![]() |
Alıntı:
|
Beni biraz anlasana ..
Kendimi esir aldım Çalmadı yine telefonlar Alışırım sanmıştım Yüreğimde sancın var Gel etme nazlı güneş Sensin gönlüme eş Beni biraz anlasana Ölürüm aşkına yar Ölürüm diyar diyar Beni biraz anlasana Of sarıl bana Beni biraz anlasana |
Sevgilim bizi böyle ayrı koyan Kadere boyun eğdik bile bile Yenildik kırıcıydık üstelik Sevgimize alışkanlık diye diye Arıyorum geçip giden zamanda Kayboluverdin bir anda Şimdi ne olduk seninle biz Biliyorum döneceksin bir anda Dün gece gördüm rüyamda İnan çok özlüyorum seni Ben zaten senden gelen her kederi her çileyi Kabullendim sen gittiğin günden beri Bazen duyarsan sitemli sözlerimi Bağışla çünkü çok özlüyorum seni Yanıyorum kül de yok duman da Bir sızı var ta şuramda İnan çok özlüyorum seni |
Ayy içim sıkılıyoo ..
|
bugün keyfin yok...
|
Biraz ..
|
Hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz
Mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz Kimi pulda parada aşkı arar kimimiz Düşünür kara kara ağlar çaresiz Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun Kapılma hayallere birgün dönecek diye Haydi sil gözlerini bakma maziye Sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere Bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun |
Alıntı:
çok sağol arkadaşım ii ki varsın :) |
rica ederim sende iyiki varsın :)
|
Tanju Okan - Kadınım
Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terketme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadınım Hatırla o günü karşıki sokakta Seni öptüğümü ilk defa hayatta Kollarımda benim ilkbahar sabahım Sen Sönmüş bak ışıklar ev nasıl karanlık O ılık aydınlık yuvamız soğumuş Geceler bitmiyor ağlıyorum artık Sen kadınım Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Masamız köşede öylece duruyor Bardaklar boşalmış herbiri bir yerde Sanki hepsi hasret senin nefesine Sen kadınım Bana bıraktığın bütün bu hayatın Yaşanan aşkların değeri yok artık Ben sensiz olamam artık anlıyorum Sen Şimdi çok yalnızım Ne olur kal benimle o kapıyı kapat Elini ver bana Dışarda yalnız, yalnız üşüyorum Sen kadınım |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:19 . |