusuz sualsiz gitmek varmış dünden yarına,omuzlarımdan kaldırımlara basan her yükü, bir köşesinde çarşılarının soğuk yüzüne yıkarak, bir gel-git yürek bir düğümlü boğazla şimdi hatırlıyorum tüm karanlık fonlu hayalleri..izliyorum seni utanmadan yabancı gibi,hiç sıkılmadan hani hiç çekinmeden eline dokunmaya çalışıyorum.. - kıymeti sabaha karşı anlaşılırmış teninin - Bir çiziklik işi var şimdi silüetimin,bir pas geçersin iskambilin dokuz çocuklu dünyasından,bana bakma ben beş cümle de sana kurarım dudağının dilinin yüzü suyu hürmetine.. kentlerin ve benim durduğum ama beni sana getiren bir emanet yıllığın,mola yerlerinde heyecan cümleleriydin bende,bir kalemin en yumuşak dokunuşu, bir buğulu sesin bağır çağır haykırdığıydın geceleri.halbuki değerli değersiz hiçbir hayalime dokunulmamıştı benim, yolundaki yerleşimlerin ödünç nefeslerindeyken bedenim..yanıma almadım döndüğümde vardın, ama ön cebimden çektirdim seni yalnızken..sabaha kadarda bir yoktun bir vardın,bir vardın,bir vardın..yoktun.. ne yeni bir oyun kurdun,nede kuruluya uydun ama her oyunda kendine layık gördüğün bir rol vardı,oynadın..şimdi bir nostradamus yalanı yarının, kumar bu yersiz ayrılığın... -kaybediyorsun çekil artık- gelen sendin elbet gidecekte sensin onca karakalem yarına,bugündüm ben elbet yarın olacağım,ellerim boş ne karına ne zararına... giderim,gidersin,ama gitti gider bu sevda..sözüne değil sözüm,geriye çekilir çekilir işin özüne ağlarım.. şimdi bir ayrılık töreninde protokolüm; önümde şişe su,gazoz ve alel acele yarım bırakılmış bir sevişme.. |
Ağlamasam Bir sabah hıçkırıkla uyansan Pencerelere koşup güneşi arasan Umudun kenarını kemire kemire Akşamı alsan odana Beni ne kadar seversin kim bilir... Sonbahar olsan, bütün kış sana ısınsam Yağmur düştüğünde pencereme Geldiğini anlayıp koşa koşa Kısa kollu yüreğimle yollara koşsam Döktüğün yaprakların kuruluğuna aldırmadan Avuçlarıma alıp yüzüme sürsem Gözyaşlarımla yaprakların ıslansa Bu sonbahar gelsen Gelsen de artık ağlamasam... Ceyhun Yılmaz |
İyi Kalpli Günahkar.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İyi kalpli günahkar Kanaatkar ve şakacı bir gece lambası gibisin... Yanıyorsun sevişmelerin en koyusunda, Sönüyorsun binlerce bilmeceyle. Dışarıda mağrur, gizemli, yasakçı... İçeride sevecen, başıboş, ahlaksız. İyi kalpli günahkarları Aydınlatan bir gece lambası gibisin... Kendi yangınına aşık... Cezmi Ersöz |
Funda Arar - Roman
|
Ne zaman yüzüne baksam yalnızlığın o mutlu gerilimi O öksüz göl hızla derinleşir biliyorum, acılarım hiç bitmeyecek, bu öyle bir yeşil.. Ne zaman gözlerinin içine baksam, biliyorum -ikimizi de aşar, o kapının ardındaki masal- Bense yüreğimin bu hallerinden korkar, kalırım bir hız trenine bindirilmiş küçük bir çocuk gibi geçip giden yüzlerine bakar kalırım.. Ömrün kısalığı çarpar camlara ateş hızla yayılır içerilere.. Akşam olur, evler dolar boşalır acıyla erir, yüzüne aşık çocuk.. Ne zaman gözlerinin içine baksam, biliyorum İkimizi de aşar, o kapının ardındaki masal.. Cezmi Ersöz |
& .. Ağır Roman .. &
|
Arwen- darkness, sweetness, sadness, weakness..
Gel.. Biliyorum, konuşucak birşeyimiz yok Ama yine de gözlerini al gel Elindeki yarayı, suskunluğunu, acemiliğini Beni biri severse inanmam Seni biri severse utanırsın Bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel Biliyorum konuşacak bir şeyimiz yok Ama ıstırabım sende, mutlaka al da gel.. Cezmi Ersöz |
Cezmi Ersöz' e devam..
