![]() |
Alıntı:
|
Manga - Cevapsız Sorular
Birden Ay ışığını kesti Bir de Sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Birde Sen karşıma geçtin Başka biri var, biri var dedin İnanamadım gittiğine,inanamadım gittiğine.. Ne sen baktın ardına ne ben Hep ayrı yollarda yürüdük Sustu bu gece, karardı yine ay Kaldı geriye cevapsız sorular Uyandığında onu ilk kim görecek Bıraktığım düşü kim büyütecek? Her sabah kaybolup giden Bir rüya gibi oldun artık gecelerimi bekleyen; Gündüzlerimi zehir eden.. Ne sen baktın ardına ne ben Hep ayrı yollarda yürüdük Sustu bu gece, karardı yine ay Kaldı geriye cevapsız sorular Uyandığında onu ilk kim görecek Bıraktığım düşü kim büyütecek? |
Kimileri kaybolur unutulur hatta sesi bu şehirde Bir gidenle, bir kalanın bilinir hikayesi Kimileri hayattan mutlu sonlar çalar bu şehirde Kiminin de bizim gibi yarım kalır hikayesi Bir hüzün şehri ayırdı bizi Ve bu son olmayacak Gözyaşıyla beslediği Her aşk ölümü tadacak Ne dualar kurtarır bizi artık ne de zaman Unutabilmek gerek bazen ağlamadan Ne yeni bir aşk avutur bizi ne de geçmişin izi Kabullenmek gerek bazen yenilgiyi Bir hüzün şehri ayırdı bizi Ve bu son olmayacak Gözyaşıyla beslediği Her aşk ölümü tadacak |
Sanma ki ben bilmiyorum oyunun kurallarını
Ama tercih etmiyorum Denedim hiç tat almadım Olana kadar bekliyorum Gururdan sevgi ölür mü Yağmursuz çiçek büyür mü Bir kaç cümle son bir bakış Bilinmez maceralara gidiyorsun can evimden Ağlat beni sana da bu yakışır İnsan bu elbet bunada alışır Bela oldun zaten başıma Git gidişin aslında benim kurtuluşumdur Gururdan sevgi ölür mü Yağmursuz çiçek büyür mü Bir kaç cümle son bir bakış Bilinmez maceralara gidiyorsun can evimden Ağlat beni sana da bu yakışır İnsan bu elbet bunada alışır Bela oldun zaten başıma Git gidişin aslında benim kurtuluşumdur |
Alıntı:
cook sevdigim bi sarki :( .. cok tskler genc adminim (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tamam o zman :2:
|
Alıntı:
|
Şimdi, git bir taş ustası bul seyret. Adam belki yüz kere vurur taşa. Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz.Sonra birden, yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. İşte o zamananlarsın ki, taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekileridir aslında ... |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:15 . |