![]() |
Bir GS’li, bir FENERLI ve BJK’li Arabistanda yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar.... Mahkemeye çikarilirlar... karar IDAM... itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldigi için Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu içinde bi kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir...
BJK’li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanik FENERLI bunu görünce "Sirtima iki yastik baglayin " der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanamaz. Sira GALATASARAYliya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acidim. Süper Ligi kaçirdiniz 100’üncü senenizde basarisiz oldunuz,hekemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum" Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 100 kirbaç vurulsun". Herkes saskina döner. Prens Hazretleri:"peki ikinci istegin nedir?" diye sorar... GALATASARAYLI pis pis siritarak " FENERBAHÇELIYI sirtima baglayin" der... :72::72::72::72::72::72::72: |
Hasta gs li, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine
düşer. Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek... - Allah ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim.. - O zaman beni fenerbahceye üye yapın !.. Herkes birbirine bakar : - Yav sen doğuştan galatasaray li değil misin .. Ne yapıyorsun sen?!.. Hasta gs linin birden yüzü güler : - Ülen !.. Bir galatasarayli öleceğine, bir fenerli ölsün be !!! ... :78::78::72::72::72: :74::74: |
biliyodum bunu..:72: gerçi bütün takımlar için uydurabiyo insan bu fıkrayı..:72: uyuz galatalı..:72:
|
Alıntı:
gıcık fenerlii :74: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
canım çıkaydı üstünlük ki n üstünlük peheyyyt..:72:
|
Alıntı:
tabii üstünüs kabul et artıkın yaa nie bölee yapıosuunn :78: nesse senleen daa fasla takım tartışmiciimm :D :D Ee bayadır yoksun ortalıkta hayırdır? |
Alıntı:
|
Alıntı:
vah vaah .. yazık sanaa .. :65: yardıma gelem miii :78: :p valla okul bitti bakaam yarın kader günüü nolcaak of off stresliyiim zateen :( :( Allah yardımcım olsun yarın inşallaah yanii :65: Başımda çook arıoo ufff:( :( .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neyii merak ediosun aa cok aip .. :D karne ellerinden öper :D bildiğin karne iştee aa :D |
Ştt .. Tarihe mi karıştın alücüm :11:
|
geldim burdayım..;) evdeki nette sorun var giremiyorum gündüzleride iş ondan canım..
|
Alıntı:
hmm .. arada bi ura yahu merak edios aa :) .. arada gel bi ses ver =) .. neyseeh kendine dikkat et fazla yorma kendinii ok .. ;) Bashh Bashh ..:2: |
nerdesinnnnnnn...
|
Alıntı:
maaş ödemeleri var bu hafta yaw çok yoğunum sıkıldım vallaha..:( |
Alıntı:
|
mrb satan...nasılsınya görünmüyosun hiç...
yine yoğunsun herhalde..:) |
Shtt .. Selaam ..
Yoksun yine ortalıklarda :) :) ... Selam veriim dedim cıkıcam :) .. |
mrb canım.. hoşgeldin net bozuktu ya bugün yaptım.. napiyon durumun nasıl özledim vallaha seni
|
Alıntı:
Hosbulduk .. Hmm sonunda yaptırdın demek helal olsun :D Valla bende senle dalaşmayı ösldiim :) :) arada bi uğrada senii sinir ediim yaff :p |
birileri gelsede beni sinir etse..:72:
|
Alıntı:
O birisi ben olabilir miyim ? :11: |
Alıntı:
senden başkası olamas zaten...:) |
s.a hoCam....... istediginiz keDiLer şu anda elimize ulaştı........yarIn elinizde oLur......:11:
|
hele şükür yaw.:72: kaç haftadır oyalayıp duruyosunuz beni hem müşteri hizmetlerinizdeki bayanıda değiştirirseniz ii olur..:72: benim bildiğim müşteri hizmetleri biraz güler yüzlü olur sizinkiler karşısında titreyerek konuştum yahu..:72: renkleri siyah olucaktı umarım değişik renk gelmemiştir..:72:
|
tabi efeNdim.......biz o bayanla özel olarak ilgileniriz.......tavsiyeleriniz için tskkrler ayrıca.......;) elbette kedilerin hepsi buyurdugunuz reNklerde.........:D
|
teşekkürler yarın erkenden beklerim..:)
|
ilk sıradasınız..........;) malumunuz sizin gibiler bir hayli arttı yetişemiyoruz......kedi kalmadı memlekette.........forumumuzda mattet arkadasımızın açtıgı +18 satanistler konusundaki kediyi gordunuz dimi? aynen o şekilde hazırlandı ve paket yapıldı kedileriniz........... :72: bi tanede caNLı var oNuda siziN zevkinize gore şekil alısn die bıraktık...........nasıl memnunmusunuz bizden?? :11:
|
efem bir satan olarak allah sizden razı olsun diyorum..:72: dualarım n kadar kabul olunur orası meçhul..:72: ama benim söylemek istediğim bi kaç konu var ve ben bu konulardan şikayetçiyim..:72: +18 bölümündeki konular beni rencide ediyo halbuki ben mahsum bir satanım..:72: hem ben kediyi öyle çarmağa gerilmiş gibi yapmam çarmağı ona çakarım benim felsefem bu..:72:
ilginizden dolayı çok teşekkürler..:72: |
:11: evet anlıyorum sizi.......yöntemleriniz cok masumaNe gercekten..........sizi onlardan ayıranda bu oLsa gerek.........saygıLar efeM.........:72:
|
yaw napam lanet olsun benim içimdeki bu kedi sevgisine..:72:
bazan kızıyorum ama seviyorumda kerataları..:72: |
((((:
|
yaw girmeyeli sayfam baya bi toz kapmış.. bende sayfama bakacak arkdaşlar var die gitmiştim... hepinizle tek tek görüşecem arkadaşlar..:85::72:
|
Canım o video neydi öylee yaa :65: Cok güzeldii tsk ettim .. in$Allah Onlar gibi Bizim de Dostluğumuz Karşılık Beklemeden Sürer .. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çiçeklerle Teşekkür Etmek istediim :69: .. Güzel Yüreğine Sonsuz Teşekkürler Arkadaşım .. :) |
selam satan;)
|
şimdi kaç yaşındasın acaba bi mahsuru yoksa söyleyebilir misin :70::70::70:
|
şimdi kaç yaşındasın:70::70::70::70::70:
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:48 . |