Hayallerini Yak Evi Isıt.. Sevgim seni yurduna getirdi: tuzak ev,dilsiz baba,yenik anne... İşte hepsi bu... Hayallerini yak,evi ısıt. Gideceğin en büyük oda arka odan. İçerden sesleri geliyor annenle babanın, yanlış ilişkiler ayaklarını yerden kesiyor. Artık biliyorsun çarpınca duvara ne kadar acıyacağını kalbinin. Sevgim seni yurduna getirdi... Arkadaşların çok uzaklara gitti. Sevmeden seviştiler özgürlük adına Kaptırmadan kendilerini hiçbir şeye, bütün hazları tattılar. Sense evinde kaldın, acıları gömme töreninde. Katı kuralların vardı, tutucuydun onlara göre. Döndüler sonra birer birer sana sordular yine de kaderlerini. neydi yaşamak, neydi hayatın anlamı... Bütün yanlış ilişkiler seni yurduna getirdi. Artık biliyorsun yere düşünce ne kadar acıyacağını kalbinin. Sevgim seni yurduna getirdi. Littlest Things - Lily Allen |
slm ruya n habersin.. nasıl oldun...
|
Kalbini Bir Issızlığa Emzirirsin.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İncitir tenini Kim olursa olsun sevişmek, İncitir yüzleri olmayan bedenlerin Kimsesiz hazları... Çarmıha gerilmiş ruhlar Döner boşluğun çarkında. Bir elin burada, bu aşksız zamanlarda, Bir elin yorgun kalbinde, Döner bir gün döner diye beklersin, Tenini incitmeden kalbinin kapısını açacak el, Eldeki incetilmiş büyü, sabır, yangın... Beklersin, beklersin... Beklerken, Kalbini bir ıssızlığa, umut dolu bir yokluğa emzirirsin... Cezmi Ersöz |
Kendini Saklama Çiçekleri.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Biz aşk bahçemizi küçük tuttuk seninle içinde güvensizlik ağaçları küstüm otları kendini saklama çiçekleri Özlem kirlibir kan gibi yüreklerimizi boğmasın yalnızlık karanllık bir orman gibi çökmesin içimize diye Biz aşk bahçemizi küçük tuttuk seninle.. |
Sen
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen; Güzellik uykusundan kalkıp Sırtına serili kara inat Gözlerini umuda çeviren Bir çiğdemin güneşe olan sevdasıydın Sen; Bir yanı susuzlukla inleyen Bir yanı korkuyla titreyen Dağ ceylanının suyla kavuşmasıydın Sen; Kısacık ömrüne inat Gökkuşağın tüm renklerini Çiceklere nakış misali dokuyan Narin bir kelebeğin hayata gülüşüydün Sen; Ölümle yaşam arasındaki İnce çizgiye inat Ekmeğini karanlıktan kazanan Bir madencinin aydınlığa bakan yüzüydün Sen; Ölüme inat Küçücük yüreğinde Ölümsüz bir sevdayı yaşayan Yarım bir adamın son yaşama sevinciydin. |
|
....
|
mrb...
|
Selamlar.. Notalar esliginde bir gelis olmush. Kemani cok severim.. Lakin bu kisiselin resital sahibi yalnizca benim :) Keyfli paylasimlar... |
Bu Gece Icin " iyi Geceler " Sarkisi ..
