![]() |
' aşk nerdeysen çık dışarı (: |
yakaladım seni:85:
|
Hehe.. naber tatlım :)
|
iyilik seni bekliorum msnde ama yoksun:(
senden naber:) |
bende iim cnm :) ..
benim dier msn yok mu sende tatlım :S .. o msni kullanmıyorum bn =/ .. dier msn yoksa pm atarsn tatlım ok ;) |
' her yerde aşk var ama gören yook (: |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sen; Kız Kulesi, Tüm zamanların en güzel prensesi... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Adım; Kız Kulesi, İstanbul'un en yalnızı. Etrafımda yükselir dalgalar, Üzerimden geçer martılar. Soğuk 1 gecedeyim, Boğazın suları çok serin. Üşüyorum, Lodos işliyor ciğerime. Leandra ışık ister, İşaret bekler. Gücüm yok, ateş yakamam. Bul kendi yolunu! Sen de bakma öyle Galata, Çek üzerimden, şu, asırlık, çapkın bakışlarını. Heybetli bedeninden utan, Bir de koca adam olacaksın! Hala, cılız 1 ışığın Yol göstermesini bekliyorsun. Sana hiçbir zaman 'Gel' demeyeceğim. Bilirsin, Bazıları yalnızlığa aittir. Onların tek sahibi; Kendilerinin karanlık sularıdır.. |
Çok güzeldi Nagy .. Şuanki psikolojimede cok uydu :) ..
teşekkür ettiimm .. |
Ben de sevdim demek yetmiyor,yanımda yoksun yoksun artık Sensizliğe gücüm yetmiyor,günler sensiz sensiz geçmiyor .. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:11 . |