![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dün Sadece Geometri cözdüm 70 soru .. ;) Bu az biliorum ama napayım yazın calısmak zor qeLio =/ |
Alıntı:
|
Barış Manço - Hayır
Nasıl böylesine rahatsın ki sanki hiçbir şey olmamış gibi Yıllar boyu ümitsizce seni bekledim geldin mi ki Bir gün olsun kapım çalıp halim nedir sordun mu ki Çek ellerini ellerimden çek gözlerini gözlerimden Bunca yıllardır yokluğundan alıştım ben yalnızlığa İçimde bir çok şey kırıldı çok geç artık dönme bana Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana Sen hiçbir zaman dost olmadın Hiçbir zaman destek olmadın Yıllarca hep sustum ama bir tek şey istiyorum senden Onurlu bir yabancı gibi lütfen artık çık git bu evden Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana |
Alıntı:
Evet cidden kötü oluyoo ama bu sene katlanmak zorundayım üni'ye kapağı attım mı tmmdır kimse uraşamaz artık benlee :D sonra ben tatil yaparım millet çalışır [kazanırsam tabii(inşAllah..) =)] in$allah yaa iyi olur sonuc .. calısmassam kazanmasam tmmda çalışıpda kazanamamak cok dokunur bana =/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hemende üstüne almış yaa :72::72: |
Alıntı:
|
Duman - Manası Yoktur
Akıldan geçen yolu kazmışlar Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi yakmışlar Haberin var mı koç Saygıdan geçen yolu yakmışlar Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi asmışlar Haberin var mı koç Solumdan geçen yolu asmışlar Ben geçer miyim yok Komşu toprağa kimi gömmüşer Haberin var mı koç Gönülden geçen yolu gömmüşer Ben geçer miyim yok Ah bu diyarda kimi kesmişler Haberin var mı koç Sanattan geçen yolu kesmişler Ben geçermiyim Karşı köprüden kimi atmışlar Haberin var mı koç Manası yoktur yok Yok bu alemin Alası yoktur yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynen .. Ben çalışayımda gerisi Allah Keriim .. =) Moral icin de tesekkürler (: (: Senin n'oldu ? qidicek misin ? |
Alıntı:
Huyunu aldım tamam bidaa sen burdayken şarkı atmiim o zaman :72: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdi yanlış bi şarkı falan atarım mazAllaah .. :72: |
Alıntı:
Gökten zembille iniyoo :72: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hmm .. İnşAllah istediğin gibi gelir sonucu .. Peki annen değil de Sen Nereyi istiyosun üçünden ?? |
Alıntı:
Pööh :72: |
nese bn gideym okuldan klavuz almaya sonra kalmaz falan
kib byyyyyyyyyyy |
Alıntı:
Ben onları değil onlar benii düşünüp iniyolar :72: töbee töbee :72: .. Açırortay , Kenarortay off yaa moral bozmaa şimdi ztn anca alışıorum geometriye görmee meselesi diip duruo hocalarda uyus ediolar beniii :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam amaan biter fln (: .. Sende kiib .. Bashh bashh ;) |
Alıntı:
Hmm .. İstediğin Olur inşAllah Hayırlısıyla .. |
......oooO..............
.....(....).....Oooo... ......)../.....(....).... .....(_/.......)../..... ...............(_/....... ......peşindeyim!!..... ......oooO.............. .....(....).....Oooo... ......)../.....(....).... .....(_/.......)../..... ...............(_/....... ......peşindeyim!!..... ......oooO.............. .....(....).....Oooo... ......)../.....(....).... .....(_/.......)../..... ...............(_/....... ......peşindeyim!!..... |
Ben yaşadıklarım ve anımsadıklarımdan ibaretim .Umursadıklarım sadık olanlar,dışladıklarım özüne bağlı kalmıyanlar. Sözüne yalan katan terazi şaşkınlar,farazi malumatları,süpheciliğimin sebebi insanlar yada insan olup insanlık dışı roller kapanlar... |
Berksan&Sibel Tüzün - Gözyaşındayım
Gittiğin günlerden beri yalnızım Yıllardır sana agladım Söylenecek bi söz bırakmadın Bir elveda birakmadin Sebebini sorma gitmek zorundaydım Ağlarken seni özlüyorum Ağlarken seni bekliyorum Uzaklarda arama gözyaşındayım Bende senin gibi ağlıyorum Bende senin gibi çok seviyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen cıktın die attım ben o şarkıyı ;) (: (: .. |
yha sen hâla buralarda dolanıyo musuN ??
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sana mı sorucam gelip gelmiceğimii .... |
Alıntı:
dikkat et midene oturmasın :p :) |
...Bak nefessiz kalmadım, oksijene gerek yok artık beynimde... ...Beyin ölümü gerçekleşmiş bir yürek var bende... |
"duygu mesafe tanımaz" dedim ta uzaklara bilinmez yollara haberciler saldım Sana ulaşacağını bilsem bir mektuba posta pulu olmaya da razıydım! |
Alıntı:
|
Alıntı:
hiic belli olmaz dikkatli ol (: .. Ee Nasılsın ? Ne icersin :) ? .. |
Alıntı:
bi çayını içerim.... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:52 . |