Bıraksan da elimi sevgim bana yeter susarım öpüşüne avunur da söylemem Belki yalandır, oyundur derim ya yine de korku basar.. Yazık ki ağır ağır çökmüş yüreğine nefret değil mi bu, yalan sevişmeler sen değilsin sanki yarısı yatağımın üşürüm sarılsam bile.. Isyanım yanışıma ölüm bile susuyor.. ardına dönüp giden sen misin a kadın.. gururum yere düşer yeter ki bak yüzüme.. üstüme basıp geçme yar.. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kaç gece terk ettim.. kaç sabah koştum.. Ah benim hazanım... eylül bakışlım.. |
calipso kim ya..:) galiba şiirleri çok beğenmiş keman eşliğinde sana yardıma gelmiş..:)
|
Bilmiyorum , umrumda da degiL..:) |
Bana Bir Şarkı Söyle.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Özledim sesini ne olur konuş Bir gül açtır zamanların ötesinden Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel Gök mavisinden, deniz mavisinden.. Bana bir şarkı söyle.. İçimde bir şey kımıldıyor.. Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum.. Bir baksana ne haldeyim deli divane.. Yaralıyım, çaresizim umutsuzum Bana bir şarkı söyle.. Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt Dökül karanlığıma ışıklar gibi.. Al beni, en uzaklara götür.. Sesin aksın içimde bir pınar gibi.. Bana bir şarkı söyle.. Bütün renkleri kat birbirine Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan Bir tüy gibi, bir bahar dalı gibi Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan Bana bir şarkı söyle.. Bazan kar nasıl hazin yağar bilirsin Kurşuni bir gökyüzünden ağlamaklı İşte öyleyim, kapkarayım bugün gel En hüzünlü sesinle, en dokunaklı Bana bir şarkı söyle.. Ümit Yaşar Oğuzcan |
İnsan duvarları olmayan tapınakta bir gece uyursa sanıyor ki kederi azalacak.. ama yetmiyor.. Bezler bağlıyor bulduğu her ağaca.. Hikayeler anlatıyor inanıyor aşkın hep olacağına.. Oysa aşk biter dinginliği başlar göllerin.. Bekleyiş, sonsuz mavi bir göz olur camdan ve gittikçe uzayan.. acı verir bazen renkler beyaz mesela.. Kuş gibidir insan beyaz bir yatakta ölümü gibi çocukların.. soluğu kesik.. suda dolaşan... :( Bir kaya mezarında ağlayan adam ölülerini suya ve göğe gömüp, gelir acısıyla avunmaya.. Dua ve kuş gibidir zaman bir şey olur bulutlara, bir ağırlık.. bir koyuluk taşırlar uzaktan. Tuhaf yitik hayatların seslerini doldururlar kovuklara.. Bir şey olur sarnıçtaki sularda unutulmuş anahtar parlayınca yağmurumuz.... der biri sarnıçlarımızda gizli acımız... avuçlarımızda.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bejan Matur / Beyaz Mesela |
Sarki olarak karsima cikan muthish Siir..
Yürek Çağrısı.. Acılı yağmurlarla düşmüşüm yere Tatlı su göllerine akamıyorum Yüzüm yüreğim deprem dalgası Bu gül kıyımlarına bakamıyorum Her sevi bir türküdür bağrımda Her öfke bir ağıt Ağıtlar kuşatmış dört yanımı Kendi türkülerimi haykıramıyorum Şarkılarla bezeniyor ufuklar Yüreğim patlıyor dağbaşlarında Yüreğim... Sancımı duyar mısın yaralarında Kuş seslerinde yas nağmeleri Şarkılar sabır ve çile makamında Mendilimde öfke çıkınımda bilinç Uykusuz kalır mısın kitaplarıma Dudaklarımda hüzün Avuçlarımda sevinç Kulak verir misin çığlıklarıma Dağları aşarak gelmişim sana Demir kapıları kırarak Işık olur musun karanlıklarıma İsterim ki senden Yaylalarda otlak olasın Ovalarda ırmak olasın Yayılasın göğsümün kırlarına Sarasın beni sarasın.. Dalların sevdası düşmüş toprağa Olgun meyvelere hasret gençliğimiz Zamanın billur çağlayanı Gürül gürül akarken avuçlarımızda Bir damla yağmur adına Yakarmış dağbaşlarında yüreğimiz Gökyüzünde sanılmış bütün yaşam Gökyüzüne çivilenmiş ellerimiz Ateşler yine parlıyor dağlarda Dolular yine kırıyor çiçekleri Gecenin karnına inerken şafağın tekmeleri Bulutları delen ışıklar Ezik ve kinli Aydınlık iri Sanki kocaları işkencede kadın gözleri Nasıl kapanır bu kanayan yara Nasıl anlatılır ki sana bu hal Terimde tuz gözyaşımda bal Bağdaş kurar mısın soframa Gözlerimde umut yüreğimde aşk Ölümleri boşlayıp düşer misin sevdama İsterim ki senden İnancıma aşık olasın Zindanıma ışık olasın Yürüyesin gönlümün yollarına Sorasın beni sorasın.. İnce kabukları zorlanıyor zamanın Gelecek damlıyor yorgun havuzlara Damlalarla yılların gelin yüzü Suların üstünde koskoca bir çağ Umutlar sığmaz oluyor alanlara Baharda gazel dökme bahçelerime Ben yaşamayı bilmez miyim Çocuklarım okul yollarında Okullarım sabah kollarında Sanki güzellikleri görmez