![]() |
Alıntı:
|
ee sağol...bu kadar iii..akşam akşam fazla içmeyelim...:D:D
|
Alıntı:
|
neyse rakip ben kalkayım artık geç oldu:D:D..grşrz;)
|
Alıntı:
rica ederm rakip her zmn (: .. |
Alıntı:
Pekii rakip .. Görüsürüs kiib .. bashh bashh ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ölee arkdsm (: |
Ya işte böyle gözüm Bakıyorumda şunlara şaşıyorum Canım sıkılıyor ALLAH canımı alsın Zengin babaları sayesinde Lüks arabalarla gündelik sevgili değiştiren Aşkı ve sevdayı iki öpücük zannedenlere kızıyorum Kızdığım gibide acıyorum Banane diyemiyorum işte takıyorum kafama Bölüyorum uykularımı Anlat diyorsunya ikide bir Yaralı yüreğimle yaralamak istemezdim seni Ama sevda ne demek, Gönül ne demek, Vefa ne demek, Ve ben seni nasıl sevmişim vay vayki vay Ben insanların toprakla haşır neşir olduğu Çocuklarına helal lokma için terlerini toprağa akıtan Eli nasırlımı nasırlı yüzü güneş yanığı Gönlü ezelden yanık güneşin toprakla öpüştüğü Buram buram dert, Buram buram hasret Buram buram sevda kokan Hürriyet sevdalısı milyonlarca yiğitten biriyim Anam abdestsiz göğsünü vermemiş bana Ola ki Allah a ola ki vatana ve ola ki sevdiklerine İhanet eder diye Anamın ak ve helal sütünden midir nedir Vefasızlığın “v” si yoktur kitabımızda Hele güzelim sevdiğini yarı yolda bırakmak Nankörlüğün ve namertliğin en adisi budur işte Gönül dersen gönül,yürek dersen yürek Aşk dersen aşk … Bırak duygularını yüreğime yüreğimde bul kendini Gör ki nasıl sevmişim seni vah vah .. Gönül gönül bu ya hep ulaşılmaz erişilmez Dallara bağlanır.. Çileyse çile, dert ise dert Pes etmek mi asla Ve yiğitliğin kitabı yazılmaz gülüm Yiğitlik yürekte saklı Yiğitlik gönülde gizlidir Yiğitlik sadece bilekte değil… Bizi biz eden bizi farklı kılan bu düşüncemiz Bu gönlümüz,çünkü biz sevdiğimizi iki öpücük niyetinde değil Allahın bir emanet kuşu bilip Bir ömür boyu aynı yastıkta bir ömür sürmek için severiz Ben sevdiğime gel dediğim vakit dağları yırtıp gelen Git dediğim vakit kaşlarını çatmadan, Arkasına bakmadan gidendir… Zannet meki korkudan, Edepten,gönülden,sevgiden İşte güzelim diyorum ya ikide bir Gönül desen gönül,yürek dersen yürek Aşk dersen aşk… Bırak duygularını yüreğime yüreğimde bul kendini Gör ki nasıl sevmişim seni vah vah .. MUSTAFA YILDIZDOĞAN! |
KöR TuTSaK - FeRhaT BaLPeTeK (=
Gökteki yıldızsın uzanamadığım erişemedim sana Karanlık dünyamda güneşimdin bir ışıktın bana Sevda çiçeğimdin vazgeçilmezdin Seni çok sevdim, sebebim sendin Aklıma düştü gözlerin bir çıkmazdı sözlerin Sevdim dedin sevmedin kör tutsak ettin Gökteki yıldızsın uzanamadığım erişemedim sana Karanlık dünyamda güneşimdin bir ışıktın bana Sevda çiçeğimdin vazgeçilmezdin Seni çok sevdim, sebebim sendin Aklıma düştü gözlerin bir çıkmazdı sözlerin Sevdim dedin sevmedin kör tutsak ettin |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:52 . |