miyim Papatya beyazlığında ölüm sarısı Karanfil kıvrımlarında kan Bu çiçekler uğruna ölmez miyim De gülüm ben seni sevmez miyim Bahar değil acı yükleniyor dallarıma Yapraklarımda ayrılık Meyvelerimde gurbet Vuslat olup gelir misin kollarıma Ellerimde kış saçlarımda kar Cemre olup düşer misin toprağıma İsterim ki senden Yılgınlıkta inanç olasın Zulme karşı direnç olasın Gömülesin aşkımın sularına Göresin beni göresin Göresin ki destan edesin Söyleyesin dillerden dillere Bir türkünün dizelerinde Bir kavalın nağmelerinde Alıp başını gidesin Bağrı yanık yeller üstünde Güneşin rengiyle düşesin ufuklarıma Kırasın karanlıklarımı , kırasın.. Kaynak: Soframda Kaval Sesi |
Bir gün baksam ki gelmişsin.. Bir güvercin gibi yorgun uzaklardan yar. Gözlerinde bir bitmez,bir tükenmez güzellik Saçlarında ilkbahar.. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Gülüşünde taze serin bir rüzgar Ellerin yine eskisi kadar güzel Çiçek açmış dokunduğun bütün kapılar.. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Hasretin içimde sonsuzluk kadar. Şaşırmış kalmışım birdenbire çaresiz. Dökülmüş yüreğime gökyüzünden yıldızlar. Bir gün baksam ki gelmişsin.. Ne yüzünde bir gölge,ne dilinde sitem var. Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm Benim olmuş dünyalar. . [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Gelincik çılgın aşkım yanardağım gelincik seviyorum demedin ömründe bir kerecik şüphe dolu kalbimde bir sızısın incecik seviyorum demedin ömründe bir kerecik Bu nasıl bilmecedir açıklasan olmaz mı daha mı kahrolayım ben bunca çektiğim az mı şüphe dolu kalbimde bir sızısın incecik seviyorum demedin ömründe bir kerecik |
..tenine Gözlerimle bir resim çizdim.. bir kuş koydum ; göğsümün Sol köşesine.. öyle yalanlarla kandırki onu... öyle yalanlar.. Uçmasın !! bu dünyanın saklı gerçeklerine.. belki sakinleşir bu yer küre biter sevgi kısırı insanların bulanmadan masumiyetin , Gökyüzüne.. çocuk olup Gel benimle.. |
when you're gone the pieces of my heart are missing you when you're gone the face i came to know is missing too when you're gone all the words i need to hear to always get me through the day and make it ok.. I Miss You .. I've never felt this way before everything that i do reminds me of you.. And the clothes you left they lie on the floor.. and they smell just like you I love the things that you do.. |
Evanescence
" Good Enough " |
Karda yagmiyor artik buralara oysa hatirlar misin yilin ilk karlarini.. hatirlar misin bi çift eldiveni paylasmamizi artik hep üsüyor elimin biri .. |
Je T'aime - Lara Fabian
|
so close, no matter how far couldn't be much more from the heart forever trusting who we are and nothing else matters never opened myself this way life is ours, we live it our way all these words i don't just say and nothing else matters trust i seek and i find in you every day for us something new open mind for a different view and nothing else matters never cared for what they do never cared for what they know but i know so close, no matter how far couldn't be much more from the heart forever trusting who we are and nothing else matters never cared for what they do never cared for what they know but i know never opened myself this way life is ours, we live it our way all these words i don't just say trust i seek and i find in you every day for us, something new open mind for a different view and nothing else matters never cared for what they say never cared for games they play never cared for what they do never cared for what they know and i know so close, no matter how far couldn't be much more from the heart forever trusting who we are no, nothing else matters |
Birlikte Ayrilik.. Intro Hikaye - Omer Lutfi Mete Ebru Ustasi - Ebruzen Hikmet Barutcugil Ressam - Reza Hemmatirad Intro Anlatim - Musfik Kenter |
Aşk Nedir .. |
|
Polat Altınışık - Nereye Gider Bu Aşk
Ne olursa olsun yarim Mezara kadar senin kalbim |
Kulden adam... Oyle bir vakitte oyle bir sarki ile oyle kotu sardin , oyle bir yakaladin ki beni.. Sicacik bakislarin , o kar yureginle yaktin.. gozlerimi, icimi sobeledin .. Seninle sarki olup sarmalanmayi oyle ozlemisim ki. Imzandaki buyuklugu simdi daha iyi anliyorum. Zaman ilerledikce cok daha iyi. kul olan zaman olsun.. bir esinti sonu seni bana getirsin. Cok ozluyorum.. :( |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:32 . |